Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שכחתי להזכיר... אני הוספתי לפני הפילטר מעיין סופר-צ'רג'ר שבניתי בעצמי עם מנוע של שואב אבק 12V והדיזיין מזכיר את צינור וונטורי + מדחס של מנוע F100 (מנועים של הF15 ןF16 -מטוסים כמובן ..)

הטורבו הוא KO3, וכל הנתונים הנזכרים לעיל נכונים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וכמה השואב אבק שלך גודש ?

תעשה לי טובה...

:roll::mad:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
שכחתי להזכיר... אני הוספתי לפני הפילטר מעיין סופר-צ'רג'ר שבניתי בעצמי עם מנוע של שואב אבק 12V והדיזיין מזכיר את צינור וונטורי + מדחס של מנוע F100 (מנועים של הF15 ןF16 -מטוסים כמובן ..)

הטורבו הוא KO3, וכל הנתונים הנזכרים לעיל נכונים

כמובן..

איך לא עליתי על זה לבד..מדחס של F15..(תגיד,בחיל האוויר יודעים שגנבת להם חלקים? :? )

עכשו הכל ברור לי. :lol:

:puzzled::puzzled::puzzled:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

תיתפלאו!!

זה עובד וזה מוסיף לי כוח עוד בסל"ד נמוך... אני נשבע! זה מחובר עם מפסק בתא וזה בדיזיין של מדחס קוני. צינור ווניטיורי זה שיעור בסיסי באווירודינמיקה... תבדקו את זה בעצמכם!! והשתמשתי רק במנוע של ההובר :D .. זה נותן דחיסה מוקדמת ,כמעין "מניפה" של מנוע סילון (טורבו מניפה) קטנה אומנם, אבל זה עובד היה לי שיפור של בערך 15 סוסים אני ינסה לשרטט את זה ולפרסם...

נ.ב. הלוואי והיה לי מקום למדחס של ה F15 !!! :lol: אבל אמרתי שזה בדיזיין שלו

אני ניסיתי אותו גם בפיאט של אחותי וזה עבד!!!! האוטו ממש טס

רק אין להשתמש במנועים בעלי יחסי יניקה/פליטה 9:1 !

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם
תיתפלאו!!

זה עובד וזה מוסיף לי כוח עוד בסל"ד נמוך... אני נשבע! זה מחובר עם מפסק בתא וזה בדיזיין של מדחס קוני. צינור ווניטיורי זה שיעור בסיסי באווירודינמיקה... תבדקו את זה בעצמכם!! והשתמשתי רק במנוע של ההובר :D .. זה נותן דחיסה מוקדמת ,כמעין "מניפה" של מנוע סילון (טורבו מניפה) קטנה אומנם, אבל זה עובד היה לי שיפור של בערך 15 סוסים אני ינסה לשרטט את זה ולפרסם...

פחחחח זה ממש לא כזה...

בוא תשמע מה שאני עשיתי: לקחתי מאורר מהמארז של המחשב, הרכבתי אותו על השטנגה של הציפלינג וחיברתי את זה לפלוס בצ'יפ...ואחי זה ממש נותן לי בגבוהות !!

נ.ב

שבוע הבא אני מחליף ראש מנוע ל-2 פעימות

:roll::|:drinking:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
תיתפלאו!!

היו על זה דיבורים לפני אי אילו חודשים... אפילו מישהו נתן לינק לאיזה חברה אמריקאית שמציעה את זה.

בכל מקרה, הגיונית זה לא מסתדר לי - הרי הטורבו יוצר לחץ סופי ידוע מראש - X BAR או PSI.

אז מה אכפת לו מה קורה לפניו? כלומר, האם הוא יונק מ1 אטמוספירה או מ1.2 אט'?

(אני לא מאמין שמנוע של שואב אבק יידע לתת יותר, וגם זה בלחץ...)

בכל מקרה, אני אשמח אם תעלה לפה מידע בנוגע למה שהרכבת

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בכל מקרה, אני אשמח אם תעלה לפה מידע בנוגע למה שהרכבת

רון.

אני מוכן לעשות את זה בשבילך:

בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה

מספיק ברור ? :twisted:

פורסם
תיתפלאו!!

זה עובד וזה מוסיף לי כוח עוד בסל"ד נמוך... אני נשבע! זה מחובר עם מפסק בתא וזה בדיזיין של מדחס קוני. צינור ווניטיורי זה שיעור בסיסי באווירודינמיקה... תבדקו את זה בעצמכם!! והשתמשתי רק במנוע של ההובר :D .. זה נותן דחיסה מוקדמת ,כמעין "מניפה" של מנוע סילון (טורבו מניפה) קטנה אומנם, אבל זה עובד היה לי שיפור של בערך 15 סוסים אני ינסה לשרטט את זה ולפרסם...נ.ב. הלוואי והיה לי מקום למדחס של ה F15 !!! :lol: אבל אמרתי שזה בדיזיין שלו

אנחנו בפורום חיצוני וקריא לכולם, אני מתחייב בזאת בפני חברי הפורום,

שאם אני לוקח את הרכב שלך , לדיינו , עם ה"המצאה הגאונית שלך" ואח"כ בודק בלי , אני מוכן לשים כסף (הרבה כסף) ש 15 סוסים לא יהיה ההבדל :)

אם יש לך מזומן , לי יש את הזמן (לבזבז)

חתיכת קשקשן קטן ..

פורסם
תיתפלאו!!

זה עובד וזה מוסיף לי כוח עוד בסל"ד נמוך... אני נשבע! זה מחובר עם מפסק בתא וזה בדיזיין של מדחס קוני. צינור ווניטיורי זה שיעור בסיסי באווירודינמיקה... תבדקו את זה בעצמכם!! והשתמשתי רק במנוע של ההובר :D .. זה נותן דחיסה מוקדמת ,כמעין "מניפה" של מנוע סילון (טורבו מניפה) קטנה אומנם, אבל זה עובד היה לי שיפור של בערך 15 סוסים אני ינסה לשרטט את זה ולפרסם...נ.ב. הלוואי והיה לי מקום למדחס של ה F15 !!! :lol: אבל אמרתי שזה בדיזיין שלו

אנחנו בפורום חיצוני וקריא לכולם, אני מתחייב בזאת בפני חברי הפורום,

שאם אני לוקח את הרכב שלך , לדיינו , עם ה"המצאה הגאונית שלך" ואח"כ בודק בלי , אני מוכן לשים כסף (הרבה כסף) ש 15 סוסים לא יהיה ההבדל :)

אם יש לך מזומן , לי יש את הזמן (לבזבז)

חתיכת קשקשן קטן ..

רגע, אבל כמה כ"ס שווה הרעש המגניב? ותוסיף לזה את המילים המפוצצות.

דברים שלא הולכים ברגל..

פורסם

הווו חסרי אמונה שלי!

לטורבו כן משנה מאיפה הוא לוקח! אם אתה מוסיף לו קצת יותר אמוספירה.. אז הוא גודש יותר..

שימו לב בינתיים שמתי שרטוט סכמתי שמה קורה במנוע סילון:

אדום- מניפה= נמצא בקידמת המנוע תפקידו לדחוס ראשנית את האוויר למנוע ולפזה חלקו מסביבו לקירור

כחול- מדחס= נמצע אחרי המניפה תפקידו לידחוס אוויר ע"י סיבוב ועקרון וונטיורי לתא השריפה

ירוק-תא שריפה= ממוקם לאחר המדחס בו מערבבים דלק סילוני בנוסף לאוויר הדחוס - והוא ממשיך לטורבינות

שחור-טורבינות= המכלול שנימצא אחרי התא שריפה תפקידם לסובב את מיכלולי המדחס והמניפה

צהוב-ציר=הציר שמחבר בין מכלול הטורבינות למניפה ולמדחס(גם דרכו משמנים את כל המע'

אני השתמשתי ברעיון ההובר שישמש כ"מניפה" אבל על עיקרון המדחס!!

עכשיו הבנתם???

Untitled-1.jpg

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

אין בעיה חרטטן קטן שלי ...

אני רוצה בבקשה לקבל ממך נתוני ספיקה של המנוע 12V שלך ... ב CFM בבקשה .

ברגע שתתן את הנתון הזה אני אוכיח לך מתמטית כמה שאתה קודח והוזה ...

מעבר לזה , אני גם אוכיח לך שזה אפילו מוריד לך מהביצועים .

עכשיו ... הכדור אצלך . :twisted:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

רגע רגע רגע ,חברים.

אל תשכחו שהוא לא עובד באטמוספירה אליה אנו רגילים.

זו פאסאט מהגיהנום... טמפ' עבודה שונות לגמרי. :onfire:

סליחה אח שלנו :oops:

פורסם

כמה שטויות !! כמה שטויות !!!

עם פתיחת המצערת צריכה לגדול הגדישה, וברגע סגירת המצערת (עזיבת גז) האוויר צריך לזרום לכיוונים אחרים. מה שאתה מתאר אומנם הגיוני (איכשהו) אבל צריכה להיות בנייה ותכנונים מתקדמים עם השקעה כספית לא קטנה, רק בשביל שזה יעבוד, וגם אם זה יעבוד זה לא "יוסיף לך מומנט בטווח הנמוך" !!!

כמה שטויות !!!

אל תחייה באשליות... יש פה אנשים "קצת" יותר חכמים (או לפחות לא טיפשים שיאכלו את השטויות שאתה מנסה להאכיל אותנו)

:roll:

פורסם
רגע רגע רגע ,חברים.

אל תשכחו שהוא לא עובד באטמוספירה אליה אנו רגילים.

זו פאסאט מהגיהנום... טמפ' עבודה שונות לגמרי. :onfire:

סליחה אח שלנו :oops:

אוווהווו ... רגע רגע ...

אז הוא בטח צריך גם אינטרקולר מפלצתי עם החום שיש שם , לא ? :roll:

:fist:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...