Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון טרי טרי מאז הבוקר

התארחו אצלי חברים מתוכם רק אחד ביקש קפה ולבקשתו שזה יהיה אספרסו כי הוא לא שותה קפה שחור

הצלחתי לשכנע אותו על קפה שחור ״מה אכפת לך, תנסה, זה בחינם וכו׳״

הבאתי לו את ה״מיושן״ מהמקרר שחיממתי כדקה וחצי במיקרו ודחסתי בפלאנג׳ר

לאור התגובות ממנו כל החברה דרשו גם כן למרות שכל אחד כבר קיבל את השתיה שלו

אז איך נקרא לזה, ״קפה-מלח-מיושן-במקרר״ ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדבריו מלח בריכוז כזה אינו מורגש כטעם מלוח אלא מוציא עוד טעמים מהקפה בדיוק כמו במזון וגם שובר מרירות או יותר נכון משפר את טעם המרירות לדבריו

אצלו לא הרגשתי את המלח וגם אצלי שמתי רבע כפית בליטר ולא הרגשתי מליחות כלשהיא אלה באמת יותר טעם

כמו כן שמעתי על מלח בעבר שבמבחן טעימות אם תשים 2 כוסות קפה ללא סוכר ובאחת מהם תשים ממש טיפה מלח אז רוב הסיכוי שהטועמים יצביעו על הכוס עם המלח כמתוקה יותר

פורסם

רבע כפית

פלאנגר יש בכל מקום שמוכר מקינטות (דומו, איקאה, משווקי ארקוסטיל, משווקי ביאלטי, הרמוניה, נעמן ורשתות כלי בית)

פורסם

עשיתי היום קפה שחור והוספתי קצת מלח, היה שיפור מורגש ביותר. אצלי בפק"ל אין סוכר אבל מהיום יש מלח, gsi16v תודה !

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

חן חן, אל תשכח גם את הטריק של יישון הקפה במקרר

שאגב עוד מעלה קטנה למלח זה שהוא משמר ומאריך את חיי הקפה במקרר אם הכנת כמות גדולה.

אצלי מעכשיו יש קנקן קפה במקרר, רוצה קפה - בחישה בקנקן - מזיגה לפלאנגר - חימום במיקרו - דחיסה - הופ! קפה פילטר משובח :)

לזמן הקרוב המקינטות ישארו מבריקות על המדף

פורסם

משמאל:

ביאלטי tele tele

מקינטה נירוסטה 6 מנות

מקציף חלב ידני ארקוסטיל 48₪

2 ליטר קפה מיושן במלח

פלאנגר ארקוסטיל 42₪

בריקה 2 מנות

142C8F7B-C22A-4AA7-97FD-70BB70840FF4-314-00000030544C0FE8_zpsc7c1a20c.jpg

פורסם

אם כבר העלת תמונה של המקינטות.

אני רואה שיש לך מקינטה שבונה לחץ ואחת כזאת שלא, האם יש הבדל בטעם של הקפה ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בהחלט

הבריקה הטעם הרבה יותר חזק ממקינטה רגילה ודי מקביל לאספרסו וגם מתקבלת קרמה עשירה כמו באספרסו.

הקרמה גם תלויה בקפה ובטחינה. מצאתי שהקרמה הכי עשירה משמעותית מכל עשרות הסוגים שניסיתי מתקבלת עם המונטיין גרין שמיוצר עי רשת חנויות הקפה ״ספורה״

גם בזו עם הקשיות הטעם שונה ממקינטה רגילה כי המעבר הצר בקשיות גם יוצר לחץ בחליטה יותר ממקינטה רגילה ופה הבונוס שהמקינטה מחממת את הכוסות

אבל איכשהוא אני הכי אוהב את הטעם של זו מהנירוסטה, או שזה בגלל הנרוסטה (בניגוד לאלומיניום) או בגלל שכמות הקפה שנכנסת בה (6מנות) משפיעה על הטעם

פורסם

אם כבר קפה עסקינן,אני רק שאלה: יש לי מקינטה פשוטה (לא בריקה) והקפה יוצא לא טעים בלשון המעטה. יש לי פולי קפה לוואצה שהביאו לי מגרמניה. אני טוחן רגע לפני ההכנה,אז מה יכול להתפקשש? וגם אין קרמה,ואם אני משתמש באותו פולים למכונה (קרופס)גם שם אין קרמה אך הטעם עוד בסדר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

במקינטה בדרך כלל אין קרמה ויכול להיות שהקפה פשוט ישן

פורסם

נחמד הפטנט עם המלח. לא יודע לגבי הקפה מיושן - אני לא שם סוכר בקפה. נו. נראה.

לגבי ספורה - בחיאת. מחירים זולים, בסדר, אין טענות פה, אבל קפה גרוע.

ניסיתי את כל התערובות שלהם (!!), פולים שלמים שטחנתי בבית.

על הפרצוף. לא שווה את הכסף.

- - - - - -

בחזרה לקלייה הביתית - ברזיל סראדו : גואטמלה אנטיגואה : אתיופיה דג'ימה ביחס של 1:1:1.

רק מהריח כולם במשרד מריירים. אין מה להשוות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...