Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות בקשר לגולף שנת 2000 מנוע 2000

azaxsyndrom
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן לכולם,

יש לי כמה שאלות לגביהאוטו שברשותי:

1. האם הנעילה המרכזית בגולף שלי היא נעילת וואקום (כמו בפולו) או שיש לי מנעולים חשמליים (כלומר נעילה חשמלית)?

2. כמה הילוכים יש בתיבת ההילוכים שלי (מנוע 2.0 שנת 2000 ,אוטומט)?

3. ברגע שהאוטו מונע ואני מסובב את ההגעה (ימינה/שמאלה) אני שומע רעש של מן משאבה עובדת, רציתי לשאול האם הרעש הוא ממשאבת ההגה ו״הרעש״ תקין או שיש בעיה באוטו?

תודה רבה לכל העונים :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. הנעילה המרכזית היא חשמלית.

2. הגיר הינו מטיפוס 01M בעל 4 מהירויות.

3. אם הרעש הינו חריג יש לבדוק את מערכת הגה הכוח. ייתכן שחסר נוזל הידראולי או המשאבה תקולה.

רעש קל הינו תקין.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו תמיד, התשובות המהירות והאיכותיות של מרק תמיד סוגרות לי פינות :)

תודה רבה מרק!

לגבי הרעש זה בכלל לא מוגזם פשוט יש רעש (ממש קל) של משאבה.

רציתי לדעת אם אמורים לשמוע את רעש המשאבה מכיוון שבהונדה של אבא (למרות שיש הבדל של 11 שנים) אין את רעש המשאבה.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא יכול לדעת בוודאות שהרעש נובע מהמשאבה ללא בדיקה רצינית של העניין. כול מערכת הידראולית סגורה מפיקה רעשים, לכן דרך מסך המחשב אינני יכול לומר לך בוודאות האם הרעש אצלך תקין.

דבר ראשון בדוק את מפלס הנוזל ההידראולי (מיכל שחור בעל פקק ירוק) של מערכת הגה הכוח.

בעבר כתבתי במדוייק כיצד לבדוק את המפלס ומהו המפלס הנכון לכן אני מציע לך לחפש את האשכול.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני שמתי לב שבשבוע האחרון כאשר הרכב קר ואני בעמידה, וסתם מסובב את ההגה ימינה ושמאלה יש רעש של משאבה, לא ככ חזק.העניין הוא שהרכב אצלי 4 שנים ולא שמעתי את הרעש הזה. ניסיתי לחפש את השירושור כיצד לבדוק נוזל הידרואלי ,אך לא מצאתי. יש אפשרות לקבל הסבר? אולי כי 4 שנים (ואולי קודם לכן לא מילאתי נוזל)? מדובר בגולף 99 מנוע 1800 אוטומט. תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...