Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך, אני כבר שבוע נלחם בתופעה הזאת.

יש עד 62 ווליום, המגבר מכוון על חצי גיין כמו תמיד, ברגע שאני מעלה את הווליום מעל 30 מתחילים להם פיצוצים חזקים ומחרידים, אם אני אנמיך בהדרגה הם ימשכו, אם אני אנמיך במכה לסביבות ה20 הם יעלמו...

בעיקר בקטעי באס או קטעים עם הרבה צלילים.

ניסיתי לעשות את הקומבינה עם הסיכוך בפיוניר וזה לא עזר.

הRCA לא עובר ליד הכבל מתח אלה במנהרה מיוחדת ברכב שהיא ריקה מלכתחילה,

המערכת עבדה יופי שבועיים ואחרי שבועיים של נסיעה קצת אגרסיבית על במפרים היא החלה.

חברים אני אובד עצות, מה עושים?

הציוד בחתימה.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אתה במקרה עם רדיו דיסק של אלפיין 9855 ?

תפרט איזה ציוד

Hu: iPad 2 64gb 3G Signal Extractor no DAC (Toslink digital): cambridge audio ID100 @

Processor: Alpine H701 @ 3-amps: Zapco competition C2K-4.0X.P ,C2K-3.0XP,@

Component 3-way: Sinfoni S Mono Amp: Pantera one @ Sub: HX300D

פורסם

שלום חברים,

רומק יש לי 2 רמקולים קידמיים שמחוברים כרגע ומשניהם הבעיה מופיעה בו זמנית, זה לא רק צד אחד שבעייתי...

לעיתים רחוקות צד אחד מפסיק לנגן ואז שיש פיצוץ הוא חוזר.

הציוד שלי הוא HU - Pioneer DEH-4200SD

Amp - Solid Audio Presence R-604

Comp - DLS B6A

Rear - Pure Acoustics 6.5 Woffers

Sub - Hertz ES250

Nissan Sunny 93' SLXi

וכן ניסיתי לעשות סיכוך לRCA לכל מי שרואה פיוניר וישר בא לו להגיב :wink:

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

רעיון מצויין, אני אעשה את זה עוד מעט ואעדכן.

בס"ד

פורסם

שאלה הRCA עובר מאותו צד או מהצד השני לא משנה שהוא במסילה נפרדת כמו שרשמתה

תעשה עוד בדיקה שיכולה לעזור, קח כבל RCA ותחבר אותו ישירות מהפנאל למגבר דרך האוטו שיעבור בחאפריות.

תיבדוק שהכבל פלוס עובר כמו שצריך והוא מחובר כמו שצריך. אפילו בחיבור של הביתפיוז

פורסם

אוקי חברים יום שישי אין עבודה יש הרבה זמן היום אני איישם את הטיפים שלכם,

אגב הRCA עובר במרחק של מטר לפחות מהכבל מתח משמע בקצה השני של הרכב במושב הנוסע,

הכבל מתח עובר איפה שמושב הנהג :)

בצד הנוסע אין בכלל צמת חשמל אלה רק מסילה שניסאן שמו למטרות כאלו ואחרות אני מניח.

בס"ד

• תוכן חדש...