Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב אי הנעה לאחר ימי גשם, קראתי שלנקות את מכסה המפלג יכול לעזור, אכן היה קורוזיה על המגעים, אבל גירדתי גם את הפחמן שבמגע שהולך לסליל ההצתה, מה שהבנתי בדיעבד שהוא חלק מהמכסה מפלג, האם עלי לקנות מכסה מפלג חדש?

פורסם

האוטו לא הניע לפני ובטוח לא יניע עכשיו אחרי שגירדתי את הפחם , השאלה היא אם אפשר לשים שם פחם חדש או שאני צריך מכסה מפלג חדש.

פורסם

אם מדובר במגע המרכזי,לא כדאי לך להתעסק יותר מידי.,כל בעיה בהעברת הניצוץ תשפיע על תפקוד המנוע ,ובזבוז דלק מיותר.

תשיג מכסה מפלג חדש אפילו מפרוקיה בתנאי שהוא לא סדוק.

רק אל תשכח לסמן את החוטים ולאן הם מובילים.

אני רק מקווה שבעיית ההתנעה שלך אכן מקורה מהלחות במפלג.

פורסם

רכוש מכסה חדש עלותו כ 100ש"ח, אם אתה קונה חליפי אז סתם לידע הכללי הפחם של מכסה חליפי עבה יותר מהמקורי כך שלא תוכל לבצע העברה לשיקום המכסה הישן.

אבל לפני שאתה רוכש צריך לבדוק למה הרכב לפני לא הניע, כי אם המפלג תקול אז חבל לרכוש מכסה חדש כי אתה תצטרך בכל מקרה מפלג תקין משומש/חדש/משופץ.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב הזמנתי מכסה חלופי חדש מאיביי, התקנתי אותו והניע לי חלק, אני לא בטוח אם הבעיית הנעה שהייתה אז הייתה בגלל המכסה או לא, את זה אני אדע בטח עם הזמן אם היא תחזור.

• תוכן חדש...