Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבדיקה התבצעה בקומפיוטסט עפולה,

הרכב טויוטה קורולה שנת 2006 דגם SUN בעל 73K קילומטרים יד שניה מליסינג.

אז ככה יצאתי מאוד מאוכזב, לא האמנתי שככה הוא יצא אני גם לאמבין בזה אבל כל האיקסים האלה ..זה מבאס... אוקיי אז הנה:

מנוע - לא תקין :בלוק מנוע, רעש אביזרי מנוע/רצוה/מותחנים וגלגלות = מערכת שמן; בדוק תצרוכת שמן בניסעה , שמן יתר במנוע.

מערכת קרור - תקין

מערכת דלק - תקין

מערכת הצתה - תקין

מערכת פליטה - לא תקין :מערכת בליפה ויניקה ;ממיר קטליטי פגום=מערכת פליטה ויניקה

סרן קידמי ומערכת היגוי - לא תקין :מיתלה קידמי, לתקן/לכוון זוית מתלה,רעשי יתר, נקישות יתר

קפיצים - תקין

שלדת מרכב - תקוני מרכב משמעות שולית , תקוני מרכב וצבע , מעיכות ושריטת בצבע+פגמים , נזק לפגושים=פגושים וחלקי ניקל חיצוניים, חלקי פסלטיק פגומים

מערכת בלמים ללא פרוק גלגלים - תקין

צמיגים - לא תקין :צמיגים וגלגלים : קדמי שמאל פגום,צמיגים אחרוים יבשים,החלף צמיגים

מערכת תאורה +מצבר- לא תקין:מערכת חשמל , מצבר פג תוקף אחריות פנס ראשי ימני פגום פנס ראשי שמאלי פגום

העברת כוח-לא תקין: תיבת הילוכים אוטומטית,החלף תומכים ,שמן כהה -החלף שמן

מחוונים - תקין

הערת כלליות - תקין

בכמה מסתכםם לי הנזק הזה? המחיר שהיא דורשת 56 אלף והיא לא מוכנה להוריד שקל. מה לדעתכם ?!

פורסם

אני חושב שהבדיקה יצאה לא רעה בכלל יחסית לרכב בן 5 עם עבר של ליסינג.

ההוצאות הגדולות שלך זה ממיר, פנסים וצמיגים. צריך גם לעשות טיפול לרכב או לפחות להוציא את השמן המיותר מהמנוע. כיוון פרונט יעלה בסביבות 200-250 ש"ח.

לא היו תאונות לרכב, סעיף מנוע זה כסת"ח אחד גדול, הגיר תקין, בלמים, בולמי זעזועים - הכל בסדר.

באמת, אין לך ממה להיות מאוכזב, בטח לא ראית הרבה בדיקות לפני כן. הרכב לא נסע הרבה בכלל - בדרך כלל אחרי3 שנים בליסינג הרכבים צוברים כ 80 אלף ק"מ.

בעניין המחיר, באופן כללי קורולה מתומחרת גבוה מאוד.

מחיר מחירון של יד 2 64 אלף ש"ח לפני הורדת הליסינג.

ראיתי גם מה מבקשים בלוח על רכבים זהים:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=16&SubModelID=1428&FromYear=2006&UntilYear=2006&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

המחיר הנדרש יחסית לנתונים הרכב, קילומטראז' ומצב השוק לדעתי לא גבוה.

הוא גבוה יחסית דגמים אחרים מאותו השנתון, אבל בחרת בקורולה, וזה המצב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה , מה לגבי הממיר? במוסך אמר לי שזה לא דחוף והיא עברה טסט לפני חודשים, הצמיגים כנל משו מוזר לי פה..

תודה עוד תגובות

פורסם

כפי שכבר הבנת, מכון בדיקות נוטה להגזים, לכסות את עצמו מכל הכיוונים.

אם הממיר נבדק במוסך, והצמיגים במצב סביר לכל הדעות, מי אני, מאחורי מסך מחשב, שיכול להגיד את ההפך?

אם אתה מחפש קורולה 2006, מצאת מכונית במצב טוב.

תתחדש ותהנה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפי דעתי ויש לי 2 קורולות כאלה בבית:

רצועת אביזרים=100 שקל,וסעיף מנוע נמחק.

תבדוק תושבת גיר.

תחליף 2 ציריות,צמיגים.מנורות מקדימה.

טיפול גדול ומצבר.

ואז תקנה רתכת.....כי לא תצטרך לפתוח מכסה מעבר לפעם בשנה.:)

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

חברים,

הרכב ככל הנראה נקנה, ועכשיו נבדקים גבולות היכולת שלו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3120646#post3120646

פורסם
:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...