Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפיין 117RI או קלריון CZ500A?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואיך הוא לאומת ה CZ500A יש הבדל רציני שמצדיק את תוספת המחיר (מלבד השם אלפיין)?

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

לא האמת שלא גבוהות במיוחד, כמו שאמרתי הגברה אקטיבית אני לא צריך. מעבר לזה האיכות חשובה.

פורסם

ממה שאני זוכר בזמנו שחיפשתי מכשיר לחבר ה-103 הוא מכשיר מאוד פשוט של אלפיין - מכשיר ברמת בסיס שכולל דיבורית BT.

והוא שווה ערך לסדרות הנמוכות יותר של קלריון.

מבחינת תמחור הוא פחות או יותר אותו דבר כמו הקלריון. (בסוף הלכנו על 786 משומש שיום אחד גם נבין איך מכוונים את הדבר הזה).

פורסם

אין לי התנסות עמוקה מיד עם אף אחד מהHUים הנ"ל. סה"כ יצא לי להתעסק איתם ברכבים של חברים.

אני אהבתי את שניהם. לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו..

וכן האלפיין מאוד איטי בקריאת זיכרון, משהו שדיי מוריד לי מכיוון במהלך נסיעה זה מושך המון ריכוז לרדיו דיסק, משהו שהוא דיי מסוכן לדעתי

בשביל תמורה למחיר (מבחינת אופציות ופונקציות) לדעתי הקלריון הרבה יותר עדיף.

דיוויד

פורסם

דיוויד, באיזה אופציות ופונקציות הקלריון עדיף? זה שיש לו BT ותפעול טיפה יותר נוח ומהיר?

תמיר אמרתי לך אם לא ממש מפריע לך שהאלפיין איטי לך על זה, אפשר לחיות עם זה מיוחד אחרי הDVD שלך

A3

K04 Inside

פורסם

מפחיד לקנות מכשיר חדש שנחשב יחסית דגם יקר וטוב של החברה ולהתבאס עליו בגלל שהוא איטי רצח. השאלה אם האיכות מפצה על זה.

• תוכן חדש...