Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו ה EDC שלכם? אפשר עם תמונות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך EDC = פקל?

פקל הינו מונח צבאי

פקודת קבע לחייל

הכוונה בפקל כיסים הינה על מספר דברים שנפקדו על החייל לשאת בכיסו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברווז,

את הסדרה

THE WALKING DEAD את מכיר?

בפרק הראשון בעונה השניה, היה השבוע, הראו תיק של GERBER שמכיל סט של גרזנים וסכינים - אם כבר EDC, עם כזה אחד את מאוד מסודר. :-D

:drool: :drool: :not_worthy:

מכיר, ועוד איך מכיר.

מחכה כבר להתפרצות הזומבים (zomby Apocalypse). סביב סוף נובמבר הבא, אני אסמן את הסכינים שאני צריך לשאת איתי לקראת אחרית הימים הבאה עלינו לטובה בדצמבר 2012 למציאה מהירה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

EDC אינו פק"ל כיסים, מכמה מובנים. ראשית, ההגדרה אינה כוללת מסמכים בדר"כ. שנית, לא מדובר בפק"ל מובנה במובן הצבאי שלו (כמו ש BOB אינו תד"ל).

ההגדרה הרחבה של המונח כוללת את מכלול האביזרים שעליכם ביום יום ומיועדים לפתרון בעיות ולהתמודדות עם מצבים (מוליטול, סכין, פנס, ארקבוז), בתוספת מה שעליכם כמו מפתחות (עדיף עם מחזיק שימושי), מצית או כל דבר שאתם משתמשים בו; מה שעליכם גם אם אתם לא בתפקיד - אני עם לפטופ רוב הזמן ועדיין אני לא רואה בו חלק מה EDC שלי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מחכה כבר להתפרצות הזומבים (zomby Apocalypse). סביב סוף נובמבר הבא,

צר לי לבאס אותך:

http://www.cracked.com/article_18683_7-scientific-reasons-zombie-outbreak-would-fail-quickly.html

אם כבר, יכולות להיות סיבות הרבה יותר ממשיות לקריסת הציביליזציה, כמו מגפה קטלנית, משבר כלכלי שיגרום לקריסת כלכלתן של מעצמות, מלחמה גרעינית, אסון אקולוגי (לאו דווקא משהו מעשה יד אדם), פולס אלקטרומגנטי שישרוף כל דבר שיש בו טרנזיסטורים (כמעט כל מכשיר אלקטרוני מודרני), נפילת מטאור (כמו זה שהרג את הדינוזאורים).

בקיצור, לא חסר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האפוקליפסה הכי מציאותית והגיונית היא שפעת שלא יצליחו להמציא לה חיסון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לוקח יש טלפון נייד ומפתחות. אם אני יוצא לאנשהו אני גם לוקח ארנק.

אגב, לשים דברים על החגורה זה אמצעי מניעה טוב יותר מכל קונדום - פשוט הסיכוי to get some יורד באופן אקספוננציאלי

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

*סמסונג גלקסי S

*ארנק

*מפתחות

*משקפי שמש

**בקבוק מים

**מחברת קשיחה

**שני סוגי עטים

**מטען לפלאפון

**דאודורנט

**חולצה להחלפה

* - עליי

** - בתיק

:)

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

עלי:

אקדח SIG P228

סלולארי SONY XPERIA MINI

מפתחות

ארנק

משקפי שמש CEBE

בתיק:

מחשב נייד

מחברת קשיחה ועט

עכבר

דיסק נייד חיצוני 500 גיגה

כרטיסי ביקור

באוטו:

חולצות אלגנטיות+מיקטורן ועניבה למקרה חירום.:roll:

פורסם

שרשור מגניב!

בתקופה שעבדתי הייתי מקפיד להסתובב עם פק"ל מלא - תאורה, כלים, תקשורת, שעון, ומספר חפצים אישיים.

מאז שיצאתי לשבתון עברתי לפילוסופיית travel light - רשיון נהיגה בכיס ואסימון של בזק על שרוך הנעל. :wink:

פורסם

אם היה לי כח לצלם הייתי עושה זאת, למרות שאין בשביל מה, "ה-EDC" שלי מצומצם.

- אייפון 3GS

- ארנק: Pull & Bear

- מפתחות

- משקפי שמש: Ray Ban Wayfarer

- אוזניות In Ear של Bose

אגב, בקישור שהבאת רואים בכל תמונה שנייה EDC הכולל אקדח. מה הקטע? איפה האנשים האלה גרים שהם צריכים להחזיק עמם אקדח?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
אף אחד לא יכול עליי במינמליזם :lol:

1. סמארטפון קטן zte blade

2. צרור מינימאלי - מפתח של הפיאט, של הבית, של החניון וכמובן DoK 16gb

3. חוגר ירוק פשוט עם רשיונות, ביטוח, כרטיס אשראי ושטר או 2. (לא נסחב עם מליון כרטיסים של מועדוני לקוחות מטופשים)

4. כמובן דברים שצריך לשים על המדי א' ומשקפי ראייה אבל אלה לא מבחירה :wink:

אני מאוד רוצה למצוא ארנק שיהיה בגודל של חוגר ושיהיה בו רק תאים שקופים כאלה לכרטיסים, מסודרים כמו בספר, שאני יוכל להראות חוגר ואישור כניסה בלי להוציא :shock:

לפני איזה שנה וחצי קניתי מקרביץ כמו חוגרון הירוק, רק עם הרבה יותר תאים עלה בסביבות ה15 ש"ח. קניתי בסירקין והמלאי היה די דליל אבל עדיין שווה לבדוק.

פורסם
עלי:

אקדח SIG P228

סלולארי SONY XPERIA MINI

מפתחות

ארנק

משקפי שמש CEBE

בתיק:

מחשב נייד

מחברת קשיחה ועט

עכבר

דיסק נייד חיצוני 500 גיגה

כרטיסי ביקור

באוטו:

חולצות אלגנטיות+מיקטורן ועניבה למקרה חירום.:roll:

אקדח + מקטורן זה דברים של מאפיונר / סוכן אף בי איי. :-P

אפשר לשאול במה עובד? סיקרנת אותי 8)

בכל אופן אני מסתובב עליי עם:

- אייפון 4

- צרור מפתחות (רכב, בית וכ''ו)

- ארנק עם כסף, רשיון נהיגה וכמה כרטיסים (דורקס למקרה חירום) :-)

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

נהג מתחיל, הקטע עם הטבעת אבטחה הנסתרת, שיגע לא רק אותי אלא גם את (רוב) חברי פורום האספנים (שטרחו להגיב), וזה כולל את מקים האתר... ואפילו גלש לפייסבוק.

חתיכת סנסצייה התחלת פה.

רק מה, תמיד יהיה את הטרול, שאומר "כן בטח מכיר את זה, אפילו האוגר שלי שמע על זה". :x

פורסם

כן - "בלינוקס לא צריך לדחוף את הלשונית, היא כבר בחוץ"... מכיר את זה.

בכיף.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
צר לי לבאס אותך:

http://www.cracked.com/article_18683_7-scientific-reasons-zombie-outbreak-would-fail-quickly.html

אם כבר, יכולות להיות סיבות הרבה יותר ממשיות לקריסת הציביליזציה, כמו מגפה קטלנית, משבר כלכלי שיגרום לקריסת כלכלתן של מעצמות, מלחמה גרעינית, אסון אקולוגי (לאו דווקא משהו מעשה יד אדם), פולס אלקטרומגנטי שישרוף כל דבר שיש בו טרנזיסטורים (כמעט כל מכשיר אלקטרוני מודרני), נפילת מטאור (כמו זה שהרג את הדינוזאורים).

בקיצור, לא חסר.

לא ביאסת אותי. ואסביר מדוע.

נכון-לחלוטין יש 1001 סיבות אחרות יותר הגיוניות, אבל הסיבות שהלינק נותן, פשוט לא מסתדרות עם העובדות בשטח (עובדות?...:lol: ).

כמעט כל הטענות שיש בלינק נגד הסרטים, ניתן להפריך בקלות.

גם את הטענה המרכזית, של "עודף טורפים", ניתן להפריך. לא כל כך בקלות, אבל לחלוטין ניתן.

הפאנטזייה בעינה עומדת.

אם תתעקש, תקבל דוגמאות. פשוט כרגע ממש אין לי כח להתחיל ללקט לינקים מצינור אתה.

• תוכן חדש...