Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו ה EDC שלכם? אפשר עם תמונות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. סלולרי

2. זוג מפתחות בלבד (בית+רכב)

3. אין ארנק, יש money clip ובו כ.א ורשיון ואולי שטר טועה

בד״כ לא מסתובב עם מזומן ובטח שלא עם ״אסימונים״

הכל באשראי, כל מקום שמכבד אשראי חייב לכבד כל סכום אפילו אם הוא מצהיר אחרת

ככה שיצא לי לעשות קניות ב 4 שח באשראי אם יש צורך להתעקש בקופה, בסוף זה עובד

AmExpMoneyClip.jpg

כמו כן הדבר הזה הציל אותי פעם אחת:

כדי שהשטרות לא יבלטו אז אני מקפל אותם ל3

נתתי 200 שקל לדוכן פלאפל והוא מחזיר לי עודף 2 שקלים

אני אומר לו שהבאתי לו 200, הוא טוען שהבאתיי לו 20

אמרתי לו ״פתח את הקופה, ה200 שמקופל ל 3 זה שלי״

התנצלותו התקבלה עם 182 שח עודף

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, הנה התמונה. כללתי בה את הפריטים שבפורמט כזה או אחר רובם באמת עלי בו זמנית.

בתמונה מצית זיפו בגימור מט מוברש, ספר כיס תהילים, שעון טימברלנד מקוסטם, צרור מפתחות, חותמת, ארנק (המקפידין יוכלו להתרשם מצורת הישבן שלי שנחקקה בו), משקפי השמש, נרתיק עור לכרטיסי ביקור של NASDAQ (משמש כארנק מצומצם כשאני יוצא ללא פק"ל), לדרמן ווייב כולל נרתיק ואיבטוח מכוער וזמני (ישודרג במילואים הקרוב), סוויסקרד*, עט, גלקסי S1 עם כיסוי מומקס.

* ברווז - הכרטיס כולל מספריים, סכין מכתבים, פצירה\מברג, עט, קיסם רב פעמי, פינצטה וסרגל. נרכש באוסטריה בשנת 1992.

תודה לכולם על התרומה לשרשור, כל הכבוד!

PICT0003.jpg

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נהג מתחיל,

אני חייב לשאול איך קשרת את הלדרמן לנרתיק שלו? יש לי בדיוק כזה, אבל בלדרמן לא מצאתי את הטבעת הזאת.

תודה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אף אחד לא יכול עליי במינמליזם :lol:

1. סמארטפון קטן zte blade

2. צרור מינימאלי - מפתח של הפיאט, של הבית, של החניון וכמובן DoK 16gb

3. חוגר ירוק פשוט עם רשיונות, ביטוח, כרטיס אשראי ושטר או 2. (לא נסחב עם מליון כרטיסים של מועדוני לקוחות מטופשים)

4. כמובן דברים שצריך לשים על המדי א' ומשקפי ראייה אבל אלה לא מבחירה :wink:

אני מאוד רוצה למצוא ארנק שיהיה בגודל של חוגר ושיהיה בו רק תאים שקופים כאלה לכרטיסים, מסודרים כמו בספר, שאני יוכל להראות חוגר ואישור כניסה בלי להוציא :shock:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני תיכף מגיע הביתה ואשלח לך לינק לוידאו שמסביר. תעשה חיפוש בגוגל בינתים ל- leatherman wave lanyard loop. כנס לתוצאה מיוטיוב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה רבה על הלינק נהג מתחיל.

ואם כבר, יש לי גם שעון של טימברלנד (די דומה) ועשית לי חשק לברר מה זה הSWISS CARD הזה.. :lol:

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מחולק אצלי לשתיים

יום יום.

לונגבורד DASILVA - קאסטום מייד.

תיק צד ובו:

מחברת רשימות

מחברת סקיצו A4

קלמר סטנדרטי וסט טושים לגרפיקה/עיצוב

אייפון קלאסיק דור 5 120GB+אוזניות סנהייזר CX-300 II

בכיס

ארנק לשטרות וכרטיסים

קייס לכרטיסי ביקור

משקפי רייבאן טייסים משנות השבעים או רייבאן וייפרר פשוטות

שעון נאוטיקה

סמסונג גלאקסי S 1

עבודות שטח (קייטרינג/הפקות אירועים)

לדרמן

סכין ספיידרקו

משקפי אוקלי אויל דראם פולורייזד

ארנק כמו ממקודם

תיק גב פוקס רייסינג עם סכיני עבודה למטבח, אבן 250/1000 (נדמה לי) של צויילינג ושטול ברוקס וערכת עזרה ראשונה בסיסית+כוויות, בגדים להחלפה ובגדי עבודה.

כובע עבודה של אדידס שנראה כאילו היה בוויאטנם D:

סמסומג גלקסי S 1

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מתלבט אם להתחיל לסחוב את ה-WAVE בתור EDC. גם בעיקר בגלל שאני לא מבין איך הנרתיק שקיבלתי איתו מתחבר לחגורה או משהו :oops:

דוחפים לו את החגורה לחריץ של הת*ת... לנרתיק יש בגב לשונית התפוסה מלמעלה ומלמטה ע"י תפירה. זה החריץ של החגורה. פשוט מלבישים אותה פנימה, זה קשה בפעמים הראשונות, עד שזה מתרכך, ואני מפסיק לכתוב בנידון כי התיאורים האלו גורמים לי להפחיד את החתול של השכנים מהצחוק. שוב. חתול מסכן.

* ברווז - הכרטיס כולל מספריים, סכין מכתבים, פצירה\מברג, עט, קיסם רב פעמי, פינצטה וסרגל. נרכש באוסטריה בשנת 1992.

תודה, זה הדגם שחשבתי שיש עליך, וקיבלתי חיזוק לזה אחרי שראיתי אותו בתמונה. אני מגדיר אותו כ"הקלאסי". למרות שזו הגדרה דיי טיפשית ודיי לא נכונה, אבל זה מה יש. היה לי אחד כזה שקניתי ונשאתי בארנק לפני מספר שנים, ואז ראיתי את ההוא עם המגדלת, וגם הוא הצטרף אליי לארנק... היום אני נושא עליי רק אחד עם מגדלת (שקניתי לאחרונה, אחרי שהעמדתי את 2 הקארדים שלי למכירה פומבית בפורום הסכינים למבינים. סיפור ארוך ועצוב).

נהג מתחיל,

אני חייב לשאול איך קשרת את הלדרמן לנרתיק שלו? יש לי בדיוק כזה, אבל בלדרמן לא מצאתי את הטבעת הזאת.

תודה.

אני יודע שניתן לקנות טבעת בנפרד.(נכתב לפני שצפיתי בלינק)

תודה רבה על הלינק נהג מתחיל.

ואם כבר, יש לי גם שעון של טימברלנד (די דומה) ועשית לי חשק לברר מה זה הSWISS CARD הזה.. :lol:

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG:shock: :shock: :shock: איזה קטע, לא היה לי מושג על הטבעת סתרים הזו. :shock: אפילו לי יש אחת ב-SURGE. נהג מתחיל, תודה רבה, לימדת אותי משהו חדש ומגניב היום.

לדרמן

סכין ספיידרקו

אשמח לשמוע מהם הדגמים, בבקשה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מחזיק מפתחות: רכב, בית, צ'יפ של תל-אופן.

ארנק

אייפון

משקפי שמש יש באוטו. אלא אם צריך באופן ספציפי, הם נשארים שם.

שאני עם התיק (שזה בימי עבודה, או בלימודים), אז מצטרפים לזה גם הלפטופ, SWISS CARD, DOK 16GB, מספר עטים, מחשבון, אוזניות, ופנקס קטן.

!AWDSOME

פורסם

על החגורה יריחו 941 הישן והטוב, כל שאר הדברים תמיד מבולגנים שזה מפתחות + צ'יפ לקאנטרי, ארנק ללא תא של כסף קטן, כסף קטן מפוזר, סמסונג גלקסי ועוד מכשיר סוני אריקסון פשוט כלשהו. הכי מצחיק שאני מפוזר וכל פעם בטוח ששכחתי משהו (חוץ מהיריחו כמובן)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

טוב,

בעקבות השרשור הזה, ונהג מתחיל,

הלכתי וקניתי גם כן סוויס קארד (את הקלאסיק, בצבע אדום שקוף) במחיר יקר (אבל העדפתי לשלם ולקחת.. אל מול לחכות שבוע וקצת).

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אם להיות לחלוטין הוגן, אני עדיין לא מבין למה בכלל קניתי את הסוויסטול. לא יותר מגאדג'ט, שאני לא משתמש בו כמעט לחלוטין- רק כדי לאתר קוץ עם המגדלת, ופחות או יותר זהו. הלדרמן נותן לי מענה לכל השאר.

מצד שני, יש לי סוויסטול בארנק עוד מהתקופה שהייתי שם בו גם סכין מתקפלת חלקה של ZIPPO (בייצור חברת CASE) וסכין מתקפלת משוננת לחלוטין של SOG (דגם ACCESS CARD), לגיבוי למקרה ואשכח את הראשית בבית... :screwy:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...