Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפילו שזה שעה נסיעה מחולון,אני ישקול את זה!

מעולה!

אולי מפגש הבא יהיה עוד שבועיים, לא שלושה, עקב הביקוש הגדול.

ושוב, נביא את הסקופ, כלי עבודה, ונתחרע... :twisted:

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה שלא נביא מיקרופון שמודד דציבלים?

אממםםם, לא בטוח שאוכל לארגן כזה ממתקין למפגש, אבל אולי אבי יכול

אם יש לו גישה לציוד שכזה בטכניון?

פורסם

זה NEMSIS אני פשוט אצל חבר... מקווה שכולם נהנו מהבניה שלי למרות שהצליל לא הגיע לקרסולים של הבניה ... אבל סידרתי את זה ומקווה להפתיע אותכם לחיוב בפעם הבאה..היה באמת חוויה לא כל יום פוגשים חברה כאלה רצינים דיאבלו..אין תמונה שלי ינקניק..חבל אני פוטוגני 8) אז עד לפעם הבאה..נתראה ונשתמע!

.Honda- more then a dream

פורסם
זה NEMSIS אני פשוט אצל חבר... מקווה שכולם נהנו מהבניה שלי למרות שהצליל לא הגיע לקרסולים של הבניה ... אבל סידרתי את זה ומקווה להפתיע אותכם לחיוב בפעם הבאה..היה באמת חוויה לא כל יום פוגשים חברה כאלה רצינים דיאבלו..אין תמונה שלי ינקניק..חבל אני פוטוגני 8) אז עד לפעם הבאה..נתראה ונשתמע!

באמת רציתי לראות את הרכב שלך ולשמוע... חבל...

אבל מקווה שתבוא באמת פעם הבאה ולהתרשם שוב! 8)

פורסם

אם מישהו בכל זאת יוגל לארגן מיקרופון למדידה אז אני כמעט בטוח שאני יצליח לשכנע כמה אנשים אם מערכות טובות לבוא למפגש. ןאם יתחילו לבוא אנשים אז אולי המפגש הזה יהפוך למשהו רציני על רמה ואנשים עם נסיון וידע רב בתחום יתחילו להגיע אם המערכות שלהם.

פורסם

אני לא עד כדי כך "מקושר" להביא מיקרופון למדידה, אבל אם מתאמצים הכל אפשרי.

בינתיים אני עושה את חלקי בלהביא אנשים עם מערכות? :wink:

חכו לפעם הבאה, נתחיל לעשות את הכיולים ואז יהיה בסבבה. אפשר גם יהיה להעלות מדריך לכיול עם תמונות.

גל מה עם הסרטון של הסאב? מתי אתה מעלה?

פורסם

הנה סרטון של הסאב שלי שצילמתי בבית

מפגש הבא אני בא איתו בגלל זה רציתי מאד מיקרופון הרס לי את המצלמה כוס עמק

אולי אני ינסה להשיג סרטון יותר טוב

1ED3.gif

פורסם

גל זה נמסיס ..העונג יהיה כולו שלי ..ברור שאני יבוא זה 5 דקות מהבית שלי!

נצמצם פערים ..ונדבר בי אחי!

.Honda- more then a dream

• תוכן חדש...