Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

משום מה בקניית הרכב הראשון שלי לא התעוררו לי השאלות הללו והכל זרם כמו שצריך.

אולי בגלל שהרכב היה זול יותר.

1. מה מבצעים קודם העברת בעלות או תשלום למוכר?

2. מה הדרך המקובלת לשלם? (שמונים אלף שקל במזומן זה הרבה שטרות).

2.א. נהוג לשלם בצ'ק?

מציק לי מרווח הזמן בין קבלת הכסף לבין העברת הבעלות - מה ימנע מהמוכר, לאחר שקיבל תשלום, להגיד לי:"אחי מי אתה?"

אשמח לשמוע פתרונות לסוגיות הללו :)

פורסם
שלום לכל חברי הפורום.

משום מה בקניית הרכב הראשון שלי לא התעוררו לי השאלות הללו והכל זרם כמו שצריך.

אולי בגלל שהרכב היה זול יותר.

1. מה מבצעים קודם העברת בעלות או תשלום למוכר?

2. מה הדרך המקובלת לשלם? (שמונים אלף שקל במזומן זה הרבה שטרות).

2.א. נהוג לשלם בצ'ק?

מציק לי מרווח הזמן בין קבלת הכסף לבין העברת הבעלות - מה ימנע מהמוכר, לאחר שקיבל תשלום, להגיד לי:"אחי מי אתה?"

אשמח לשמוע פתרונות לסוגיות הללו :)

1. באותו הזמן במועד העברת הבעלות בדואר.

2. תשלום בצ'ק בנקאי.

בהצלחה.

פורסם

זכרון דברים/חוזה תמיד יוכלו לטפל במקרים בלתי צפויים והם תמיד מומלצים.

האפשרות האופטימלית זה לקבוע עם המוכר וללכת איתו לסניף בנק ומיד לסניף דואר להעברת בעלות (הכי אופטימלי אם החשבון של המוכר בסניף בנק דואר בו ניתן להעביר בעלות...).

עדיין תאורטית הוא יכול לברוח אחרי הביקור בבנק ולפני הביקור בדואר ובדיוק לשם כך יש חוזה.

פורסם

לפני הכניסה להעברת הבעלות- מבקשים לראות את הצ'ק (בנקאי בלבד), מוודאים שכל הפרטים שלו נכונים- הסכום ושם המוטב ושהוא נראה תקין. בגלל שבמקרה שלך אתה הקונה- זו לא המשימה שלך, אבל אם התבקשת- הראה את הצ'ק, אבל בשום אופן אל תיתן אותו עדיין.

נכנסים לדואר, מגיעים לאשנב, אומרים "שלום, אנחנו רוצים לעשות העברת בעלות", מגישים את רשיון הרכב לפקידה, ואז הקונה מוציא את הצ'ק והוא מחליף ידיים. שניכם חותמים על טפסי העברת הבעלות, וכולם יוצאים מרוצים.

לא שמעתי מעולם על מישהו שבסיטואציה הזו, מול עדים, לוקח את הצ'ק ובורח (מה גם שבשלב הזה, רשיון הרכב והמסמכים המזהים נמצאים בידי הפקידה).

חוזה/זכרון דברים זו אופציה לחששנים במיוחד, וגם להגיע עם עוד חבר/בן משפחה זו אפשרות טובה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

וגם אם משלמים בכסף,אצלנו אף פעם לא היה שמשהו פתאום לא שילם,סך הכול אתה רואה אתה לא נפגש עם איזה משהו מפוקפק,רוב המקרים אנחנו היינו בתוך הבית של המוכר כך זה מוסיף לאמינות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...