Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי יונדאי אקסנט 98 ידנית. עשיתי לה עכשיו טיפול 15000 ולקחתי אותה לטסט. שמה פסלו אותה על עישון יתר ואז שמתי תוסף לשמן. אחרי התוסף העבירו אותי אבל המליצו לי לתקן את הבעיה.

לא יודע להגיד אם זה היה קודם הבעיה הזאת כי זה לא מצב שעושים ברגיל. הבעיה היא שאחרי שהרכב עומד בניוטרל בלי ששמים גז כמה דקות אם אני נותן גז חזק יוצא הרבה עשן לבן. בזמן נסיעה וגם בעמידה כשנותנים גז אין את הבעיה הזאת.

בטסט אמרו לי שזה כנראה להחליף אטמים של השמן, לא מכיר את השמות של חלקי המנוע אבל זה איפה ששופכים שמן למנוע.

השאלה שלי היא כמה זה אמור לעלות והאם זה בכרח החלפת גומיות או שעוד כמה ימים זה יגמר כי התוסף יעבוד? אולי זה שמן לא טוב?

תודה על עזרתכם

עידן

• ספונסר פורום
פורסם

זוהי בעיה מוכרת במנועים האלו של יונדאי

הבעיה הינה בגומיות האטימה של השסתומים שהם יבשות ובמצב סרק כאשר תת הלחץ בסעפת

היניקה הוא בערכו המרבי ,השמן נינק דרך קנה השסתום אל תאי השריפה ונשרף במנוע .

תיקון כזה עם גומיות מקוריות אמור לעלות כ 800-900 שח לפני מעמ והוא פותר את הבעיה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...