Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גולש ב 10MB דרך בזק, נירשמתי ואני לא מרגיש שום הבדל.

שאלתי גם את אישיתי שלא ידעה שנירשמתי לרשת החדשה אם היא מרגישה הבדל באינטרנט והיא אמרה שלא, והיא גם ניכנסת לYOUTUBE.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש לא פסיכולוגי.

youtube עובד מהר יותר בודאות.

בדקתי גם עם סתם סרטונים בלי הרבה צפיות (אין סיכוי שהם יושבים בcache) והם עולים משמעותית מהר יותר.

פורסם

היי לכולם,

כל החבר'ה שלא מאמינים, חיים בספק או כל דבר אחד... השאלה שלי היא, מדוע?

מדוע להכאיב למוח בשאלות שכאלו? מבלי להבין?

בזק הניחה כבל תת ימי חדש, נפרד מהכבל הקיים נכון להיום. עד כה הכל יפה.

לקוחות אשר מחוברים למהירויות של 10 מגה ומעלה וכן כן, גם לקוחות כבלים (אחריי הכל, מה זה משנה מה התשתית? משנה מי הספק..., לא משנה אם זה ADSL או כבלים).

לאחר ההרשמה בחינם, ואפילו לא צריך להרשם בחינם, עוקבים אחר ההוראות... ומהן ?

לשלוח פרטים, לנתק המודם מהחשמל ולחברו שנית

**** לבעלי ראוטרים למינהם, חשוב להתקשר לנציג שירות ולהגדיר ביחד איתו למי שלא יודע, חייגן ב L2TP !!!! ומן הסתם לרסט את המודם גם כן.

כתובת האיי פי שתקבלו תתחיל מ 31.168.

מבדיקות שעשיתי:

1. סרטונים של יוטיוב : איך בודקים? נכנסתי לאתר של יוטיוב , העמוד הרשמי, והתחלתי ללחוץ על סרטונים באקראיות, וכמובן בסרטונים שהרגע הועלו וסרטונים בלי 40 צפיות.... ועוד עשרות כמוהם , שמן הסתם לא יושבים בשום שרת ישראלי, בוודאי שלא סרטון ביתי שהרגע הועלה ועם 10 צפיות.

תוצאה? סרטונים פשוט טסים ועפים בטירוף ב 360P וב 720P וב 1080P קצת הטעינה מטורף עד למקטע של פי כמה... ואז מכן נטען בקצב של פי 2.5 כמעט מסרגל הצפייה.

2. פינגים : הפינג לאירופה ירד משמעותית יחסית, לפחות אצלי, מבדיקות טכניות שערכתי וגם באתר SPEED TEST

3. הורדה משרתים : שמתי לב כי הורדה משרתים בארה"ב שלא מוגבלים במהירות וגם מאירופה, ההורדות שופרו משמעותית ובצורה ניכרת מאוד והמהירויות פשוט שולשו ואף יותר מהרגיל ובחלק מהשרתים האירופאיים אני מקבל כמעט ולפעמים את המאקסימום !!!

4. טורנטים: טורנטים מקבלים חיבורים מיידים ורוב הטורנטים שלי, מגיבים במהרה ומקבלים מהירויות הורדה מקסימליות לאחר זמן קצר בלבד וגם בשעות העומס.

*** אז די לעבוד על עצמם, די להגיב שטויות, מי שלא התחבר, שקודם כל יתחבר, יריץ בדיקות ולאחר מכן יגיב... עובדתית בכל הפורומים של המחשבים ופורומים אחרים ובאינטרנט, משתמשים מדווחים על חוויה מדהימה ולא פחות מזה נו אז.... העיקר להגיב סתם?

*** חשוב להבין ולזכור, שיש מצב שבזק עורכת בימים אלו בדיקות נוספות, שדרוג ציוד נוסף או בדיקות נוספות, ייתכנו שיבושים קלים מדי פעם או כל מיני "באגים" בגלישה, קורה לא נורא ומסודר בהקדם סה"כ ע"פ מה שהבנתי.

פורסם

בוקסר 19 :

אם אתה גולש דרך ראוטר שמחובר למודם, עלייך להגדיר חייגן בראוטר ב L2TP עם נציג שירות.

בכל מקרה, גלישה ברשת החדשה מתאפשרת ע"י חייגן, לכן אני ממלית להתקשר וליצור קשר עם נציג שירות ע"מ לקבל הסברים ולבדוק האם קיבלת הכל.

פורסם

אני מבסוט.

סוף סוף אפשר לראות יוטיוב בשעות העומס מבלי להתעצבן ולהעיף את האתר קיבינימט בגלל שהוא לא נטען.

אגב לבעלי הראוטרים:

צריך להגדיר שוב את החייגן הפנימי ולרשום שם משמתמש וסיסמא,גם את הWIFI צריך להגדיר מחדש כדי הסיסמא שלו תעבוד.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אני רוצה להבין, מה שונה ב-IP החדש?

איך אני יודע שקיבלתי IP שונה? הרי בעצם זה שניתקתי את האינטרנט והתחברתי מחדש כבר קיבלתי IP חדש וזה לא מעיד על שינוי בחשבון שלי אצלם.

טורנטים 99 אחוז מהזמן אני מוריד על המקסימום של החבילה שלי בלי קשר לקו החדש

יש צפי לכניסת IP גרסה 6?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

איך אני יודע שקיבלתי IP שונה? הרי בעצם זה שניתקתי את האינטרנט והתחברתי מחדש כבר קיבלתי IP חדש וזה לא מעיד על שינוי בחשבון שלי אצלם.

יש צפי לכניסת IP גרסה 6?

אתה בודק מה יש כרגע.

אם זה מתחיל ב 31.168, אתה בניתובים החדשים.

אין שום קשר ל IPv6, אין צפי שזה יכנס בשנה הקרובה וגם אם כן זה לא ישפיע בשום צורה על מהירות.

פורסם

יש צפי לכניסת IP גרסה 6?

כמו שהסבירו, ברגע שמקבלים IP מסויים ואת זה ניתן לוודא עם נציג טלפוני... אתה מנותב דרך הכבל החדש.

מה יותר טוב? כולנו ורוב רובנו מורידים לאחר זמן מה טורנטים על המקסימום האפשרי רוב הזמן או בחלק מהזמן , אבל... כאן יש אבל גדול, אתרים כגון YOUTUBE, או שרתים באירופה בגישה ישירה וכו', תמיד תמיד יש פינג גבוה, תקיעות, אי טעינת סרטונים וגם מארה"ב.

עם הכבל והניתוב החדש, כל זה השתנה ולא קיים יותר.

קורה לך שאתה נמצא באתר אירופאי, אמריקאי? (כן, פורנו) ולוחץ על קליפ לצפייה ומה קורה? דקה שלה להתחברות, חצי דקה לטעינה של אחוזים בודדים ו... כלום.

עם הניתוב החדש אני מסוגל לצפות בקליפים ובכלל בסרטונים או חדשות או כל דבר אחר על שרתי בחו"ל ועם טעינה מהירה ונטולת תקיעות.

פורסם

**** מנסיון של כמה ימים, קליפים וכל קליפים ביוטיוב גם מה שממומן וגם מה שלא ומתועדף ומה שלא, רץ ומוטס ופשוט נטען בשניות גם ב FHD.

PING נמוך משמעותית לאירופה וארה"ב כמו כן, טורנטים מקבלים מהירויות הורדה מאקסימליות.

סוף סוף אפשר לנצל את האינטרנט שלנו כמו שצריך לעת עתה....

חכה... :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בגלל זה רשמתי לעת עתה...

ברור לי שמתישהו ב 2012, גלישה ללא עיכוב בקו החדש... לא תתאפשר ללא תשלום שוחד כגון חבילת גיימר וכו'.

לביינתים, זה בחינם ועובד.

• תוכן חדש...