Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

כבר זמן מה שאני מנסה למצוא סיליקון לצמיגים שברכבי, הכוונה היא לסיליקון שמבריק את הצמיגים כמו שמורחים במכוני השטיפה השונים. ניסיתי באינטרנט או במקומות שמוכרים אביזרים לרכב, ובכולם יש רק את הספריים. כמובן שקניתי כבר כמה חברות של הספריים, אך התוצאות לא דומות.

אני מעוניין לקנות את הנוזל סיליקון עצמו, האם למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג זאת?

שאלתי פעם או פעמיים את המנקים במכונים, אך הם לא ידעו לומר מאיפה קונים את זה.

סם.

פורסם

קניתי את סילקון לצמיגים במקום שנקרא "המאגר", מקום ענק לחלפים לרכב(עובדים עם פירוקיות).

יש להם שם מוצרי טיפוח טובים לרכב, אזור התעשייה הישן בראשון.

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה מאזור המרכז נסה להרים טלפון לרדליין שבחולון. נדמה לי שראיתי שם את מה שאתה מחפש.

פורסם

אז ככה, גם בשוק המקצועי ישנם כמה סוגים:

סיליקון שקוף נוזלי

סיליקון חלבי על בסיס מים

שמן להברקת צמיגים

איזה מהם אתה מחפש?

בכל מקרה, סוף סוף אחד שמבין ויודע להעריך חומרים מקצועיים!

פורסם

חברים יקרים, זה לא תמיד נכון!

ישנם חומרים שפותחו ועוצבו אפילו להגן על הצמיג מפני נזקים אטמוספריים ונזקי קרינת UV,זאת בנוסף לאפקט הברק שהם נותנים.

כן כן, זמנים משתנים, והעולם צועד קדימה.....

פורסם
בצע חיפוש!

חומר סיליקון שמורחים על הצמיג אולי גורם לו להראות כחדש, אבל מיבש אותו וגורם לסדקים - ממש לא בריא לצמיג!

אותו הדבר כמו הספריים שנמכרים בחנויות, והרי בסופו של דבר רובנו שמים את הקצף שנמכר על הצמיגים לאחר השטיפה.

+1

גם אני קראתי בנושא הנזק לצמיגים.

ובכלל בלי שום קשר נראה לי מיותר להוציא על דבר כזה כסף

אבל כל אחד והשגעונות שלו..:loco:

מיותר? זה כמו שתאמר שמיותר להוציא כסף על סבון לרכב, ועדיף להשתמש בשמפו בייתי.

כל אחד והעדפות שלו.

פורסם

ישנם חומרים שפותחו ועוצבו אפילו להגן על הצמיג מפני נזקים אטמוספריים ונזקי קרינת UV,זאת בנוסף לאפקט הברק שהם נותנים.

אשמח לשמות של מוצרים כאלה.

פורסם

תגיד לי מאיפה הדיפלומה שלך מר קוסמטיקאי מדופלם? מלקרוא תוויות מוצרים באוטו דיפו?

פורסם
תגיד לי מאיפה הדיפלומה שלך מר קוסמטיקאי מדופלם? מלקרוא תוויות מוצרים באוטו דיפו?

זה העיסוק שלי, מה לעשות? כל אחד והמקצוע שלו! אם תהיה כל היום כמוני (מהבוקר ועד הערב) בשטיפות רכב דיטיילרים ופחחים -

תוכל גם אתה להיות קוסמטיקאי מדופלם! מקובל? :wink:

תשובה ל- AvielT היקר,

DAIMANT PLAST, NERISIMO, NUVEO-NOAR כולם מוצרים של חב' MA-FRA איטליה.

מומלץ.

• תוכן חדש...