Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע עידן אינטרנט חדש? ( סיום הנחת סיבים אופטיים תת ימיים של בזק בין לאומי)

Guest Automatic1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

בשבוע האחרון, בזק יצאה בפרסומים על סיום תוכנית הנחת כבל תת ימי שלה לאירופה ומעבר.

ההרשת נקראת POWER NGN.

המטרה היא להיפרד אחת ולתמיד מהכבל היחידי והמעיק של מד נאוטילוס האגדית.

רק לשם השוואה, הכבל התת ימי (סיבים אופטיים) ששימשו את הספקיות באופן קבוע, נפח תעבורת המידע שלו הגיע לכ 4.2 טרה ביט.

נפחו של הכבל החדש של בזק בין לאומי הינו 7.2 (אבל נכון, עדיין לא כל כך מספיק לראייה עתידית, אבל מילא...)

הינה הלינק :

http://www.powerngn.co.il/default.htm?utm_source=bbl_site&utm_medium=banner_620x220_hp&utm_campaign=bblsite

הרשמה בחינם, לעקוב אחר ההוראות, להתקר לנציג והינה לכם, אינטרנט רענן וחדש :)

**** מנסיון של כמה ימים, קליפים וכל קליפים ביוטיוב גם מה שממומן וגם מה שלא ומתועדף ומה שלא, רץ ומוטס ופשוט נטען בשניות גם ב FHD.

PING נמוך משמעותית לאירופה וארה"ב כמו כן, טורנטים מקבלים מהירויות הורדה מאקסימליות.

סוף סוף אפשר לנצל את האינטרנט שלנו כמו שצריך לעת עתה....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון

זה נראה מאוד מעניין. אבל נראה שלא כולל את לקוחות הכבלים. יש לי 12 מגה שפשוט לא זז אז האופציה נראית מעניינת.

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני הצטרפתי בחמישי האחרון , חווית הגלישה מדהימה . ואיכותית , אני מקווה שהיא תשאר ככה.

:-)

מי שכבר לקוח בזק בינלאומי ב-NGN 20 MB יכול להשתדרג בחינם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הלכתי לאתר וזה כתב לי שהכל עובד אחרי שהכנסתי פרטים.

איך אני מדווא שאני באמת על השטות החדשה הזו?

כתובת ה-IP שלך תתחיל ב 31.168

השדרוג בינתיים חינם לכל מי שיש לו 10 מגה ומעלה.

ואכן Youtube עובד הרבה יותר מהר עכשיו. סרטים ב 720/1080 רצים חלק בלי שצריך לחכות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביררתי כרגע עלויות והם אומרים לי שהציוד לא תומך ביותר מ12MB [נראה לי שנפלתי על נציג שלא מבין כלום כי הוא גם לא יכל למסור לי פרטים בסיסיים כגון מהירות PING לארה"ב ועוד מספר שאלות].

המחיר ל 12MB יוצא 45 ש"ח.

נשאר לי לברר מה עלות שאר החבילות

ולהוסיף לזה את העלויות של הכבלים.

ואז אראה אם כדאי לי

טוב שם טוב משמן טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מקווה שאתם מודעים לזה שזה פסיכולוגי בצורה כמעט מוחלטת כן? חלק גדול מאוד מסרטי יוטיוב נמצאים בcache בשרתים בישראל.

ניסיתי גם עם פליירים של אתרים אמריקאים שלא משתמשים בCDNים מקומיים שהיו עובדים מחורבן לגמרי והם עבדו די יפה פתאום.

האמת - צריך לבדוק עם שירות כמו Unblock us עכשיו סרטים של נטפליקס וכו לראות איך זה עובד.

בכ"א בינתיים אם כל מה שנדרש ממני זה הרשמה חינם (דרך האתר בצורה מוחלטת) וניתוק וחיבור האינטרנט , אני אזרום על זה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...