Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת ולאחר 7 שנים ו 300K ק"מ המוסו שלי סובל מהתקלה הראשונה בחייו, לעניות דעתי, הישג מרשים ביותר.

הלך אטם ראש מנוע.

שנים רבות אני שומע מיודעי דבר שיש מוסכים אשר מתמחים בתיקונים מהירים וזולים למוניות מרצדס.

מאחר והמנוע שלי (2900 ט"ד 5 בוכנות) הוא מנוע שלפחות עד לא מזמן היה מאוד פופולארי במוניות מרצדס חשבתי אולי לקחת אותו לאחר מהמוסכים האלה.

מישהוא מכיר כזה מוסך?

המלצות יתקבלו בברכה באזור המרכז וחיפה

תודה מראש

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שלום

אני יודע שלא מעט מוניות באזור המרכז עובדים עם "מוסך הכוכב"

אני חושב שזה באזור חולון.

גוגלית בטוח תמצא לך את זה.

פלג_

פורסם

תודה על ההפניה, אבדוק.

דרך אגב, תקלה ראשונה אחרי 7 שנים ו 300K ק"מ זה מעולה אבל האמת, קצת הפתיע אותי כי המנועים האלה ידועים כמנועים שאפילו לא משתעלים לפני 600-700K ק"מ.

מצד שני, הרכב ראה ה-מ-ו-ן שטח אז אולי זה משפיע באיזה צורה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תודה על ההפניה, אבדוק.

דרך אגב, תקלה ראשונה אחרי 7 שנים ו 300K ק"מ זה מעולה אבל האמת, קצת הפתיע אותי כי המנועים האלה ידועים כמנועים שאפילו לא משתעלים לפני 600-700K ק"מ.

מצד שני, הרכב ראה ה-מ-ו-ן שטח אז אולי זה משפיע באיזה צורה?

היה בפורום דיווח של חבר מכובד על מנוע כזה (מקורי של מרצדס, במוסו מהמודלים המוקדמים) שעשה מיליון ומתאיים חמישים אלף קילומטר.

הוא גם ציין שם, שברגע שהפסיקו להשתמש במנועים מקוריים של מרצדס ועברו לייצור שלהם ברישיון, רמת האמינות ירדה.

פורסם

יש לך באיזור תעשה כפר קנא , שזה על הכביש בין צומת גולני לצומת המוביל את מוסך רינאווי, אני מטפל אצלהם במכוניות של המשפחה כבר שנים ומאוד מרוצה מהם, שווה בדיקה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תוכן חדש...