Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בן 24 מחפש רכב לנסיעות עירוניות בעיקר בחיפה ולעיתים רחוקות נסיעות בינערוניות.

אני נוסע באוטו לבדי אולי עם עוד אחד גג שתיים הדרישות שלי מהרכב כמו של כולם אמין חסכוני ולא עגלה שיסע את העליות של חיפה בכבוד. חשבתי על הסיריון אבל לא שלם איתו האוטו נשי משהו לא אוהב כל כך את הצורה האם יש עוד אופציות שאתם ממליצים עליהם? אשמח לעזרה והמלצות תודה רבה

הודעת שירות:

לקבלת ייעוץ מקצועי חינם בנושא קניית רכב מליסינג

פורסם

יונדאי i10 אוטומטית מודל 2009 עם מנוע 1250 סמ"ק (ה-1100 סמ"ק די עגלה עם גיר אוטומטי). טיפ-טיפה גבולית מבחינת התקציב לרכב מליסינג, בדרך כלל הם נמכרות בכמה אלפים בודדים מעל ל-50 אלף ש"ח, אבל אפשרית וכדאי להתאמץ עוד טיפה בשבילה.

שים לב שאתה באמת מקבל רכב ליסינג ולא מקבל רכב שברישיון שלו כתוב ליסינג למרות שהיה בהשכרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי

שברולט אוואו

רנו קליאו

יונדאי אקסנט

אוואו ואקסנט תמצא בכל חברת ליסינג כמעט בכל דגם ובכל שנתון

לגבי צריכת דלק בתוך חיפה חיפה עיר אמיתית

תצטרך לוודא בעצמך

בהצלחה

פורסם

שברולט אוואו ויונדאי אקסנט מומלצות לצעיר שמחפש רכב חסכוני ולא עגלה?

לפותח השרשור, בדוק גם את האלטו. נכון היא קצת רועדת במקום אבל היא זריזה וחסכונית ואמורה להתאים.

בהצלחה.

פורסם

בנוגע ליונדאי I10

אוטמט 1250 האם היא חזקה מספיק לנסיעות בחיפה + עליות?

מה צריכת הדלק העירונית שלה? ובאיזה מגרשי ליסינג היא נפוצה?

בנוגע לאלטו 1000 ידני אותה שאלה האם היא חזקה מספיק לעלות עליות של הכרמל ? או שהיא לא עוברת את ה50 קמש?

פורסם

אלטו היא מכונית זולה ובסיסית שלא מתקשרת בשום אסוציאציה למילה חזק. אני לא יודע בכמה קמ"ש היא עולה את הכרמל, אבל היות ומדובר במכונית לא בטיחותית, לא חזקה ולא איכותית הייתי ממליץ לך לבדוק כיוונים אחרים.

על אוואו לא הייתי ממליץ גם לשונאי.

מבחינת סחיבה אני מאמין שה-i10 תספק את הסחורה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יונדאי i10 אוטומטית מודל 2009 עם מנוע 1250 סמ"ק (ה-1100 סמ"ק די עגלה עם גיר אוטומטי). טיפ-טיפה גבולית מבחינת התקציב לרכב מליסינג, בדרך כלל הם נמכרות בכמה אלפים בודדים מעל ל-50 אלף ש"ח, אבל אפשרית וכדאי להתאמץ עוד טיפה בשבילה.

שים לב שאתה באמת מקבל רכב ליסינג ולא מקבל רכב שברישיון שלו כתוב ליסינג למרות שהיה בהשכרה.

הוספה קלה, נכון ללפני שבוע, באלבר מוכרים 2010 עם 20-30 אלף ק"מ בסביבות 58-59 אלף ש"ח (התנאי הוא רכישה, בטרייד אין המחיר יקר בכ10K בערך), לפי דעתי שווה את ההוספה, אבל זה שיקול של פותח השרשור. (אחותי הגדולה הלכה לברר ואולי אף לקנות.)
פורסם

חפש לך פיאט גרנדה פונטו. יש גירסה ידנית, יש גירסה רובוטית. שתיהן חסכוניות ויעשו את חיפה בכבוד (אפשר לחשוב שאתה נוסע בהרי האלפים).

אם אתה מחפש אוטומט, אז I10 כמו שהומלצה לך כאן, ויש גם קיה ריו 5 דלתות שהיא זריזה למדי.

פורסם
היי

שברולט אוואו

רנו קליאו

יונדאי אקסנט

אוואו ואקסנט תמצא בכל חברת ליסינג כמעט בכל דגם ובכל שנתון

לגבי צריכת דלק בתוך חיפה חיפה עיר אמיתית

תצטרך לוודא בעצמך

בהצלחה

אוואו - חשבתי שהוא מחפש רכב (-:

• תוכן חדש...