Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כותב דברים אלו לאחר התלבטויות רבות באשר לאופן ההתייחסות למיזם המבורך, "פורמולה ישראל", מנקודת מבט אישית של חובב ספורט מוטורי בכלל ומרוצי פורמולה בפרט, וכמי שרצה להיות חלק מקבוצה חלוצה של אוהבי הספורט. בדומה לרבים אחרים אשר לקחו חלק בתהליך של יצירת מודעות לספורט מוטורי, לראשונה באופן מוסדר ברמה השלטונית, גם אני מברך על ההזדמנות לספורט אחר, ספורט אשר יכול ואמור לסייע בהגברת המודעות לנהיגה נכונה, לתרבות נהיגה ולבטיחות בדרכים.

על כן אבקש לפתוח ולומר דברי שבח על היוזמה והרצון להתחיל ולבסס ספורט מוטורי בישראל והעלאת המודעות לאחד מענפי הספורט המובילים והמסוקרים בעולם.

ניתן היה לבוא ולקום נגד אופן הביצוע של המיזם, לרבות התאמת המיונים למטרה העיקרית, שהיא לזהות מי הוא בעל הסיכויים הטובים ביותר להיות נהג מרוצים. אך לדעתי, למרות כל הכשלים בדרך ועל אף עמדתי ועמדת אחרים בכל הקשור לצד המקצועי, הנני חושב כי דווקא בהיבט זה, יכול שיהיו דעות שונות וליקויים כאלו ואחרים באופן הביצוע, זאת במיוחד לאור היות האירוע ראשון מסוגו וללא ניסיון קודם (הרי "מי שלא מנסה לא טועה"). מכאן יש לראות את החיוב שבמיזם וכיצד ניתן למנף זאת להגברת המודעות לספורט והקמת מערך אקטיבי של פעילות מוטורית, כזאת שלא ניתן היה ליישמה מאז הקמת המדינה, וכן לקוות ולנסות לגדל דור חדש של אוהבי הספורט ואף לשאוף ולהגיע להישגים תחרותיים ברמה המקומית ובעתיד הרחוק יותר – גם העולמית.

חשוב מאוד כי פניה זו תפורש נכון על ידי הקורא, הקול הנו קול תומך וחיובי לגבי המיזם ובתקווה שיופקו לקחים לקראת מיזמים דומים בעתיד וכולי תקווה שכאלו יהיו והרבה.

לאחר הצגת הדברים במישור העקרוני, אבקש להתייחס באופן ספציפי לאירוע יום המיונים השני של מיזם "פורמולה ישראל".

כרואה חשבון בהכשרתי וכמי שמכהן היום כמנכ"ל של חברת השקעות בתחום ההון סיכון, כמי שחי את העולם העסקי ומרבה לשאת ולתת עם אנשים רבים בתחומים העסקיים, אני חושב כי כמו בחיי היום יום בכלל ובענפי הספורט בפרט, יש להקפיד הקפדה יתרה על עיקרון השקיפות והנראות וכן על הגינות ספורטיבית.

בניגוד לצד המקצועי של תהליך המיונים, אשר ניתן לטעון מולו טענות של בעד או נגד (כפי שצוין, אני חושב כי למרות אכזבה אישית מהתהליך, העיקר הנו טובת הספורט ויש לראות בחיוב רב את הניסיון להיות חלוץ ולעשות מעשה), בכל הקשור לנראות ושקיפות ציבורית אין הנחות ונדרשת הקפדה יתרה, האמת צריכה להיעשות אך יותר מכך להיראות מה גם שבאירוע זה מעורבים גופים ממשלתיים וחברות מסחריות אשר אין לי ספק שעקרונות אילו הינן נר לרגלן.

דברים אלו נוגעים בעיקר לחלק החשוב ביותר והכוונה כמובן לנהיגת הג'ימקאנה בשדה תימן, אשר כללה מדידת זמנים ומהווה 70% מהציון הסופי של כל משתתף.

לא יעלה על הדעת כי על החלק החשוב ביותר והרלוונטי ביותר בהקשר של מטרת יום המיונים, יוטל ערפל בצורה בולטת, מכוונת ואולי לכאורה גם מתוכננת מראש. הכוונה כמובן לאי הצגת זמני ההקפה לציבור המתמודדים, באופן אשר יאפשר השוואה ביחס למתמודדים אחרים. יתר על כן, לא נאמר לכל מתמודד מה היו זמני ההקפה האישיים שלו. נהפוך הוא, דאגו להסתיר את התוצאות באופן בולט ולא נענו לבקשה לראות את הנתונים (נסו לדמיין מצב בו מהלך של מדידת זמנים במקצה דירוג היו חסויים ובסוף מקצה הדירוג היו מודיעים לכל נהג מה מיקומו בזינוק למירוץ, ויתרה מכך, האם הוא בכלל עבר את רף המינימום להשתתפות במרוץ...).

מה פשוט יותר, נכון יותר ושקוף יותר מאשר להציג את תוצאותיו של כל מתמודד ומתמודדת וכולם יראו מי הם אלו אשר השיגו את התוצאות המהירות ביותר?

לדעתי, אופן התנהלות כאמור, לא יכול שלא להעלות תהיות ושאלות נוקבות באשר לשיקולים שהנחו את מארגני האירוע, חשוב מכך, הנ"ל יוצר תחושת חוסר אמון בסיסי בקרב המשתתפים באירוע ומעלה שאלות רבות באשר לאופן קבלת ההחלטות שהיוו בסיס לקביעת זהות המשתתפים שימשיכו הלאה להגשמת החלום הפרטי שלהם.

מיותר לציין כי רבים מהמשתתפים חווים עוגמת נפש, אכזבה וחוסר וודאות באשר להישגיהם והתאמתם להשתתפות באירוע מסוג זה, שלא לדבר על פגיעה במוטיבציה להמשיך הלאה במלא המרץ, תוך שאיפה להשתפר, להתקדם ולהיות חלק מהרובד שאמור להוות בסיס ליצירת תרבות מוטורית, כל זאת בשל התנהלות לא הוגנת מצד מארגני האירוע וזו בלשון המעטה.

כולי תקווה שהתנהלות כאמור אינה תולדה של יד מכוונת, שכן מצב זה מעמיד את כל ההתייחסות באור אחר...

לאור האמור לעיל, נשאלת השאלה מה נכון לעשות הן בהיבט של האירוע הנוכחי והן בהיבט של הסתכלות לאירועים דומים בעתיד?

בהתייחס לאירוע הנוכחי, אני סבור שאין מניעה מתיקון העוול וזאת ע"י מתן הזדמנות חוזרת לכל מתמודדי השלב השני של יום המיונים, זאת תוך כדי ניהול התהליך באופן שלא יעלה ספקות לניקיון התהליך והקפדה על שקיפות ושיתוף המשתתפים באופן בחירת המשתתפים שימשיכו להגשמת חלומם.

במידה ודרישה לגיטימית כאמור תיענה בשלילה, אני לא רואה מנוס מנקיטת הליכים משפטיים לרבות קבלת פיצוי כספי למשתתפי האירוע.

חשוב ביותר לייצר מצב בו הבסיס לקידום הספורט המוטורי מושתת על טוהר מידות, שקיפות והוגנות. רק כך נוכל לייצר בסיס איכותי להשתתפות של אנשים רבים אשר מחר יהוו את בסיס האוהדים והתומכים בספורט המוטורי. לכן לאירוע מסוג זה, המהווה חלוץ בתחומו, חשיבות רבה לא רק בנקיטת היוזמה אלא גם בקביעת הדרך ואמת מידה להמשך.

לבסוף, חשוב לי לפנות לקבוצת המשתתפים אשר ממשיכה בהגשמת החלום, אני לא מכיר אף לא אחד ואחת מכם אישית, ואין לי כל טענה המופנית אליכם. במובן מסוים הנכם קורבן של התהליך. אני מאמין שבהסתכלות מפוקחת על התהליך, גם אתם הייתם מוצאים הגיון בשאלות והביקורת אשר מופנית כלפי מארגני האירוע בסוגיה זו (אף לא אחד ייקח מהם את הקרדיט על היוזמה בנושא).

בכל אופן, אני מאחל לכל אחד ואחת מכם הצלחה רבה בהמשך התהליך והנאה רבה מחוויה מוטורית מהנה וייחודית.

חג שמח לכולם.

משה שטרית

פורסם

אמנם לא השתתפתי ביום המיונים השני, אבל בתור מתחרה ג'ימקאנות ותיק אני מצטרף לקריאה. אם רוצים לקיים מיונים הוגנים וספורטיביים, מן הראוי לנהל אותם בצורה ספורטיבית. גם לאורך כל יום המיונים הראשון לא יכלו המשתתפים להעריך את יכולותיהם מכיוון שלא נאמרו להם הציונים שקיבלו בתחנות השונות. בסופו של דבר, לא ניתן היה לדעת את הסיבה למעבר או לאי מעבר ליום המיונים השני. אותו הדבר קרה ביום השני - כל שנאמר למשתתפים הוא אחוזי ההשפעה של כל אחת מהתחנות, אבל כמה הם הצליחו בכל תחנה לא ניתן היה לדעת.

ומי שמע על ג'ימקאנה ללא זמנים? איך אתם מצפים שאנשים ידעו להעריך את יכולותיהם, או איפה הם ביחס לאחרים? אני מתאר לעצמי שמרבית האנשים חזרו מהיום הזה עם אכזבה מסוימת, שנובעת ישירות מחוסר הידיעה.

למען ההגינות והשקיפות אני קורא לאנשי פורמולה ישראל לפרסם את זמני הג'ימקאנה של כל המתחרים. זה המינימום שאפשר לעשות. אנחנו לא רוצים ליצור פה תקדים של התנהגות לא ספורטיבית בספורט מוטורי, שרק החל את צעדיו הראשונים (פוסט-חוק) בארץ. כמו שייזמי פורמולה ישראל היו רוצים שאנחנו נתנהג בצורה ספורטיבית במיזם שלהם, אנחנו מצפים מהם להחזיר באותה המידה. ולו בכדי להאיר את הדרך בצורה הנכונה לקראת האירועים הבאים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דברים אלו נוגעים בעיקר לחלק החשוב ביותר והכוונה כמובן לנהיגת הג'ימקאנה בשדה תימן, אשר כללה מדידת זמנים ומהווה 70% מהציון הסופי של כל משתתף.

לאור האמור לעיל, נשאלת השאלה מה נכון לעשות הן בהיבט של האירוע הנוכחי והן בהיבט של הסתכלות לאירועים דומים בעתיד?

בהתייחס לאירוע הנוכחי, אני סבור שאין מניעה מתיקון העוול וזאת ע"י מתן הזדמנות חוזרת לכל מתמודדי השלב השני של יום המיונים, זאת תוך כדי ניהול התהליך באופן שלא יעלה ספקות לניקיון התהליך והקפדה על שקיפות ושיתוף המשתתפים באופן בחירת המשתתפים שימשיכו להגשמת חלומם.

במידה ודרישה לגיטימית כאמור תיענה בשלילה, אני לא רואה מנוס מנקיטת הליכים משפטיים לרבות קבלת פיצוי כספי למשתתפי האירוע.

משה שטרית

לא מכיר את יזמי הפרוייקט ולא מכיר את המתחרים עצמם.

ונאמר כי התוצאות היו מפורסמות וכולם היו רואים כי אלה שנבחרו הם בעלי התוצאות הטובות.

למה צריך להיבחן בשנית.??? והאם רק בג'ימקאנה או גם בשאר התחנות?

ןאכן כתב נשיא בית המשפט העליון לשעבר שהכל שפיט , אז מה?

אתה מברך על הרעיון ובעת ובעונה אחת קוטל את ביצועו מבלי שיש בידיך ראיה שהתוצאות הם לא תוצאות והבחירה היא לא ניאותה.

לא מתאים לרואה חשבון!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

משה ורוני אני מסכים אתכם בהחלט, אבל אני מבחינתי ואני בטוח שמבחינת רבים אחרים פרסום הזמנים היום של הג'מקאנה כבר לא רלוונטי.

מכתב זה נשלח לפורמולה ישראל ולא קיבל התייחסות כלל ולא נותר לי אלא לפרסמו כאן.

אני דווקא פחדתי מיום המיונים הראשון ששם היה צריך יותר מזל מיכולת...

ואולי קצת יכולות אחרות,שאין להם קשר ישיר לנהיגה.

אבל שלב ב' היה אמור וצריך להיות משהו אחר...יותר מקצועי עם מדדים מדויקים,ובשקיפות מלאה,שממנו לא פחדתי כלל, שלב שהתכוננתי אליו זמן רב והייתי מוכן אליו, אולם לא היה כך הדבר...

בתחרות שיש מדדים אוביקטיבים שהמתחרה נימדד על זמן (זו לא תחרות שירה או ריקוד,ששם זה עניין של טעם אישי) וזה הפקטור היחיד עליו מתבססת יכולת הנהג,אתה כמתחרה חייב לקבל אינדיקציה און ליין,מישהו אמר שקיפות? כאן היה מדובר על שלב ב' ואחרון של המיונים , שלב קריטי ומכריע ,שלב שהתחרות בשיאה, שכל אחד ואחד "נלחם על חייו".

אני יכול להעיד על עצמי שלתחרות זאת התכוננתי היטב,ולקחתי אותה ברצינות הכי רבה

(ואני חושב שראו את זה) כמו עוד רבים וטובים נוספים:

1. בסעיף הכושר-אימונים של חודשים רבים, (עוד לאחר הפרסום הראשון על הפרוייקט הזה),פעילות

אירובית ואנאירובית , 4-5 פעמים בשבוע.

2. בסעיף הנהיגה- אימוני נהיגה רבים ברכב ובקארטינג.

3. סעיף הראיון המצולם – אני חשבתי שלסעיף זה חשיבות רבה,הרי שם יכולת לספר על עצמך,

על הישגיך בספורט המוטורי, ועל תרומתך לספורט המוטורי.

אני רוצה לומר שבאתי להלחם ולנצח!!! לא הגעתי לעוד יום של "חוויה".

מי שמכיר אותי יודע, שאני רק "קצת תחרותי"...לא אוהב להפסיד ובטח לא להפסיד בלי קרב.

קיוויתי ש-FIL ייקחו ברצינות גם אותי ורבים וטובים אחרים...כמו שאנחנו לקחנו אותם ואת היוזמה המבורכת יש לומר.

אילו צוות פורמולה היו מציצים בסרטים של הראיון המצולם והיו שוקלים את הדברים לעומק,

הם היו מבינים שיש אנשים שמעבר לחלום הגדול,וההישגים, הם גם תרומה המון לקידום הספורט המוטורי ולעצם האפשרות להוציא אירוע FIL לפועל....

לגבי תוצאות הכושר הגופני של חלק מחברי הנבחרת כבר הבנו שהם היו חלשות,בהשוואה

למתחרים אחרים שלא עברו כולל שלי.

לגבי תוצאות הג'מקאנה,התחנה הכי חשובה במיונים??? את שלי אני יודע,ושל עוד כמה שעברו לנבחרת....

כמה שאלות ל-FIL :

• למה בחרתם לא לפרסם את תוצאות הג'מקאנה או לא להתיחס אליהם?

• למה משתתפים בלי הרשיון נהיגה,לא נבחנו במעמד המיונים שלב ב' 10.10.11

הרי בתחרות עצמה הם הולכים להתחרות על אותו מסלול באותם התנאים עם כל הנבחרת?

• מה,באמת עומד מאחורי בחירת הנבחרת הספציפית הזאת?

• מה לגבי אלו שהתקבלו לנבחרת מראש לכאורה על פי הפרסומים?

• מה בנוגע לעדות,של חבר קארס-פורום compact 1 על מדידות זמנים שלו

מהצד, שהתוצאות היו פחות טובות לחלק מאלו שעברו לנבחרת מאשר אלו שלאעברו ומה יש לכם לומר על כך שאני באתי ליום המיונים הזה עם עוד אדם נוסף במיוחד לשם מדידת הזמנים ותוצאות הזמנים היו אחרות לגמרי מבחירת הנבחרת?

6.מתוך פייסבוק,מה אתם אומרים על זה?

DonnaShwaitzerDonna shwaitzer

עומר נירהוד,

חגי פארן,

דרור האס,

יעקב גולן,

מחפשים אתכם בדחיפות.

ראש הטופס

הבתילא אוהב · · יום 12 אוקטובר‏ בשעה 08:48‏ באמצעות מכשיר נייד · שתפי עם: ציבורי‏

Mohammed YounisMansourMansour Mohammed Younisכל הכבוד שעברת.אבל שאילה: איך את יודעת את מי הם מחפשים ? מאיפה יש לך את השמות?

יום 12 אוקטובר‏ בשעה 12:55‏ · אהבתי לא אוהב

Maya Karlstadt Maya Karlstadtשלחו לנו באי-מייל שמחפשים אותם..

יום 12 אוקטובר‏ בשעה 13:08‏ · אהבתילא אוהב

אחלה תשובה....

אני מצפה ואף דורש מ- FIL כדי לפזר את הערפל,לתקן את המעוות, ולטהר את שמם,לפסול את יום מיונים ואת הנבחרת הנוכחית,ולקיים אירוע מיונים נוסף בשקיפות מלאה,זמנים און ליין,רישום התוצאות בלוח גדול,הכרזה על הזמנים און ליין,פיקוח של רואה חשבון ועורך דין,וכל מהלכי הנהיגה מצולמים לצורך הרהור ובקרה.

או שאפעל בדרכים חוקיות אחרות לפסול את הפרוייק הזה,

אני אוסף עדיות ומרכיב את הפאזל כדי להוציא את האמת לאור.

נ.ב.

חברים שהרגישו מרומים,טעם לפגם או שיודעים דברים נוספים שאני אולי לא יודע,אשמח אם תצרו איתי קשר,גם בהודעה פרטית בנייד או במייל.

קובי כהן,

נייד- 0522594054

מייל- [email protected]

פורסם

ככ מתאים למנטליות הישראלית להסתיר , לא לספר, להחביא... ועוד...

נראה שמנהלי המיונים התייחסו ליום המיונים ממש כמו במיונים לכוכב נולד .... וחבל שכך,

אם עיקרו הציון הינו זמני ההקפות אזי חובתם של מארגני התחרות לפרסם את התוצאות של כולם בלי יוצא מן הכלל, חוסר שקיפות

בעניין זה ריחו גרוע יותר מן הביוב של השפדן.

ככה לא מכניסים ספורט חדש לארץ !!!

ככה עושים קומבינות על גבם של אנשים ישרים וטובים באמת.

אני קורא מכאן למארגני המיונים והתחרות , לאור הממצאים המזעזעים הנ"ל ולאור חוסר השקיפות , לקיים מחדש

את יום המיונים הזה ואו לחילופין לפרסם ללא כל דיחוי את תוצאות ההקפה של כל מתמודד ביום המיונים.

חובת ההוכחה על כך שיום המיונים התנהל ביושר ובהגינות הינה עליכם המארגנים !!!

אחרת נדאג להזכיר בכל פורום ובכל אפשרות ובכל דרך אפשרית על הדרך בא ביצעתם את יום המיונים הזה.

אל תשכחו כמה כח יש לאנשים כשהם מתאגדים ומתאחדים....

אל תנסו את כוחה של האמת ....

ולאשר המתומדדים שהגיעו ליום המיונים

שלא יעבדו עליכם....

ציון.

פורסם

אני קורא מכאן למארגני המיונים והתחרות , לאור הממצאים המזעזעים הנ"ל ולאור חוסר השקיפות , לקיים מחדש

את יום המיונים הזה ואו לחילופין לפרסם ללא כל דיחוי את תוצאות ההקפה של כל מתמודד ביום המיונים.

ציון.

ציון אל תהיה תמים, תוצאות וזמנים בדיעבד לא שוות כלום....רק יום מיונים נוסף בשקיפות מלאה תספק אותי והרבה אחרים.

קובי

פורסם

קובי ידידי,

אני קורא לך להרגע קצת אח שלי-אין הרבה מה לעשות.

תאמין לי שאני מבין אותך מצויין ותומך בכל מה שכתבת - אבל זה לא מה שיפתור את הבעיות שכביכול עלו מן הפרוייקט הזה.

מהצד של אלו שכבר קרוב ל10 שנים נלחמים על הספורט המוטורי,דוחפים עושים ומייצרים ,אני מבין את הצריבה של אירוע מחפיר שכזה על כל רמ"ח התנהלויותיו הרי אתה ועוד רבים טוענים ש"אילו רק היו שואלים אותנו - היינו מסבירים להם איך אירוע מוטורי צריך להתנהל" - "כי אנחנו היינו כאן קודם,ולנו מגיעה זכות ראשונים להוציא אירוע המוני רשמי ראשון."

אז זהו , שמלחמות אשקלון התחילו ונמשכו ככה עד לא מזמן...אתה יודע טוב טוב על מה אני מדבר.

"ואיך יכול להיות "שאני" לא עברתי והוא עבר" - הרי אני עושה הדרכות נהיגה\מנצח ג'ימקאנות\אלוף קארטינג כבר קרוב לעשור...

התשובה שלי היא פשוטה לזה, אין שום קשר לתוצאות שלך מול אחרים - הכל רנדומלי ולא נגרר כאן לויכוח של מכור מראש או לא , אבל בנאדם - מכל הסיפור יצאו 3 דברים בטוחים:

1) האירוע הוא אירוע ריאליטי\דוקו כזה או אחר - מטרתו הייתה לעשות כסף וכמה שיותר ועל הדרך למשוך את כל הישראלים שחושבים שהם יודעים לנהוג -מקצועיות לא תמצא שם, בדיוק כמו השרדות או כל חרא אחר בטלוויזיה - אתה אף פעם לא יודע מי ינצח אבל בטוח שזה לא יהיה ההוא ששר הכי יפה אלא ההוא עם הסיפור הכי טוב.

אני הבנתי שנפלתי כבר בסרטון פתיחה שבועז הציג - ברקע מכוניות פורמולה רנו אבל עם סאונד של F1....

2) אנשי FIL באשר הם , הבינו ששקט מהצד של חוביי הנהיגה האמיתיים - לא יהיה להם ,לקחים כאלה או אחרים נלמדו.

לפחות חברינו המשותפים אשר באמת נמאים ברמה גבוהה כן עברו והם ייצגו את הרוב הדומם.

3) המודעות גברה מאוד והדברים הטובים הם שמעכשיו יש תקדימים!

רוי

פורסם

אני מבין את כל הממורמרים, אין ספק שברגע שמאמינים שאין צדק במעשים זה חורה לכל מי שמאמין שמקומו בנבחרת ובמקומו נכנסו אנשים אחרים ושל שיקולים לקויים.

עדיין מדובר על הפקה פרטית, על קריטריונים שונים לבחירה בינהם הראיון, התאמה לתוכנית ראליטי ומשיכה של קהל מקסימלי, ובתור הפקה פרטית - מותר להם לבחור את הקריטריונים שלהם לבחירת הנבחרת.

אני שמח מאוד שיש הפקה שכזאת בארץ, בעיקר מתוך ציפייה שזה יסייע לאירועים נוספים בעתיד. אני גם חושב שאין טעם במירמור כיוון שזה פשוט לא יעזור.

בואו נקבל את האירוע הזה על כל הטוב שבו, למרות התקלות, בואו נקווה לקידום הספורט המוטורי כדי שבעתיד נוכל לארגן אירועים דומים, שיהיו טובים וצודקים.

פורסם

קובי ידידי-אם לא היית מעלה את דבריך פה ספק רב אם בכלל הייתי מוצא להעיר או להטיל ספק במה שהיה שם .

אני יכול רק להגיד שהייתי שם בשלב הראשון המתיש והמעייף ( עד תשע בלילה ) .

לא עברתי כלל את השלב הראשון ולכן הבנתי שאני לא מספיק טוב בשביל החברה האלה למרות שאני חושב שאני נוהג טוב

ברמה כזאת שלפחות לשלב השני הייתי ראוי לעלות.

אני נגד תחרות סמויה מכל סוג .אני בעד שקיפות מלאה .שהטובים ינצחו והפחות טובים ינסו את מזלם לפעם הבאה .

לא היה מאורגן ומסודר , לא היה הזדמנות להוכיח את היכולות האמיתיות של כל נהג .המדריכים היו מותשים ורק רצו לסיים את

היום הזה .

לא אהבתי את מה ששמעתי מהחברה שעברו לשלב השני .ככה לא מתחילים עידן מוטורי.ככה מייצרים אשליות

וחבל שכל כך הרבה אנשים הרגישו מרומים.

לעזאזל הכסף - אנשים חולמים בלילות על ספורט מוטורי בארץ.יכלתם לכבד אותם קצת יותר .

לפחות דבר אחד אני יכול להגיד בבטחון - כל מי שאני מכיר שעבר לשלב השלישי נהג פצצה !!! חגי , עומר מנור לאון

הם נהגים סופר טובים ולכן אי אפשר להגיד שהבחירה נעשתה ללא הבחנה .( בהצלחה לכולכם)

אם זה יהיה ראוי אני אנסה את מזלי בשנה הבאה .ואם זה יהיה מטופש וחסר שקיפות כמו השנה - טמבל מי שילך .

פורסם

קובי רק לגבי השמות שבפייסבוק שרשמת,

הודיעו לי יום למוחורת ב11 בלילה, כלומר ב11 לחודש ברצון שנשלח את הפרטים שלנו באוטו רגע

אז למוחורת שהם לא מצאו קשר עם האנשים שציינת הם שלחו מייל לכל העוברים שמחפשים את השמות הנ״ל,

גם אני קיבלתי את המייל הזה. מה הקשר לזה לכל מה שציינת.?

A.R.T Performance

פורסם

חברים,חוסר השקיפות מעלה שאלות, תהיות ושמועות רבות,וחבל ששאלות שלי ושל רבים אחרים לא נענו כלל ע"י פורמולה ישראל.

מלא דברים נאמרו כאן בפורום הזה, רובם שליליים אבל במקום להתייחס, דאגתם שהשרשורים יימחקו, איזה פלא! אפילו על שאלה אחת לא טרחתם לענות ובמקום זה פרסמתם את הנבחרת, ממש התעלמות. סליחה על הביטוי אבל זה נראה כאילו אתם שמים ז***. אם אנשים היו כותבים לכם שמדובר במיזם מדהים, איזה יופי, כל הכבוד, נבחרת פגז הייתם אומרים תודה ומגיבים כמו שהיה עד ליום המיונים הראשון.

ככה אתם מתמודדים עם תגובות? פשוט מוחקים אותם? או שגם אם לא מוחקים לא טורחים לענות?

מדוע פרסמתם את הנבחרת רק עכשיו? האם עשיתם שינויים ברגע האחרון או שלא? אחרת איזה סיבה יש לכם לפרסם את הנבחרת עכשיו ולא באותו רגע שהודעתם כביכול על האנשים שעלו לנבחרת?

פורמולה ישראל, נאמרו עליכם הרבה דברים לא חיוביים בלשון המעטה! אין לכם מה לומר על זה?

אם באמת לא אכפת לכם, זה רק מראה שהתחרות מכורה או שלא, אחרת הייתם טורחים לטהר את שמכם ולהסביר מדוע כל הנאמר לא נכון ומעבר לכך אני בטוח שאם הנבחרת הנוכחית לא היתה מתקבלת, הם עצמם היו מתבכיינים על חוסר השקיפות.

שיהיה לכולנו שבת שלום,

קובי כהן.

פורסם

כל כך נכון

כל מה היו צריכים לעשות כדי למנוע וויכוחים - זה לפרסם את הזמנים

ממש לא הצלחתי להבין למה הם מסתירים ממני את הזמן שלי כשביקשתי אותו

זה היה מוזר

מההתחלה שאלתי לגבי זה ביום המיונים הראשון וזו התשובה שקיבלתי :

Avram כתב:

האם תהיה שקיפות לגבי התוצאות של המיונים?

האם יהיה אפשר לדעת בסוף היום או בסוף שלב המיונים על מה נפלתי ?

האם יהיה אפשר לראות את תוצאות ה50 המאושרים? (לראות שלא נבחרו אנשים מקורבים למינהם ...)

האם תהיה השפעה לגיל (במידה שהכושר טוב) ? או האם תהיה העדפה לצעיר עם פוטנציאל על מבוגר עם יכולת קיימת.

האם לכל המבחנים ניקוד זהה , או שלחלקם יש משקל משמעותי יותר?

למה עדיין לא הוקמה ההתאחדות שנדונה בתגובות קודמות?

התוצאות חסויות לכלל הציבור וזאת על מנת לשמור על צנעת הפרט, מדובר במבחנים שמודדים פרמטרים שונים וחלקם אישיים ואיננו מעוניים לגרום לאדם אי נוחות ולחשוף את פרטיו.

אני מבין את החשש שיבחרו מקורבים אבל אתם חייבים להבין שלא מדובר כאן באירוע קקיוני קטן או אירוע טלווזיוני שבו נבחרים האנשים היפים כמו שציינו קודם לכן, מדובר באירוע מקצועי ובצוות שופטים ואנשי צוות מקצועים, הנבחרים יבחרו על פי יכולתם בלבד ולא שום דבר אחר !

אין העדפה או השפעה לגיל המועמד.

שיקלול התוצאות והמבחנים הוא לא רק על פי מי הצליח יותר בתחנה זו או אחרת, מדובר בסט מבחנים שבסופו יבחרו הראויים ביותר בשקלול תוצאותיהם, כושר גופני, ראיון אישי. זו לא מתמטיקה של 1+1.

אנא ראה גם את ההודעה הבאה שאעלה זה יעזור לך להבין את רמת המקצועיות של התחרות.

כלומר לגבי היום השני שנאמר לנו במפורש שהוא כן 1+1 (או 70% +20% + 10% ) הם פשוט היו חייבים לפרסם זמנים

לגבי להבחן מחדש? קשה לי להאמין שזה יקרה

אבל לפחות שמישהו שם יתעורר ויגיב , אחרת זה ימשיך להראות כמו עבודה בעיניים

חבל

עד שמשהו זז פה

:wink:
פורסם

על פי תקנון התחרות לו הסכמתם , מעצם השתתפותכם במיונים , ההחלטה/ הבחירה , היא בשיקול דעת המארגנים בלבד.

פרט לכך איפוא התפרסמה רשימת הנבחרת . לינק ?? משהו?.

וכן היה נחמד אם הייתה תגובה מצד FIL כפי שהגיבו כאן לכל אורך הדרך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני מבין את כל הממורמרים, אין ספק שברגע שמאמינים שאין צדק במעשים זה חורה לכל מי שמאמין שמקומו בנבחרת ובמקומו נכנסו אנשים אחרים ושל שיקולים לקויים.

עדיין מדובר על הפקה פרטית, על קריטריונים שונים לבחירה בינהם הראיון, התאמה לתוכנית ראליטי ומשיכה של קהל מקסימלי, ובתור הפקה פרטית - מותר להם לבחור את הקריטריונים שלהם לבחירת הנבחרת.

אני שמח מאוד שיש הפקה שכזאת בארץ, בעיקר מתוך ציפייה שזה יסייע לאירועים נוספים בעתיד. אני גם חושב שאין טעם במירמור כיוון שזה פשוט לא יעזור.

בואו נקבל את האירוע הזה על כל הטוב שבו, למרות התקלות, בואו נקווה לקידום הספורט המוטורי כדי שבעתיד נוכל לארגן אירועים דומים, שיהיו טובים וצודקים.

אני מסכים לגמרי עם ניב.

כבר כמה שנים שאני לא בארץ ואין לי שום קשר לנעשה בתחום בישראל, וגם אין לי שום קשר למארגנים של הארוע הזה,

אבל הם לא חייבים לכם כולם. לא לך קובי כהן ולא לך משה שטרית.

למיטב הבנתי מדובר ביוזמה פרטית עסקית, ולא באיזה מסע ציבורי לאתר נהגים שינהגו במדי נבחרת ישראל.

אין להם שום מחוייבות לפרסם זמנים של המבחנים שהם עשו, וגם אם יפרסמו, יש לי תחושה שזה לא ירגיע אתכם אלא רק יגרום לכם לשאול יותר שאלות לאור התוצאות.

מה שבאמת מעציב אותי זה האיומים שלכם לפנות לערכאות משפטיות נגד היוזמה הזאת.

סוף סוף מישהו משקיע כסף כדי להביא קצת ספורט מוטורי אמיתי לארץ, ודואג לתפור את כל הפינות על מנת שהארוע אכן יתקיים באופן חוקי, ובמקום לפרגן אתם מאיימים לתבוע?

מה עובר עליכם? עוד לא למדתם מהעבר שדברים כאלה רק מזיקים לסיכויים לקדם אי פעם את הענף בישראל?

אז אתם ומקורביכם לא נבחרתם. כן קובי, אני יודע שאתה ראוי. אפילו יותר מראוי.

אני גם חושב שיש יותר סיכוי שתגיע לגדולה בענף בעתיד אם תתמוך ביוזמות כאלה למרות שלא נבחרת, במקום לבזבז משאבים על מלחמה בהם. מה בדיוק אתה מקווה להשיג מזה? שבית משפט יחייב את המארגנים לעשות עוד ג'ימקאנה עם פרסום זמנים כדי שאולי תהיה בנבחרת?

במקום זה תשקיע את האנרגיות שלך לקראת השתתפות בארוע הבא, או עוד יותר טוב - בייזום הארוע הבא. כבר הוכחת בעבר שאתה יודע להוביל דברים כאלה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ג'רמי, אתה צודק שהם לא חייבים לנו כלום, אבל זכור שאנשים שילמו כסף בשביל להשתתף בימי המיונים האלה. זכור שהם הכניסו את היד לכיס - ולא בשביל איזו הגרלה (שגם בה, אגב, חייב להיות פיקוח כזה או אחר). הם שילמו כי הובטח להם שהביצועים שלהם בימי המיונים הם ורק הם אלה שישפיעו על סיכויי קבלתם. הם שילמו כי הובטח להם שכך וכך מקומות קיימים בנבחרת, לא פחות ולא יותר. ומה הם קיבלו בסוף? חוסר ידיעה מוחלט. תחושה של הגרלה ובעיקר תחושה שעבדו עליהם. זה, לדעתי, לא דבר שצריך לקבל "למען קידום הספורט המוטורי".

אמרת נכון, זו יוזמה עסקית פרטית. וככזו, לרגע אל תחשוב שהיא פילנטרופית. מישהו השקיע כסף? הוא מתכנן על לקבל אותו בחזרה - ויותר.

אמרת אתם ומקורביכם לא נבחרתם? אני רק מקווה שמקורבים אחרים לא נבחרו, אם אתה מבין למה אני מתכוון...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...