Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מאחר ומערכת הקולנוע ביתי שלי מתחילה להראות סימני עייפות (DVD שכבר לא קורא דיסקים ורמקול אחד שבווליום בינוני מתחיל לזייף ולצקצק) החלטתי הפעם לקנות מערכת בחלקים- רסיבר, DVD או BR וסט רמקולים 5.1.

המערכת לא הולכת לסלון ענק, בערך 3.5-4 מ' בין רמקולים קדמיים לאחוריים על רוחב של בערך 2.5 מ'.

המערכת תשמש גם לטלויזיה, מוזיקה וכמובן סרטים, כאשר הדגש הוא שהיא תיהיה יותר מכוונת סאונד לקולנוע בייתי מאשר למוזיקה, לכן חשוב לי שהיא תוכל להפיק באס איכותי ותיהיה קראנצ'ית כראוי בצלילים הגבוהים.

מבחינת תקציב- אני לא מתכוון להשתולל, עד 5000-6000 שקלים במונחים של חו"ל, כלומר גם משהו בטווח של 8000-9000 שקלים בארץ יכול לעבוד, המחיר אמור לכלול סט רמקולים, רסיבר וחיווט (ללא ה-DVD/BR, יכול להיות שבהתחלה ארכוש DVD פשוט).

דרישות הסף שלי:

לא מחפש עוצמה עוקרת מרצפות ומנפצת חלונות, מחפש מקסימום איכות סאונד ביחס לתקציב.

רסיבר עם 6 כניסות HDMI וצפונה ועדיף שלא יהיה עבה בהגזמה.

רמקולים יכולים להיות "עמודים" כמו אלה שבתמונה (צרים ושניתן לתלות) או סאטליטים, בכל מקרה אני חייב רמקולים נתלים, לא רצפתיים.

Philips-Home-Theater-HTS7540.jpg

איזה חברות מומלצות ?

פה בהונג קונג ONKYO מאוד נפוצים, איך החברה הזאת ?

מה לגבי DENON?

מבחינת רמקולים, איך אלה של KEF?

יש חברות ש"מתחברות" טוב יותר עם חברות אחרות ? (הכוונה מותגי רסיברים ומותגי רמקולים שעובדים טוב יחד בדרך כלל).

רוב תודות לכם!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש בעיה קשה קשה להמליץ לך מכאן.

כי אין לי מושג מה המחירים אצלך.

לדוגמא. יכול להיות שאונקיו (שזו חברה מעולה) זול יחסית לארצות הברית. או יקר פי 2.

אני יכול למליץ לך על פורום רק של זה. ושם תאמין לי יוכל לעזור לך פי 2.

הם מכירים את הרמקולים לבית בעל פה. ורסיברים לדקלם אחורה.

הוא נקרא http://www.hometheater.co.il/

לגבי חברות. דנון / פיוניר / אונקיו / ימהה נפוצים בארץ

יש בטוח חברות שביפן מוכרות ונחשבות ולא מוכרות אצלנו.

ולכן אני ממליץ לך ואת ימליצו גם שם.

ללכת לחנות מתמחה. לשמוע רמקולים בשביל ההתחלה. שתהיה לך איזה נקודת מוצא. לגבי אופי הסאונד שאתה אוהב.

תרשום לך. איזה חברות רמקולים + מגברים יש אצלכם אחרי זה יהיה קל יותר לעזור לך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

סתם לדוגמא,

ראיתי רסיבר של אונקיו (דגם 609) ביחד עם סט רמקולים שלהם (קדמיים ואחוריים עמודים כסופים וסנטר יחד עם סאב), רצו על זה סביב 9000 הונג קונג דולר שזה כ-4500 שקלים.

התקציב הוא סביבת המחיר הזאת ועד 20-30% יותר.

פורסם

kef נחשבים בשוק לרמקולים טובים, אבל כששמעתי אותם אז משהו בצליל שלהם "לא בא לי טוב באזניים", פשוט לא אהבתי את הצליל המתכתי מידי (לטעמי!!!) שהם מנפקים.

לכן, אתה חייב לקחת איתך לחנות דיסק מוכר ולהאזין לו עד שתמצא את סט הרמקולים שמנפק צליל לטעמך - ובזה באף פורום לא יוכלו לעזור לך.

לגבי הרסיברים - כולם טובים ואף אחד מהם לא יהיה נפילה, אלא שכאן ההבדלים המורגשים קטנים בהרבה מההבדלים שהרמקולים מייצרים.

בהצלחה.

פורסם

כל הפירמות שציינת, טובות.

החכמה היא לתפור את המערכת לחדר שלך ולטעם. ההמלצה היחידה שהיא אבסולוטית, לדעתי, היא - אל תקנה סאטליטים (להוציא אולי שני האחוריים). אני גם ממליץ בחום לא לפזר את התקציב על יותר מ-5 רמקולים (מאות הסדרה - לאחידות סאונד) + סאב. והכי חשוב, שמישהו שמבין ישקיע קצת בהתקנה והגדרות נכונות (אם יש רסברים עם Room Correction, בכלל טוב). מיקום נכון של הרמקולים, איטגרציה נכונה עם הסאב (ועוד), כל אלו ישנו ה-רבה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רוב תודות על ההמלצות, עזרתם לי מאוד עם הטיפים והעצות, אני אקח לתשומת ליבי.

מבחינת הרמקולים אין לי כוונה לקנות משהו מעבר ל-5.1 כי זה מיותר בסלון במימדים שציינתי ואני בהחלט מעדיף רמקולים "עמודים" ולא סטאליטים אבל במקביל לא רמקולים גדולים מדי שוב בגלל מצוקת מקום.

שאלה נוספת שעולה לי עכשיו, מה דעתכם על מערכות הלייף סטייל של BOSE ?

אני יודע שהן יותר מעבר לתקציב שציינתי, השאלה היא האם יש להן איזשהו ערך מוסף ביחס למערכת שארכיב בחנות בתקציב שציינתי ?

יצא לי לשמוע מערכת כזאת בחנות, היא נשמעת לא רע אבל משום מה יש לי תחושה שהיא דלה בפיצ'רים ביחס לרסיבר ורמקולים איכותיים שארכוש במסגרת התקציב שלי.

פורסם

אחינו, האוזניים שלך הם אלה שקובעות. אם אהבת-לך על זה.

פיצ'רים הם לא תמיד מדד כי לא תמיד תשתמש בהם. תוודא שיש את הדברים הבסיסיים שאתה צריך ותתחדש.

(ותעלה תמונות הא? :wink: )

פורסם
שאלה נוספת שעולה לי עכשיו, מה דעתכם על מערכות הלייף סטייל של BOSE ?

סובלת מכל הבעיות של ז'אנר הסטליטים, בתוספת תמורה נמוכה שנתמכת בשיווק אגרסיבי.

חבל על הכסף.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שאלה נוספת,

מישהו מכיר חברת רמקולים MIRAGE ?

איך האיכות שלהם ?

נחשבת לחברה טובה ?

הציעו לי סט רמקולים של החברה הזאת מדגם NANO עם סאב מדגם NANO S8 (מערכת 5.1, 4 סטליטים, סנטר וסאב) ביחד עם הרסיבר דגם 609 של ONKYO, כולל חיווט מלא- 5000 שקלים.

זה הסט רמקולים המדובר:

nanosat5.1hgb.jpg

פורסם

לא מכיר את הסט.

אבל כמו שאמרו לך. ומנסיון.

אין כמו שמיעה!

אני הלכתי השבוע לחנות להתיעץ.

ושמעתי על הדרך זוג רמקולים של B&W סדרה 605.

רמקול שעלה כ 12,000 שקל. מחיר למשומש כ 5000 ש"ח

היה מחובר למגבר של פיוניר ELIET. סדרה 7 או 8.

ושמעו מעולה. אבל לשמוע מעבר ל 5 דקות לא יכולתי. הטיווטר של הרמקול פשוט עייף אותי.

מצד שני

שמעתי זוג רמקולים של QUAD. מדפיים. אלמנט של 6 אינטש. והם פשוט נשמעו נפלא.

מדוייקים. חמים. מלאים. אני יכול לשמוע איתם שעות. טיווטר עדין כמו שאני אוהב.

ולכן אני יכול להמליץ לך על 10,000 סטים של רמקולים.

אבל מבלי שאתה תשמע אותם. ותחווה דעה. מה האופי סאונד שאתה אוהב.

לעזור לך זה לנחש בעפלה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

באפלה אפילו :)

לדעתי בתקציב הזה מבחינת רמקולים - תתמקד על פחות רמקולים ותשקול להוסיף בעתיד.

כמו שגיליתי גם אני - מבחינת רמקולים איכותיים (יחסית לרסיבר ברמות האלו) זה תקציב נמוך.

אני במצב דומה לשלך - קניתי את ה609 ובינתיים רק 2 קדמיים - 685 של B&W וארחיב את המערכת בעתיד עם בסיס מעולה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מובן שאני אאזין לרמקולים לפני רכישה אבל חשוב לי לדעת באופן כללי איך החברה הזאת ? מוכרת? נחשבת לרמה סבירה?

מבחינת תקציב אני יכול למתוח את התקציב בעוד כ-50%, המגבלה העיקרית שיש לי היא שאני חייב שהרמקולים, גם הקדמיים וגם האחוריים יהיו תלויים.

אישית אני לא משתגע על סטליטים כי אני אוהב את הצליל העמוק והחם יותר של רמקולים גדולים (לא בהכרח גדולים כמו ריצפתיים, אפילו כמו ה"סטיקים" שבתמונה הראשונה).

אני מחפש רמקולים שיהיה להם צליל יותר חם, לא אוהב סאונד מתכתי, אוהב באס איכותי.

פורסם

אם אתה אוהב צליל חם ומלא יותר, אל תקנה סטליטים. תקנה סט של מדפיים, שאפשר לתלות או שבמינימום הקדמיים יהיו גדולים יותר. אין קיצורי דרך, כדי לקבל תדר נמוך יותר צריך לדחוף יותר אוויר, כלומר, ממברנה יותר גדולה.

• תוכן חדש...