Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר בפיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת, אני רוצה לקנות פיג'ו 205, היא שנת 92, המוכר טוען שהוא החליף לה מנוע של שנת 98 ...(המנוע הוא 1400).

השאלה שלי היא כזאת, הרכב עצמו הוא בעל 4 הילוכים ...היתכן ?

והאם אפשר להחליף את התיבה ל5 הילוכים, האם כדאי, ומה העלות?

אני מתכנן להחזיק את הרכב כחצי שנה גג.

מבחוץ האוטו נראה במצב מצוין...לאחר הסתכלות ממתחת לאוטו גם נראה שהוא מאוד נקי ושמור.

lior . p

פורסם
רציתי לדעת, אני רוצה לקנות פיג'ו 205, היא שנת 92, המוכר טוען שהוא החליף לה מנוע של שנת 98 ...(המנוע הוא 1400).

השאלה שלי היא כזאת, הרכב עצמו הוא בעל 4 הילוכים ...היתכן ?

והאם אפשר להחליף את התיבה ל5 הילוכים, האם כדאי, ומה העלות?

אני מתכנן להחזיק את הרכב כחצי שנה גג.

מבחוץ האוטו נראה במצב מצוין...לאחר הסתכלות ממתחת לאוטו גם נראה שהוא מאוד נקי ושמור.

משנת 88' בוודאות ואילך כל ה-205 עם מנוע 1.4 הגיעו עם גיר ידני 5 הילוכים.

אין לי מושג למה התאימו גיר 4 הילוכים (כנראה של מנוע 1100/900 ישנים) למנוע 1400 סמ"ק, מה שבטוח זה שמשהו פה מריח כמו קומבינה ואפילו אם האוטו ישמש אותך לחצי שנה בלבד אני ממליץ לך לוותר ולהתרחק מהאוטו הספציפי הזה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לא להעיז לגעת בדבר הזה..

תגובה???

(בבקשה)

אני אישית לא הייתי נוגע באוטו הזה ולא הייתי ממליץ לגעת בו, בטח כשפיז'ו 205 יש כמו *** בשוק המשומשות למכירה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חוץמזה, אם אני לא טועה.

קצת קשה להרכיב את הגיר של ה-1.1 השין אצלך באוטו.

מהסיבה הפרוזאית, במנוע הזה, הגיר והמנוע זה יחידה אחת.

קומבינה.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

עד שנת 88 פיג'ו השתמשו ב 205 ביחידות כוח הישנות מסדרת XU ששימשו את 104\ויזה,שבהן המנוע והגיר היו ביחידה אחת,והמנוע היה מוטה בזווית של 45 מעלות,והיה להן שרשרת טיימינג ארוכה.משנת 88 פיג'ו עברו להשתמש במועים מסדרת TU,שתוכננו "לכבודה" של AX שהוצגה באותה שנה.יחדת הכוח היתה נפרדת מהגיר,שהוצב לצידו,כמקובל.אגב,ל 205 הצבאיות בשנת 88 היה מנוע 1.4 עם גיר 4 הילוכים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני רוצה לשאול שאלה את זה שפתח את השרשור (אבל אל תעלב):

אתה צריך את הרכב לחצי שנה בסך הכל, עכשיו, עד שהיית קונה את הרכב (שבועיים עד חודש), ועד שהיית משיג ומרכיב את הגיר על הרכב (עוד חודש), ואז חוזר למוסך להתאמות אחרונות ותיקונים שמלווים בהחלפה הזו (עוד חודש), כבר עבר 50% מהזמן שאתה צריך את הרכב. אז למה אתה צריך את זה לעצמך, תחשוב בהגיון, כשתרצה למכור אותה, אתה תפסיד מלא כסף, כי זה לא יעניין אף אחד ששמת גיר 5 הילוכים, כי זה אמור להגיע ככה במקור, אלא אם הרכב היה במקור עם מנוע 1100 סמ"ק והחליפו לו ל1400 סמ"ק.

עזוב, רק מלרשום את הנתונים של הרכב הזה אני מתעצבן, ואני אפילו לא הקונה, ואתה לעומת זאת עוד חושב לקנות אותה.

אל תלחץ!!!

לא אמרת על כמה התקציב שלך עומד?

עידו.

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

פורסם
עד שנת 88 פיג'ו השתמשו ב 205 ביחידות כוח הישנות מסדרת XU ששימשו את 104\ויזה,שבהן המנוע והגיר היו ביחידה אחת,והמנוע היה מוטה בזווית של 45 מעלות,והיה להן שרשרת טיימינג ארוכה.משנת 88 פיג'ו עברו להשתמש במועים מסדרת TU,שתוכננו "לכבודה" של AX שהוצגה באותה שנה.יחדת הכוח היתה נפרדת מהגיר,שהוצב לצידו,כמקובל.אגב,ל 205 הצבאיות בשנת 88 היה מנוע 1.4 עם גיר 4 הילוכים.

אתה בטוח שזה לפי הסימונים , כי לפי מיטב ידיעתי ( ולא רק זה אילה גם העובדה שהמנוע שלי משנת 95 הוא XU וגם המנוע של עוד כמה פיז'וים חדשות למדי ( 2004 ככה הוא XU ))

הXU והTU אמור לסמל את צורת ישיבת המנוע ,

XU - סעפת יניקה מקדימה פליטה מאחורה

TU- סעפת יניקה מאחורה פליטה מקדימה

כמה דוגמאות לזה שמה שאמרת לא נכון

פיזו GTI 1.6 או 1.9 משנת 92 / 93 הם בעלות קוד מנוע TU והגיר הוא לא ממש חלק מהמנוע , וכנ"ל ה306 שלי שיוצרה ב95.

בקשר להיסטוריה של קוד המנוע TU אני לא ממש יודע אבל אני אנסה לחפש אתר של קודי מנוע של פיז'ו לבדוק את הדבר כי אני חושב שיש לך איזה טעות מסוימת בשמות ( לא בעינין המכני עם הגיר שהוא מאוד מענין האמת , רק בסמנטיקה)

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מחא אני יבדוק יותר ביסודיות את קודי הדגם של מנועי פיג'ו.הכוונה היתה שעד 88 פיג'ו השתמשה בכל דגמי ה 205(להוציא את ה GTI,שהשתמשה במנוע של ה BX)במנועים הישנים השוכבים,שמקורם כאמור ב 104\ויזה.המנועים החדשים יותר מוקמו בזווית נורמלית..אגב,גם בפיג'ו 404\504\505 השתמשו במנועים מוטים(בזווית של 45 מעלות).למרות שהנפחים היו זהים בשני סדרות המנועים של ה 205(954,1124,1361 סמ"ק)הם היו שונים לחלוטין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...