Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום.

יש לי סיאט איביזה שנת 2011 מנוע 1.2 בת 3 חודשים.אני סובל איתה מתופעה מוזרה ומאוד מציקה שמלווה אותי בתקופה הזאת.מדובר בתופעה כזאת,כשאני מניע את האוטו על מנוע קר (אחרי עמידה של לפחות כמה שעות) לפעמים המחוג של סיבובי מנוע עולה ישר לכיוון ה1.5 בסל"ד נשאר על הנקודה במשך כחצי דקה ואז יורד לכיוון 0.75 בערך בסל"ד כמו שצריך להיות.הבעיה היא בכך שלפעמים באותם ההנעות המחוג לא עולה לכיוון ה1.5 ונשאר באיזור ה 0.7-1 במצב כזה כל האוטו רועד וכאילו מגמגם.מכיוון שמאוד קשה להסביר את זה מילולית העלתי סירטון המתעד את התופעה.בסרטון רואים איך המחוג לא יציב בסיבובי מנוע ואם תגבירו את הקול תשמעו גם את הרעש המוזר שנשמע מהמנוע.פניתי כבר עם הבעיה לאחד המוסכים המורשים של צ'מפיון אבל הסורק תקלות לא מעלה שום תקלה ואין עדיין פתרון בשבילי לא למוסך ולא לשירות של צ'מפיון.

מהיכרות עם הפורום והאנשים אני מעלה את הפוסט הזה בתקווה וכן יהיה מישהו שאולי נתקל בבעיה דומה או יתן איזה כיוון.

תודה מראש

http://www.youtube.com/watch?v=4oWQZekkU-o דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

תחילה חשבתי אולי מדובר בטרטור / רעידות הסטנדרטיות של המנוע, אך הצליל שנשמע בסרטון נשמע כלא תקין.

תנסה לקפוץ למוסך אחר ולברר על עדכון תוכנה הנקרא L12 (אם איני טועה), יתכן והוא יפתור לך בעיה זאת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תודה

הטרטור הרגיל שאתה מדבר עליו זה רעידות קטנות כאלה בסרק?

לא, הצליל של המכונת תפירה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...