Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פרייד אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשכן שלי יש קאיה שנת 1999 יד 1 נסע 120.000 ק"מ והוא רוצה למכור...הוא ספר לי שחוץ מטיפול 10000 לפני טסט לא עושה כלום לאוטו כי לא נוסע 10000 בשנה ועוד לא עשה לו טיימינג האם זה משפיע על ביצועים המנוע ומתחילים בעיות קריטיות???..האם שווה קניה בכל זאת??...אני לא רוצה לבדוק במכון בדיקה ( סטודנט )

פורסם

נתונים טובים יש לרכב,היה פה שירשור ששאל האם יש לפרייד רצועה או שרשרת,צריך לבדוק את זה,אם רצועה והוא לא החליף,מומלץ בחום להחליף!!

כמו כן לבדוק במורשה כול כמה זמן צריך להחליף.

קח את הרכב בכול זאת למוסך שיבדוק נזילות ודברים שאתה לא יודע,שלא יהיו הפתעות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יד ראשונה ולא עשה טיימינג?

אם לרכב אין שרשרת אז רוב הסיכויים שהיא צריכים לעשות כבר טיימינג לפחות פעם אחת.

חשוב לבדוק את הנושא הזה

• תוכן חדש...