Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבילי קפה שחור\בוץ זה מילואים (טוב, אני משוחרר כבר כמה שנים, אבל זו האסוציאציה).

בד"כ בבית אני מעדיף פילטר בסגנון גרמני, בעבודה אני שותה מהתרמוס שאני מכין לעצמי בבוקר מקפה נמס (למי יש ראש להתעסק עם הפצ'קרייה של דברים יותר מתוחכמים ב-05:00 בבוקר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלון, גם אני ממליץ על אמיגו, זה הכי טעים שיצא לי להכיר והם יושבים ברח' ההסתדרות קצת לפני שז"ר כשפניך לכיוון עכו.

משכנתא זה קל

פורסם

יש לי מקינטה בינוני (4 אספרסו או 2 ספלים קטנים) מ 2004

ואחרי כל שימוש אני מבריק אותה לרמה של חדשה , לא ידעתי בכלל על הקטע של ״ליישן״ אותה

אנסה

בכל אופן בהתחלה הייתי קונה קפה טחון מארקפה

כיום אני פשוט שם קפה שחור רגיל של עלית, יוצא מצויין לכל הדעות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מקינטה בריקה מומלצת, למרות מחירה הגבוה יחסית, למי שמחפש קפה עשיר ו"מלא" יותר, כמובן עם קרמה שמוסיפה לפחות 15 כ"ס...

אני למשל, נותן לחתול שלי לבלוע את פולי הקפה המובחרים ביותר, ואוסף אותם אחר כך מהחול שלו. הארומה משהו משהו.

המקינטה הלא ממותגת שלי דומה לזו, נרכשה לפני כעשרים שנה בעיירה קטנה באיטליה.

באמת אפשר על כיריים חשמליים? לא חשבתי לנסות...

macchinetta-o-caffettierar-bialetti2alta_avorigh.jpg

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש איזו חיה שאוכלת קפה מסויים ומכינים קפה מהצואה שלה

קילו פולים כאלו עולה 1000$~

פורסם

חתול אינדונזי מסוים, ומכינים את הקפה מהפולים השלמים שיוצאים יחד עם הצואה, לא מהצואה עצמה.

יאמי!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
באמת אפשר על כיריים חשמליים? לא חשבתי לנסות...

לא רק שאפשר, הייתי מעז לומר שזה אפילו מתוכנן כך שיתאים טוב יותר לכיריים מהסוג הזה.

באירופה אלה סוגי הכיריים הנפוצים, אתה בקושי תמצא שם גז.

אלעד, לשאלתך: http://en.wikipedia.org/wiki/Drip_brew

אני משתדל לגוון בין מקינטה רגילה, בריקה וקפה פילטר, שלא ישעמם חלילה.

בנוגע לקופי לואק - תפסיקו לחזור כמו טלפון שבור על שטויות של תוכים.

המחיר הוא 700 ש"ח לק"ג קפה ירוק ובערך כפול לקפה קלוי.

לא אלף דולר ולא מיליון דולר וחלאס כבר עם הבובע מייסעס. בבקשה:

http://coffeeman.co.il/pl_product~940167~42~0.htm

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קבל צירוף מקרים

יש לי הקלטה מיום שבת של התכנית ביטחון גבולות (34 יס) במקרה עכשיו צפיתי בזה והם תפסו חבילה עם כזה קפה ואמרו שהמחיר הוא 1000$ אם לא יותר כי זה הגיע עם תעודות באריזה מיוחדת מעץ  

פורסם

אז אמרו.

אמרו שזה נמיה,

אמרו שזה חתול,

אמרו שזה אלף דולר,

אמרו ואמרו...

ושום דבר מזה לא נכון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תיקון זעיר:

לא אש קטנה, אלא האש הכי חזקה שאפשר שלא עוברת את הגודל של התחתית.

הכיריים האידאליות הן דווקא כיריים חשמליות (הבדל של פי 2 במהירות).

אני לא מסכים איתך, ככל שהאש קטנה יותר הקפה חזק והטעם שלו מרוכז יותר (אישית אני מעדיף ככה).

TFSI Power

פורסם

המקינטה הלא ממותגת שלי דומה לזו, נרכשה לפני כעשרים שנה בעיירה קטנה באיטליה.

אתה רוצה להסביר לנו איך את המקינטה הצלת, אבל ערכת הקפה נשארה אצל הגרושה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני בגדול חסיד של פינג'אן (כן אני כבר יודע שזה לא השם הנכון) או בוץ. בבית לרוב בוץ, בחוץ מבושל.

אבל ממש עשיתם לי חשק לנסות. אני אחפש לי איזה מאקינטה שכזו ואז אני אהיה גם חלק מהחבר'ה (נו אלה שמגדלים בחצר,מאכילים את החתול,אוספים גללים,טוחנים לבד ושותים עם ארומה מטורפת וטעם עשיר :wink: ).

אלעד, אולי תביא אותה איתך ביום שישי ואז אני אוכל לטעום בין הסיבובים,אולי זה אפילו ישפר לי זמנים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
אני לא מסכים איתך, ככל שהאש קטנה יותר הקפה חזק והטעם שלו מרוכז יותר (אישית אני מעדיף ככה).

תשמע, על טעם ועל ריח וגו'.

בהוראות המקוריות צריך אש חזקה -> שהייה ארוכה מדי על הכיריים

מגבירה את הטעם השרוף. יש עמים שלמים שאוהבים את הקפה שלהם בטעם שרוף,

כך שאתה לא לבד.:-)

• תוכן חדש...