Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה מרגש

שני פלקונים מאותה תקופה וכל כך שונים

שלי הבסיסית, הספרטנית, מכונית "הלחם וחמאה" שנבנתה לפי הקונצפט של המודל T. בשנת 1960 היתה רמת גימור אחת, שום תוספות, שום פסי קישוט והאופציות הבולטות היו ידית אחיזה לדלת האחורית, מצת לסיגריות וכמובן רדיו..

ליידה התמקמה הפלקון ספרינט של יעקב ציפורן, שנת 1963, האחרונה מהפלקונים העגולים, רכב יפייפה עתיר כח ותוספות.

הפלקון שלי סיימה מסע ארוך משדרות, שם חטפה קסאמים שסיכנו את חייה ועד לגעש.

חשוב לי להודות לרבקה, הג'ינג'ית שאיתי שתמיד מפרגנת ותמיד סובלת בשקט את העובדה שחלק מהזוגיות זה להשיק אוטובוס או פלקון וכמובן את המוסטנג.

גם נורית, הבת שלי הנמצאת בבוסטון. ביהותה ביוסטון שבטקסס, היא ובן הזוג שלה אלעד אירגנו וטרחו על הטמבון הקדמי .

ליורם יקיר משדרות, איש עמל, בעל מוסך לפחחות שדי בצער מכר לי את הרכב ודי בשמחה קיבל את ההחלטה שלי לשפץ אצלו וכך במשך שנה התחמקתי בששי בבוקר לשדרות מוכת הקסמים לעודד אותו ואת הפלקון. איתי היה צבי רכניץ מיודענו שהתחמק גם הוא לשדרות וייעץ ועודד.

לאחר זמן הגיעה הפלקון למתניה להשלמות ומי שיודע מה היה מצב גוש הקומבינות הזה יכול להעריך את העובדה שבזכות הקוסם הזה הגענו עד הלום (עם או בלי דלק...). ולמראה החיצוני אחראי רועי רבינוביץ שצבע את הפלקון באדום אדום שאיתו צבע בזמנו את המוסטנג וכששתיהן עומדות אחת ליד השניה רואים את האיכות של רועיX2.

אז החלום התגשם והפלקון יצאה לאור...

IMG_0417.JPG

IMG_0407.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני ויעקב!

הפאלקונים יפהפיים מבחוץ ומבפנים, תאווה לעיניים, ואת תאריך קבלת הפנים אי אפשר יהיה לשכוח.

בני - כל הכבוד על השיפוץ העיקש והארוך, ועוד במקביל לכל שאר הרכבים והעיסוקים במסגרת המועדון.

מזל טוב לשניכם, תהנו וסעו בדרכים טובות!

רון

נ.ב

ספרות אחרונות 72 ברכב אספנות - לא ידעתי שקיימות... כנראה בודדים ממש, אחרי שנגמרו 71 ולפני שעברו לסיומת 55

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

• תוכן חדש...