Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. יש לי סובארו ב 3 שנת 2009. הצג של המסך שמראה את צריכת הדלק וכול מני שטויות נשרף לי, בנוסף המקום שבו מתחבר המצת גם הלך.

רציתי לשאול מה עלות התיקון. אם מישהו יודע או מה שם החלקים האלה כדי שאני אזמין אותם מאיבי.

תודה לעוזרים.

פורסם

בוודאי שהנושא נבדק לפני שרשמתי את הבעיה פה. על הצג יש סימן של שרוף ועל המצית פשוט הוציאו את הסליל בתוך.

זה לא בעיה של פיוזים.

פורסם

אם אני לא טועה, לסובארו 3 שנות אחריות.

רכב מודל 2009 עדיין נמצא תחת אחריות, ואם הצג לא נפגע עקב גורם חיצוני - יתקנו/יחליפו לך אותו באחריות.

כמו כן, כתוב עם סימני פיסוק וציין סוג הרכב ושנת ייצור בכותרת.

פורסם

יש רק שנתיים אחריות על הרכב ועם עברו כבר , על הצג עצמו כאשר פתחתי היו סימנים חומים כאלה ללא ספק הוא נשרף האם מישו פה יודע איכן אני יכול לרכוש כזה ?

פורסם

חבר למה אתה חופר בבוץ?

תקפוץ למוסך החברה קודם כל ותראה להם את הבעיה ותגיד להם שהרכב עדיין באחריות,

אם יגידו לך לא ואנחנו לא יכולים אז תלחץ אותם קצת ותבקש לדבר עם אחראי או תפנה להנהלת החברה ותראה איך הכל יסתדר והכי חשוב שלא יחיבו אותך בכלום.

היה פה פעם חבר בפורום בחור שהוא אחראי בסובארו תפנה אליו ואני בטוח שהוא גם יעזור לך.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אביאל, אם אני לא טועה אתה שכן שלי גר ממולי לפי המערכת והבעיה בצג אני מזהה, קפוץ למורשה של סובארו אני חושב שהאחריות תקפה, חבל על הכסף לקנות חדש/משומש אם אפשר לקבל אחד חדש בחינם.

יקיר

• תוכן חדש...