Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Car2go - עוד לקוח מרוצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה פחות או יותר נחשפתי לראשונה לרעיון. Car2go הגיעו לגבעתיים ולא רחוק מדירתה של אימי הועמדה אחר כבוד פיאט 500 חמודה. הרעיון של השכרת רכב לפי שעה עניין אותי, אבל ללא ממש עשיתי איתו משהו. חלפו להם החודשים, הרכב הפרטי שלי כבר לא שלי וה-500 הוחלפה בצמד סמארט קטנות וחמודות.

. טוב, אולי לא ממש חשדתי אבל כבר ממש התחיל לדגדג לי באצבעות. לפני שלושה חודשים בערך עשיתי מעשה, בדרך חזרה מהעבודה עצרתי במשרדים של car2go באבן גבירול ונרשמתי לשירות.

בדיעבד, מסתבר שדמי ההרשמה היו המכשול העיקרי מבחינתי. נראה לי ש-145 ש"ח כתשלום חד פעמי זה קצת יותר מידי בשביל דמי רצינות. אחרי שעברתי את השלב הזה גיליתי שבסך הכל מדובר ברעיון נחמד למדי. בחודשים האחרונים יצא לי לשכור מהם לא מעט מכוניות - פיאט 500 רובוטית (ממש לא נפלתי, בלשון המעטה), סמארט (שני רכבים שונים, חמודים ביותר), יונדאי i10 אוטומטית (פעמיים את אותה היונדאי, עגלה מתה עם מזגן שבקושי מקרר) ואפילו יונדאי i800 (סופר שימושית כשצריך להעביר כמה ארוניות). בכל הפעמים הרכב חיכה לי בחניה בזמן, מתודלק ונקי. פעם אחת, כשנהגתי ב-500, קיבלתי את הרכב עם חצי מיכל ונאלצתי לתדלק. נכנסתי לתחנה של סונול, תדלקתי עם הדלקן של car2go וחודש אחר כך קיבלתי זיכוי של חצי שעה. מה שמוביל אותי לנושא הכי ישראלי שיש - התשלום.

אז ככה, זה לא שירות זול. על שעת השכרה של רכב קטן (500, סמארט, i10 וכו') תשלמו 19 ש"ח לזה צריך להוסיף עוד 1.65 ש"ח לכל אחד מ-50 הקילומטרים הראשונים ו-0.95 ש"ח לכל קילומטר מעבר. לא צריך להיות כלכלן בכיר כדי להבין שבשימוש יום-יומי זה יוצא יקר יותר מאחזקה של רכב פרטי. גם בהשוואה להשכרה של רכב קטן בחברות ההשכרה הגדולות השירות הזה לא זול במיוחד. ברוב החברות הגדולות אפשר להשכיר מכונית קטנה ליום שלם ב-100 ש"ח, ב-car2go זה יעלה כמעט פי-2.

ועדיין, לדעתי לחלק מהאנשים השירות הזה יכול להיות די משתלם. קודם כל, כי ב-car2go המכונית חונה ליד הבית. לא צריך לנסוע באוטובוס לתחנת השירות של חברת ההשכרה כדי לחתום על רכב ובעיקר (ומי שגר בגבעתיים או בתל-אביב יבין על מה אני מדבר) לא צריך לחפש חניה כשחוזרים הביתה. לא צריך לתכנן מראש את ההשכרה ולשריין כמה ימים מראש רכב, בכל רגע אפשר להיכנס לאתר של car2go, לראות איזו מכונית פנויה באזור בו אתה נמצא ולהזמין. מי שמסתדר ביום יום עם אוטובוסים, צריך רכב רק לאותם מקרים מיוחדים ולא אוהב מוניות (לא נסעתי במונית זה למעלה מעשור) - זה אחלה דבר. וחוץ מזה, למטורפים כמונו שאוהבים "לבדוק" כמה שיותר רכבים מדובר בשירות מגניב לאללה.

שלשום בלילה הייתה לי עוד התנסות חיובית במיוחד עם car2go. עברתי ליד אחת מהמכוניות שלהם וראיתי שמישהו שכח את התאורה הפנימית דולקת. הרמתי טלפון למוקד שלהם ודיווחתי על המקרה. המוקדן שאל אם אני במקרה ליד הרכב ויכול לסגור את האור. אמרתי שכן, הוא פתח לי את הרכב מרחוק ואני סגרתי את האור. זאת לא הפעם הראשונה שאני מתקשר לדווח להם על בעיה כזאת, בפעם הקודמת הם שלחו מישהו שסגר את האור (או שאולי סתם נגמר המצבר עד שעברתי שוב ליד אותו הרכב בבוקר). כאות תודה, קיבלתי מהם זיכוי להשכרה של שעתיים :shock:. אחלה צ'ופר :-)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אמנם לא זול אבל שירות מגניב לאללה וכיף לנהוג כל פעם על רכב אחר.

לפעמים זה מאוד יעיל כשאני צריך לנסוע בתוך המרכז מספר נסיעות ועם האופנוע זה לא ממש מסתדר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

איך זה הולך ? אם אתה משכיר את הרכב נוסע איתו לאנשהו אתה יכול להחזיר אותו בחניה אחרת או שעד שלא החזרת אותו לאותה החניה השעון דופק ?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

לכל רכב יש חניה משלו ואי אפשר להחזיר את הרכב במקום אחר. זה חיסרון אבל זה גם יתרון. חיסרון: אי אפשר לקחת רכב בתל-אביב ולהחזיר ברעננה. יתרון: כשתחזיר את הרכב בתל-אביב בטוח תהיה לך חניה, לא יהיה מצב שרכב מרעננה תפס לך את המקום ועכשיו אתה צריך להסתובב חצי שעה במרכז תל-אביב כדי למצוא חניה חוקית ליונדאי i800.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כשהשירות היה חדש ראיתי H1 לא נעולה עם המפתחות בסוויצ' , מוזר למען האמת .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

בחיים לא הבנתי, איך שירות השכרת מכוניות לפי שעה, יכול להיות רווחי לחברה. קראתי את הנתונים, אך עדיין אני לא מבין כיצד חברה יכולה להתקיים מכזה סדר גודל של מחירים. רק צי המכוניות שלהם, דורש הכנסה לא מעטה.

פורסם

איך הם בעצם יודעים מה מצב הרכב שאתה מחזיר אותו?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

זה שלוקח את הרכב אחריהם מדווח על מצב הרכב.

קרה כבר לחבר שהוא לקח רכב עם קונדומים משומשים בתוך הרכב, הודיע למוקד והם כבר ''סוגרים חשבון'' עם הלקוח האחרון.

החברה הזאת מגלגלת יופי יופי, לפני שנתיים היא נרכשה ע''י פוינטר.

לאחרונה גם מכרה את הטכנולוגיה לארצות הברית ועוד מדינות באירופה.

שמעתי שבצי הרכבים יש גם מספר 159, אני מת ליפול כבר על אחת מהן :)

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

51% זה השליטה למעשה בחברה.

בכל מקרה, מדובר בשירות מגניב שאינו זול אך גם רחוק מלהיות יקר.

גם מי שמשכיר רכב משתמש בו לרב לשעות ספורות ביום.

המחיר בהחלט הגיוני.

דמי הרישום אם זאת גבוהים מאוד יחסית לרעיון.

טוב יעשו בחברה, אם כנגד התשלום יקבל הנרשם מס' שעות השכרה ו/או ק"מ.

אם הבנתי נכון, אין גם תשלום על הדלק כמו בחברת השכרה רגילה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפני כמה חודשים שקלתי להצטרף לשירות שלהם ואחרי כמה ניסיונות של התכתבות החלטתי שאני לא אביא את כרטיס האשראי שלי לטמבלים האלה.

שלחתי להם רשימה של שאלות במייל וקיבלתי שלל תשובות עילגות: החל מזה שאין להם איך לחזור אלי ועד לקופי-פייסט מהאתר על דברים שבכלל לא שאלתי, ועוד עם שגיאות כתיב.

רציתי לשלוח להם תלונה על האופן שבו הם מתנהלים מול לקוחות פוטנציאליים, אבל לא מצאתי כתובות נוספות חוץ מאלה שניסיתי.

פורסם

עוד לא לקוח וכבר בא לבלבל את המוח בתלונות. אולי אם היית מואיל בטובך להתקשר ולבקש מידע היית מקבל אותו.

בפעם הראשונה שהשתמשתי בשירות הזה, חפרתי לנציגה עם אלף שאלות ועל כולן קיבלתי תשובות מלאות.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...