Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב - איביזה TSI אוטומט

daniel71
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

האם למישהו יש ניסיון עם הדגם הזה ?

רציתי לדעת יותר פרטים על תיבת ההילוכים שלה - DSG- 7 הילוכים. מנוע 1200

וגם לברר בקשר לצריכת דלק שלה ולאמינות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מזמן עשינו מבחן דרך לסיאט איביזה TSI אוטומט. אתה מוזמן להציץ בקישור, צריכת הדלק האמיתית מופיעה בו.

בסך הכל, מדובר ברכב סביר, לא יותר. קצת מאכזב מבחינת העיצוב הפנימי ואבזור, בוודאי לאור תג מחיר הלא זול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגרד עוד כמה שקלים וקח פולו. האיביזה מאבדת מחירון ברמות בלתי נתפסות, את ההפרש שתשלם עכשיו- תרוויח במכירה ויותר מכך.

חוצמזה שהפולו הרבה יותר איכותית בכל מובן.

האיביזה היחידה ששווה לקנות זאת את ההיא ב70,000 ש"ח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאבא שלי יש רכב כזה בדיוק TSI/DSG7 ואני נוהג עליו כמעט כל יום.. עד שאקבל את האיביזה שלי (במבצע כמובן ) :)

הרכב ממש מהיר, בהשוואה לשברולט קווליר ולטיוטה קורולה (זה מה שנהגתי עליו ב7 שנים האחרונות), הוא מרגיש יציב בכביש גם במהירויות גבוהות, לטענת אבא , האוטו עושה 1:18, חוץ מזה יש מערכת סטיריו מאוד איכותית, חסר משענת יד בין המושבים הקדמיים, לדעתי גם חסרים מקומות לשים דברים אך זה סופר מיני, אין הרבה ציפיות למקומות אחסון..

הגיר שלו מאוד טוב לדעתי, הוא עולה ויורד בלי להרגיש (שוב, אין לי הרבה ניסיון ברכבים.. אז לקחת את זה בחשבון...)

זהו..

מקווה שעזרתי..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1000 ש"ח, היא קצת מפריע להרים את ההנדברקס לא משהו חריג אבל מפריע קצת.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...