Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 3 בנות שאחת יושבת על בוסטר, אחת על מושב הרכב, ללא שום כסא עזר ותינוקת שעוד חודש-חודשיים צריכה לעבור למושב האחורי עם כסא תינוק. כיום אני נוהג על רכב מסוג יונדאי אלנטרה וכששמתי את כסא התינוק מאחור יחד עם הבוסטר, אז לילדה הגדולה היה מאוד צפוף והיא ישבה במעין חצי סיבוב, מה שגרם לה לא להצליח גם לחגור חגורת בטיחות. בדקתי את מידת הרוחב של הרכב בספר הרכב והיא 1,725 מ"מ.

שאלותיי הם:

מה עושים במצב כזה?

האם זה מצב שמחייב החלפת רכב?

במידה ואין פתרון אחר, האם אפשר להמליץ על רכב שמידת הרוחב שלו תהיה יותר גדולה על מנת שגם בתי או אדם מבוגר יותר יוכלו לשבת בנוחות מאחור?

אשמח לקבל המלצות ואז אבדוק את העלויות של החלפת הרכב שלי בהמלצותיכם לראות שזה מתאים לכיסי.

תודה וחג שמח.

פורסם

היה יותר קל אם היית מציין מסגרת תקציב.

מידת הרוחב היא לאו דווקא הקובעת אלא המבנה של המושב האחורי. הפורד פוקוס מ-2006 מציעה מושב אחורי רחב למדי. אם מימדים של משפחתית לא מספקת אז בסיטרואן C5 יש מושב אחורי מאוד רחב. אלה שני רכבים שניתן לרכוש בעד 60 אלף שקלים לשנתון 2006.

אם אתה מכוון גבוהה יותר אז אתה יכול לבדוק יונדאי I30CW מליסינג שבה המושב האחורי שונה מבדגם ההאצ'בק והוא גדול ורחב יותר. אחת כזאת ממודל 2009 נסחרת סביב 85 אלף שקלים מחברת ליסינג.

 

בהצלחה וחג שמח.

פורסם

צריך לזכור שלא תמיד הרוחב החיצוני של הרכב משפיע ישירות על המרווח במושב האחורי. יש גם את העניין של הסידור הפנימי של המושבים שמאוד משפיע על מרווח הפנים, לא תמיד כל המרווח החיצוני מנוצל לטובת מרווח פנימי.

 

ההמלצה שלי באופן כללי למשפחות עם שלושה ילדים היא הונדה FRV. מכונית משפחתית מצויינת, מרווחת מאוד עם שש מקומות ישיבה. המושב האחורי מרווח למדי ולדעתי שלושת הכיסאות שלך יכנסו לשם בלי יותר מידי בעיות. ישארו לך תא מטען גדול ועוד שלושה מושבים בשורה הראשונה, תמיד שימושי. לא ציינת סכום או שנתון מבוקש אבל באופן כללי רכב ממודל 2008 עולה משהו כמו 90-110 אלף ש"ח.

פורסם

אפשר בנתיים לשים את הכסא תינוק במושב הקדמי (נגד כיוון התנועה) ושאשתך תשב מאחורה. אם אתה מחפש סיבה להחליף אותו אז זה סיבה מספיקה.:roll:

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

גם אני התמודדתי עם בעיה דומה ולכן רכשתי פורד מונדיאו.

ברכב זה יש מאחור מספיק מקום מאחור גם ל- 3 מבוגרים רחבים עם רגליים ארוכות.

בנוסף לרכב זה תא מטען גדול בו ניתן לאחסן בקלות עגלה או/ו שאר חפצים.

פורסם

תודה לכל מי שייעץ על סוגי רכבים. זה מאוד עוזר לי להבין שאין קשר בין רוחה הרכב לבין המידה של המושב האחורי.

אעשה בדיקה על מחירי הרכבים ואבדוק אותם פיזית מבחינת המושב האחורי.

בסך הכללי מסגרת תקציבי נע בין 70-80 אלף ש"ח.

שוב תודה לכולם וחג שמח :-)

×
×
  • תוכן חדש...