Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק להמלצה על מוסך למזדה+מספר שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest signed incognito
פורסם

אני אומנם איש טכני אבל הבורות שלי בכל מה שקשור לנושא הרכב פשוט חוגגת,ולאחר שניסו לעקוץ אותי(ניפחו את עלות החלקי חילוף+דחפו הרבה חלקים שלא הייתי צריך) ב6 אלף שקל על טיפול שבסוף יעלה לי בסביבות האלף הבנתי שהגיעה הזמן להשלים את החורים בהשכלה שיש לי.

אז לבקש מדריכים בנושא המנוע והמערכות המכניות של הרכב אני לא אבקש כי ראיתי שיש ים מידע באשכולות הנעוצים בפורום.

מה שכן אבקש זו המלצה על מוסך לסוזוקי ולמאזדה מקום שבו אפשר יהיה לטפל ברכב במקרה של תקלות ושיגבו מחיר הוגן עבור הבורות שלי בתחום.

*אני מחפש מוסך\מוסכים באזור הצפון,כלומר חיפה קריות גבול עליון קריית שמונה.

בנוסף רציתי לשאול האם אפשרי לרכוש חלקי חילוף לרכב באופן עצמאי ולבקש מהמוסך להתקין אותם?

בתודה מראש לעונים.

• ספונסר פורום
פורסם

מוסך מורשה טוב למאזדה-פורד בחיפה הוא מוסך נעמה. השאלה היא איזה מודל הרכב שלך, אולי לא כדאי לך להיכנס למוסך מורשה.

Guest signed incognito
פורסם

יש לי מאדה לאנטיס 323 שנת 2004 וסוזוקי SX4 שנת 2008

פורסם

בנוסף רציתי לשאול האם אפשרי לרכוש חלקי חילוף לרכב באופן עצמאי ולבקש מהמוסך להתקין אותם?

יש מוסכים שמאפשרים את זה אבל אם במקרה ואחרי זה החלק כושל או שיש בעיה שקשורה ונדרשת אחריות המוסך עלול להתנער ואז תיפול בין הכיסאות. הכי טוב זה למצא מוסך עם המלצות ולבקש הצעת מחיר לפני התיקון.

Guest signed incognito
פורסם
יש מוסכים שמאפשרים את זה אבל אם במקרה ואחרי זה החלק כושל או שיש בעיה שקשורה ונדרשת אחריות המוסך עלול להתנער ואז תיפול בין הכיסאות. הכי טוב זה למצא מוסך עם המלצות ולבקש הצעת מחיר לפני התיקון.

תודה,

זה בדיוק מה שאני מנסה לעשות עכשיו למצוא מוסך שיטפל בי שיש עליו המלצות חיוביות :)

• תוכן חדש...