Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים.

ביום שישי הקרוב אני הולך לסוכנות לשמוע פרטים ואולי לסגור על קניית הרכב.

הבעיה היא...שזה רכב ראשון רציני שהוא נקנה מהחברה ויש לי לא מעט חששות.

אז כל מי שמכיר את הרכב,נוסע עליו,ויכול לתת חוות דעת על הרכב או על הנתונים שלו וחוויית הנהיגה,אני אשמח לשמוע.

דרך הגב המבצע מסתיים ב25 לחודש ואני ממש לחוץ על הרכב,בסוכנות הם אמרו לי שאם אני לא ימהר להזמין את הרכב העליות של המכס ישתנו לרעה בינואר....

תודה לכולם מחכה לתגובות...

פורסם

הסיאט דוברה רבות בפורום,אני מציע להריץ חיפוש,תמצא הרבה מידע שימושי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש פה שרשור שלם על הנושא. אין טעם לפתוח אחד חדש.

תקרא שם תגובות של אנשים שהזמינו וכבר קיבלו את הרכב.

כמובן שהם יגידו לך למהר להזמין כי הם רוצים למכור! אני התעניינתי לפני חודש והסוכן אמר לי שתוך יומיים לא ישארו מכוניות וכדאי להזמין... כמו שאתה מבין עדיין יש מלאי...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
יש פה שרשור שלם על הנושא. אין טעם לפתוח אחד חדש.

תקרא שם תגובות של אנשים שהזמינו וכבר קיבלו את הרכב.

כמובן שהם יגידו לך למהר להזמין כי הם רוצים למכור! אני התעניינתי לפני חודש והסוכן אמר לי שתוך יומיים לא ישארו מכוניות וכדאי להזמין... כמו שאתה מבין עדיין יש מלאי...

המלאי הנוכחי נגמר. מלאי נוסף יגיע במהלך פבואר

פורסם
נכון,, המלאי נגמר מזמן.

המלאי נגמר לפני 8 ימים.... לא כזה מזמן...

ואל תדאגו הם מחדשים מלאי והמבצע נמשך ככה שהסוכנים מלחיצים על מנת שתסגרו היום ועכשיו

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...