Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר קפה עסקינן,אני רק שאלה: יש לי מקינטה פשוטה (לא בריקה) והקפה יוצא לא טעים בלשון המעטה. יש לי פולי קפה לוואצה שהביאו לי מגרמניה. אני טוחן רגע לפני ההכנה,אז מה יכול להתפקשש? וגם אין קרמה,ואם אני משתמש באותו פולים למכונה (קרופס)גם שם אין קרמה אך הטעם עוד בסדר.

כנראה הקפה מחורבן.

משכנתא זה קל

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי עוד חבילת קפה,אטחון ואבדוק אותה ויעדכן כאן.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

גם אם יש לך עוד חבילה בוואקום או כל צורת שימור אחרת זה עדיין לא אומר שהיא לא ישנה

הקפה הכי נורא זה דווקא החבילות ״מותגי-על״ המיובאות שיוצרו לפני כמה חודשים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
גם אם יש לך עוד חבילה בוואקום או כל צורת שימור אחרת זה עדיין לא אומר שהיא לא ישנה

הקפה הכי נורא זה דווקא החבילות ״מותגי-על״ המיובאות שיוצרו לפני כמה חודשים

החבילה נמצאת אצלי כבר חודשיים שלוש במקפיא,ועוד לא יצא לי לבדוק היום זה יקרה.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

המקפיא זה לא מה שעושה לקפה שימור טוב

ולפני שאתה פותח את האריזה אחרי שהיתה במקפיא התכולה חייבת להגיע לטמפטורת החדר

פורסם
המקפיא זה לא מה שעושה לקפה שימור טוב

ולפני שאתה פותח את האריזה אחרי שהיתה במקפיא התכולה חייבת להגיע לטמפטורת החדר

את זה לא ידעתי.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני רק שאלה

למה אין אפשרות למלא במקינטה חצי מגובה המים וחצי מגובה הקפה כדי להכין חצי כמות?

והאם הבריקה של ביאלטי עדיין הכי מומלצת?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כי במקום שאתה ממלא קפה יש נפח מסויים ואותו נפח אמור להיות מלא בקפה בדחיסות מסויימת כשעוברים בו המים הם יחלטו אותו כמו שצריך

אם תמלא חצי קפה אז המים שיעברו באזור הקפה יעברו בקלות מידי ולא יחלטו אותו ברמה הנכונה

אחרי זה שאתה לא יכול למלא פחות קפה אם תמלא פחות מים אז לא יהיו מספיק מים כדי לחלוט את כל כמות הקפה ויצא לך קפה מרוכז בחוזק אך פחות טעם וגוף

• תוכן חדש...