Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

פתחתי לפני כמה ימים אשכול והתייעצתי על כמה אפשרויות...צמצמתי את האפשרויות ונשארתי עם הונדה סיוויק SR 1.6 שנת 97 יד ראשונה עם 130K ק"מ.

הוא מוכר ב15...אני מקווה שאני אוציא אותה ממנו ב14,הוא עשה טיימינג ומשאבה לפני שלושה חודשים ככה שזה חוסך לי כסף...הבעיה עם הרכב הזה ובגלל זה המחיר דיי נמוך הוא שהצבע פשוט זוועה,כל הרכב התקלף,אין צבע מלא שריטות שמכוסות על ידי מדבקות,בקיצור צריך לעשות צביעה טוטאלית לרכב...הבנתי ממקורבים שזה עולה בסביבות 5K זה נכון? (צביעה טוטאלית אני רוצה שהאוטו ייראה כמו חדש.)

עכשיו השאלות שלי הם:

האם זה שווה להשקיע בסביבות 21 אלף על רכב שנת 97? כי הבנתי שזה בור ללא סוף...

והאם בכלל זה אפשרי להביא רכב משנת 2000 ומעלה בתקציב הזה...אין לי בעיה גם לשלם 25 אלף על רכב עם שנתון גבוה יותר השאלה האם זה שווה?

תודה מראש :)

פורסם

תגדיר מה זה בשבילך "אם זה שווה"?

בעליית שנתון אתה מרוויח רכב חדש יותר, נעים יותר, פחות תקלות, יותר מאובזר ויותר בטיחותי.

מה שאתה מפסיד זה ירידת ערך גדולה יותר.

אתה צריך לעשות לבד את החשבון מה שווה לך יותר ועד כמה.

בכול מקרה, צריך לראות כול מקרה לגופו אבל אני לא חושב שגם אם הייתי מעוניין בהונדה סיוויק, הייתי משלם 21 אלף על אחת שנת 97.

פורסם

אני זוכר את שירשור שלך,אבל הייתה איזה מכה או החלפה של דלת לא? בדקת האם הייתה תאונה? שילדה?

ההונדה שומרת על ערכה יחסית לשאר,מצאת רכב עם נתונים לפחות על הנייר מאוד טובים לשנה,אם תעשה פחחות וצבע כללי בכלל הרכב יראה כמו חדש,אך אם אתה קונה אותו לשנה שנתיים,אף אחד לא יתן לך מעל המחירון בגלל הצבע.

אכן צבע כללי עולה באזור ה 5K.

אם תוסיף כן תוכל להקדם,אך יכול להיות שגם שם יהיו דברים לתקן ולא פשוט למצוא כאלה נתונים,אם אתה יכול להוסיף ואתה רוצה הונדה,אני מניח שתוכל להתקדם לדגם היותר חדש,תנסה לבדוק ביד 2 מה יש לשוק להציע.אך היא לא חזקה כמו הסיוויק שאתה מחפש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הבעיה היחידה ברכב היא הצבע (כלומר כ-ל השאר תקין, בלי קשקושים) אז אולי יש טעם לקנות ב15/14 ולעשות לה צביעה כללית.

אם זה הולך להיות בור בלי תחתית (כלומר כל הבדיקה תיצא אדומה) אז ממש אין טעם להיתקע עם הרכב הזה ועדיף למצוא אחרת. אפילו יד2/3 שכן על רכב בן 14 היד כמעט ולא מעידה שום דבר.

סתם בשביל הפרספקטיבה - יש לי חבר שמכר לפני כחצי שנה סיוויק קופה 98 עם 14 בעלים קודמים - רכב ללא תאונות, ללא החלפת מנוע\גיר, הכל מקורי ותקין. כולל כל הקבלות של כל הטיפולים בהמון מוסכים מורשים של הונדה ברחבי הארץ.

נסעתי עליו פעם אחת ונדהמתי, הרגיש יותר שמור מהסיוויק 2002 יד1 (00 קודמים) שקניתי באותה תקופה. (מבחורה תל-אביבית שרק נסעה איתו לסופר, וכו')

בקיצור - יד נמוכה זה לא הכל. ואפשר למצוא אחת יותר שמורה אפילו שהיד שלה תהיה יותר גבוהה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בכמה פחות המהחירון הוא מכר אותה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי הונדה שנת 98 152K ק"מ מצב חיצוני פנימי מושלם! שיא הרצינות..אם תהיה מעוניין דבר איתי בפרטי..

(לא צריך צבע, יש פנסים אחוריים גנטים יפייפים ABS כריות אויר מה שאין ב97)

פורסם

זה מכירה של יבואנים אין להם רכבים ב מחיר של 15K,זה טוב למי שרוצה רכשים חדשים יחסית.טוב לדעת בכול מקרה.

פורסם

כנראה יביאו לשם 10 מכוניות לכל יבואן ויהיו מלא נציגים שרק תשאירו להם שם וטלפון כדי שיוכלו לנג'ס לכם אחרי זה בטלפון.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...