Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוריד אבק שנלכד בצבע (סימפטום של אוטו שלא שוטפים לעיתים קרובות) ובכך מגביר את הברק ומכין את השטח לעבודה יותר רצינית בצורת פוליש או ווקס

פורסם

מצטרף לשאלות.

את הפלסטלינה מבצעים לפני פוליש, או במקום?

אני רוצה לעשות פוליש ווקס לרכב שלי, צבע לבן רגיל, לא מטאלי.

מה השלבים המומלצים?

תודה

פלג_

פורסם

שטיפה יסודית

יבוש

פלסטלינה עם דיטיילר בהתה

יבוש מיקרופייבר

פוליש חזק ידני

פוליש עדין ידני

ווקס ידני

תלוי במצב הרכב.. אתה יכול פשוט לבחור פוליש שטתה אוהב ולעשות אותו פעם או פעמיים ולעבור לווקס.

בפוליש. הטרטל זה חרא של מוצרים. תביא אוטוגלים מחול.במיוחד

Super resin polish

פורסם

אין צורך ליבש את הרכב לאחר השטיפה, העבודה עם הפלסטלינה צריכה להיות על משטח רטוב ועם סבון כדי שהיא תחליק ותנקה את פח הרכב, אלא אם כן יש סוג שונה וחדש שעבורו צריך לייבש את המשטח ולעבוד עליו יבש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אין צורך ליבש את הרכב לאחר השטיפה, העבודה עם הפלסטלינה צריכה להיות על משטח רטוב ועם סבון כדי שהיא תחליק ותנקה את פח הרכב, אלא אם כן יש סוג שונה וחדש שעבורו צריך לייבש את המשטח ולעבוד עליו יבש.

ל'

מומלץ דווקא לנגב היטב את הרכב לפני הפלסטלינה, אם נשאר קצת לכלור רצוי שירד עם המטלית ניגוב ולא יתקע בפלסטלינה.

סבון לא כ"כ מומלץ... יש הבדל מהותי בין סבון לבין דיטיילר ספריי. (יותר מדיי סבון יגרום לפלסטלינה לאבד את כל היעילות)

אני ממליץ מאוד על Optimum No Rinse - גם דיטיילר ספרי מעולה וגם מוצר מעולה לשטיפת הרכב.

אגב, דיטיילר ספריי/ONR עוזרים ללכלוך לצאת מהצבע (מעבר לסיכוך הנכון של הפלסטלינה.

פלסטלינה +וקס כל 3 חודשים - מתכון מעולה לשמירה על רכב מבריק.

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם
שטיפה יסודית

יבוש

פלסטלינה עם דיטיילר בהתה

יבוש מיקרופייבר

פוליש חזק ידני

פוליש עדין ידני

ווקס ידני

תלוי במצב הרכב.. אתה יכול פשוט לבחור פוליש שטתה אוהב ולעשות אותו פעם או פעמיים ולעבור לווקס.

בפוליש. הטרטל זה חרא של מוצרים. תביא אוטוגלים מחול.במיוחד

Super resin polish

נכון אבל כמה הערות:

1. צריך לנסות פוליש חלש על קטע קטן ולפי התוצאה תדע אם צריך פוליש חזק יותר. (הטכניקה הנכונה היא להשתמש בחומר הכי פחות אגרסיבי שיכול לבצע את העבודה).

2. Autoglym Super Resin Polish - מוצר מעולה! הכולל בתוכו גם וקס! זהו מוצר ALL IN ONE. אבל, יכולת הפוליש שלו מוגבלת.

3. המלצות - מוצרים של מגוויארס - SwirlX, Ultimate Compound, Ultimate Polish , יעבדו הרבה יותר מהר ובמיוחד אם אתה עובד ידנית.

4. תמיד לעבוד בצל! על רכב קר.

פורסם

פלג, מדוע אתה צריך פוליש לרכב שלך? האם המצב של הצבע הוא עד כדי כך גרוע? אם צבע הרכב שלך במצב טוב, שטיפה הגונה עם סבון לרכב (כגון dupont), ייבוש עם ג'ילדה איכותית, פלסטלינה ולאחר מכן ווקס זה כל מה שצריך. אם יש לך swirls אז כפי ש itay_mar ציין, אז ניתן להשתמש במוצרי meguiars.

פורסם
פלסטלינה כל 3 חודשים זה פשוט מיותר! למה לא כל חודשיים?

3-6... ולפי הצורך... 8)

פורסם
פלג, מדוע אתה צריך פוליש לרכב שלך? האם המצב של הצבע הוא עד כדי כך גרוע? אם צבע הרכב שלך במצב טוב, שטיפה הגונה עם סבון לרכב (כגון dupont), ייבוש עם ג'ילדה איכותית, פלסטלינה ולאחר מכן ווקס זה כל מה שצריך. אם יש לך swirls אז כפי ש itay_mar ציין, אז ניתן להשתמש במוצרי meguiars.

היי

האוטו אצלי שבוע וקצת.

לא טופל באופן מיוחד עד עכשיו, הצבע של הרכב לבן, אבל יש המון סימנים כמו פיח שלא יורדים בשטיפה רגילה.

עשיתי חלק קטן עם פוליש עדין לצבע מטאלי, ופתאום הרכב ניראה לבן, זה ממש הוריד הכל.

מה שקודם היה ניראה יותר לכיוון שמנת.

וגם הרבה יותר חלק, ולאחר הווקס גם מבריק מאוד.

עשיתי נסיון רק על הדלת האחורית, פשוט בגלל שאין לי זמן לזה כרגע (סמסטר קיץ, סטודנט)

האוטו הוא לנדקרוזר 2002.

אני השתמשתי במוצרים של קארפלן.

אשמח להמלצות, כדי להזמין את כל מה שצריך ובעוד שבועיים אני יוכל לפנות לי איזה יום ולעשות את זה בכיף.

המון תודה

פלג_

פורסם
היי

האוטו אצלי שבוע וקצת.

לא טופל באופן מיוחד עד עכשיו, הצבע של הרכב לבן, אבל יש המון סימנים כמו פיח שלא יורדים בשטיפה רגילה.

עשיתי חלק קטן עם פוליש עדין לצבע מטאלי, ופתאום הרכב ניראה לבן, זה ממש הוריד הכל.

מה שקודם היה ניראה יותר לכיוון שמנת.

וגם הרבה יותר חלק, ולאחר הווקס גם מבריק מאוד.

עשיתי נסיון רק על הדלת האחורית, פשוט בגלל שאין לי זמן לזה כרגע (סמסטר קיץ, סטודנט)

האוטו הוא לנדקרוזר 2002.

אני השתמשתי במוצרים של קארפלן.

אשמח להמלצות, כדי להזמין את כל מה שצריך ובעוד שבועיים אני יוכל לפנות לי איזה יום ולעשות את זה בכיף.

המון תודה

פלג_

לנד קרוזר... פוליש ידני... תכין הרבה זמן פנוי :wink:

לפי התיאור שלך יש סיבה טובה לעשות עבודה על הרכב.

פוליש על צבע לבן מוזנח נותן תוצאות טובות!

*תקפיד לשים וקס טוב אחרי הפוליש.

אגב, פד מריחה איכותי לפוליש יכול להקל על העבודה! ולהפיק תוצאות הרבה יותר טובות!

נסה לדבר עם המוכרים של הפריטים האלה, אם תצליח לשכנע אותם לשלוח לישראל , העבודה שלך תהייה הרבה יותר קלה!

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Adams-Hex-Grip-Hand-Polish-Car-Wax-Applicator-Trio-/280732183051?hash=item415cf12a0b

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Foam-Hand-Polish-Applicators-/310149690828?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item48365cb5cc

פורסם

היי

זה לא נורא, הלנדקרוזר קצר, סתם.

זה בסדר אני עושה את הדברים האלו בכייף.

בכל מקרה יש לי אופציה נוספת אולי וזה לעבוד עם המטשת פנאומטית שיש לי.

ראיתי שיש ספוגים שאפשר להרכיב לה, זה יעזור?

או שעדיף לא להתעסק עם זה.

ואם כן, יש אפשרות לדלל את הפוליש שהיה יותר נוח לעבוד איתו במלטשת?

תודה

פלג_

• תוכן חדש...