Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פותח בימים אלו אתר אינטרנט שקשור לאנתרופולוגיה.

באתר יהיו תמונות ממסעות ופרויקטים שונים של השותפים שלי.

בכמה מהתמונות רואים נשים אפריקאיות שהולכות ערומות או עם השדיים חשופים.

האם אתר כזה יכול להיות פתוח לכולם?

אני לא רואה בזה שום דבר פסול אבל מה אומר החוק הישראלי?

האם מותר להראות עירום, כשהמטרה היא לא מין?

האתר מיועד לאוכלוסיה כללית, שבחלקה יהיו ילדים ובני נוער.

לי באופן אישי לא הפריע לראות שדיים כשהייתי ילד, כי חינכו אותי שזה טבעי.

בעצם כל הרעיון של האתר הוא לפתוח לאנשים קצת את צורת המחשבה ולהילחם באטימות שיש, ובגלל זה אני ממש לא רואה בעיה עם תמונות שאפשר למצוא גם בנשיונאל גיאוגרפיק (למרות שאנחנו בעצמנו מצלמים אותן).

אז מה אומר החוק?

צריך להגביל את הכניסה מתחת לגיל 18?

פורסם

תכתוב אזהרה בדף הראשי שהאתר מכיל תמונות שבחלקן יש עירום חלקי/מלא. תן גם את ההסבר שנתת (לא מיני, צולמו בסביבה הטבעית וכו) ויהיה בסדר.

אסף,

נ.ב. ברוח הפורום, יהיו אבטיחים לקנה מידה? :wink:

פורסם

אותה התלבטות היתה לעורכי National Geographic לפני כ-100 שנה. ההכרעה היתה בעד ולא קרה דבר. ד"א - למיטב זכרוני אחד מהשותפים החשובים לקבלת ההכרעה היה אלכסנדר גרהם בל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא יודע מה אומר החוק, אך בהרבה אתרים פורסמו במהלך השבוע שעבר תמונות עירום של המיצב בים המלח של ספסנר טוניק. באף אחד מהאתרים לא ראיתי אזהרה של תמונות עירום.

פורסם

כמו כן גם במקו מראים תמונות אפילו מינייות ואין שום אזהרה. במידה ורואים פיטמה הם מצנזרים בכוכב.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
כמו כן גם במקו מראים תמונות אפילו מינייות ואין שום אזהרה. במידה ורואים פיטמה הם מצנזרים בכוכב.

לשים כוכב על פיטמה זה אפילו יותר גרוע לדעתי.

זה נותן לאנשים להבין שיש משהו לא בסדר או משהו שצריך להתבייש בו, וזה בדיוק מה שיוצר את התרבות של שהופכת עירום למחלה ולא למצב הטבעי.

אם שמים תמונות, זו הצהרה חד משמעית שאין עם זה בעיה.

אני לא הולך להעלות תמונות מצונזרות.

חוץ מזה, כולם יודעים מה יש שם מתחת. אם אתה בן 10, זה אומר שלא עבר יותר מ9 שנים מאז שמצצת פיטמה בפעם האחרונה, וסביר להניח שתוך שנתיים זה כל מה שתרצה לראות בכל מקרה.

פורסם

אתה לא חייב אזהרות ולא נעליים.

מיצג אנטרופולוגי, זה מיצג אנטרופולוגי ולא אתר סקס.

אין שום חוק שמגביל תוכן אתרים, (אני לא מדבר על זכויות יוצרים או פדופילוית וכד, שמונגד לחוק)

אם אתה באופן אישי חושב שראוי, אז תוסיף אזהרה לפני.

ואגב, אתה באמת חושב שמישהו יכנס לאתר שלך?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה על העידוד :roll:

כן, יהיה לי שם מידע שכיום סטודנטים משלמים אלפי שקלים כדי להשיג אותו.

הוראות על איך לעשות סמינריונים, איך לכתוב אתנוגרפיות, מה אפשר לעשות עם אנתרופולוגיה, הצעות עבודה בתחום, פרויקטים חברתיים, רשימת מתרגמים ועורכי עבודות, קישורים למאמרים, סיכומי מאמרים ועוד.

זה גם נותן מענה להמון אנשים עם רקע אנתרופולוגי אבל בלי מסגרת טובה לכתוב בה.

התחום בארץ מאוד מצומצם ואין באמת אפשרות לעשות עם זה משהו, אלא אם אתה באמת מקומבן.

תראה אותי למשל.

בסוציולוגיה המרצים מכירים אותי ויודעים שאני יותר אנתרופולוג מסוציולוג, אבל באנתרופולוגיה לא הייתה לי עדיין ההזדמנות שיכירו אותי.

זה אומר שמשרות של תרגול ניתנות לאנשים אחרים, יותר מוכרים (ולא תמיד בטוח שיותר מתאימים), ובכלליות, אף מרצה לא יקרא את מה שאני כותב חוץ מסמינריונים או תזה, למרות שהיכולת שלי היא הרבה מעבר למה שדורשים ממני.

אני מאפשר לאנשים לכתוב ולפרסם את עצמם בשביל שיוכלו להתקדם ולכתוב באופן עצמאי, כמו שאני רוצה לעשות, בלי להידבק לכל הכללים של האקדמיה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

האתר בגרסת הרצה!

http://www.anthropology.co.il

מי שמעוניין לתרום ולכתוב (החל ממאמרים ועד הגדרות בשביל המילון האנתרופולוגי), מוזמן ליצור איתי קשר דרך פה או דרך האתר.

אתם גם מוזמנים לקרוא את הבלוג \ יומן שדה שלי ;)

פורסם

יוסי, את נושא החזה החזשוף פתר לפני כ-100 שנה אלכסנדר גראהם בל - אשרקיבל את ההחלטה לפרסם תמונות כאלה ב-National Geographic.

האתר שלך אינו XXX, כך שאין בעיה.

וד"א - הכנס פעם לויקיפדיה וערוך חיפוש לגבי נושאים הקשורים במיניות. תגלה שבאתר המאוד פופולרי יש תמונות ברורות מאוד וגם סרטונים קצרצרים להבהרת הנושאים המוצגים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החוק מתייחס לנושא רק בכל הקשור למשדרי טלוויזיה

(תקנה 2)

מאפייני הסוג (*)

רמת סיווג

מין ופורנוגרפיה

אלימות (**) ואכזריות

חשש לעידוד עבריינות או שימוש בסמים מסוכנים

המישדר אינו ראוי לצפיה לגילאי 8 ומטה

המישדר כולל עירום בהקשר מיני או פעילות מינית, במרומז.

המישדר כולל הצגה כלשהי של סצינות אכזריות ואלימות.

המישדר כולל התייחסות כלשהי לשימוש בסמים, אף בלא פירוט אופן השימוש, לרבות בהקשר ביקורתי.

המישדר אינו ראוי לצפיה לגילאי 14 ומטה

המישדר כולל עירום בהקשר מיני או פעילות מינית מפורטים, או אלימות מינית במרומז.

המישדר כולל סצינות אכזריות ואלימות, גם אם באופן שאינו מעודד אכזריות או אלימות, שלא בהקשר ביקורתי.

המישדר כולל סצינות הכוללות שימוש בסמים, גם אם באופן שאינו מעודד שימוש בהם, למעט בהקשר ביקורתי.

המישדר אינו ראוי לצפיה לגילאי 18 ומטה

המישדר כולל אלימות מינית או תכנים פורנוגרפיים המיועדים במהותם לעודד גירוי מיני, לרבות הצגה מפורשת של יחסי מין מלאים או חלקיים.

המישדר כולל סצינות אלימות ואכזריות ברמה ובהיקף ניכרים, או סצינות שיש בהן כדי לעודד אכזריות או אלימות.

המישדר כולל תכנים אשר יש חשש סביר כי יעודדו עבריינות או שימוש בסמים.

(*) בהתייחס לביטויים חזותיים, מילוליים או קוליים הנכללים במישדר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נ.ב. ברוח הפורום, יהיו אבטיחים לקנה מידה? :wink:

הוא כבר אמר שכן:

בכמה מהתמונות רואים נשים אפריקאיות שהולכות עם השדיים חשופים.

:lol:

יוסי,

אני לא יודע, תביא כמה תמונות, שנחליט...:twisted:

לדעתי לא יזיק לשים דיסקליימר כמו שהציעו פה, ואף להצהיר שאתה מוכן להוריד תמונה בעקבות פנייה שמדובר בחומר לא הולם.

קבל חיזוק חיובי ענק על לקיחת האחריות על התכנים שאתה מעלה :arrow: .

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...