Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי בסופו של דבר להחלטה למכור את הגולף (דור 4) עוד לא פירסמתי מודעה או משהו בסיגנון, אין לי כ"כ זמן למחשב..

רציתי לקבל הצעות בנוגע לרכב עד 30K, עם נטייה ספורטיבית, אפשרויות שיפורים לא למטרת מירוצים, יותר סיגנון של יופי כמו טמבונים, ספויילר, פילטר, תוכנת ניהול, חמוצים בקטנה בפשטות, ושיהיה עד 30K, ידני ולא שחוט, והאמת? שלא משנה לי אם זה יהיה גולף שוב פעם, מאוד אהבתי את הרכב, אני רק רוצה להתקדם מבחינת מנוע כי דלק זה לא שיא החשוב לי, אבל מצד שני לא רוצה מנוע שיאכל לי 1:9 בין עירוני. המנוע הנוכחי הוא 1.4 16V, חסכוני, אבל כמו שאמרתי , חסכוני זה לא שיא החשיבות אצלי.

המשפחתיות לא קריטית, אם כי עדיפה, רכבים מעל שנת 00',

בתודה מראש :wink:

פורסם

לצערך הרב תוכל לרכוש רכב עם נטייה ספורטיבית רק משנתונים מהעשור הקודם, ואני לא אומר שזו בחירה טובה.

פג'ו 306 - בדגמים המצוידים במנועים 1.8, 2.0 ליטר.

פ'גו 106 - עם מנוע 1.6 ליטר

אלפא רומאו 156 מהעשור הקודם.

אל תראה רכבים אלו כהמלצה אלא זו בערך האופציה הספורטיבית היחידה שעומדת לרשותך.

בהצלחה.

אוהב מוטוריקה וגם רטוריקה.

פורסם

תנסה לבדוק פונטו HGT.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

http://www.fiatclub.co.il/

תבדוק במועדון פיאט לגבי מידע על HGT,יש שם לא מאט ותוכל ללמוד הרבה עליה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אהבת את הגולף אז...

לדעתי:

GTI ב30K לא תמצא.

אז חפש 2.0 ידנית,מנוע גמיש ואמין. אם תרצה להסיף טמבונים וכו', לMK4 יש אפטרמרקט עצום ככה ששום דבר לא יחסר לך.

נטייה ספורטיבית כמובן שאין, אבל לחדד אותה קצת בהחלט אפשר. אם תרצה להסחף קצת מעבר לפילטר פתוח - יצא לי כבר לראות קיטים של סופרצ'רגר ל2.0, יכול להיות מעניין. :wink:

V5

פורסם

אני מאמין שאם נחפש טוב טוב נמצא גם GTI ב30K, אבל לא נראה לי במצב ששווה להתקרב.

אממ, אני רוצה גולף מנוע 2000, אני מאוד אוהב את הרכב הזה, האמת שיש לי קיט טמבונים, פשוט לא היה נראה לי הגיוני לשים על רכב 1.4 קיט טמבונים, אגזוז, פילטר וכל העניין.

זה חלק מהשידרוג שאני רוצה לעשות לעצמי, מנוע 1.6\2.0 עם הקיט, אגזוז, פילטר, המנכה, ג'אנטים, פנסים, ולשמור על חוקיות מקסימלית. לא מחפש דברים לא חוקיים.

פורסם
נראלי שהבחור מחפש רכב עם שנתון 00+ .

צודק.

ואם כבר, קראתי בכל מקרה, כנראה שהם בכלל לא מעודכנים, יש הרבה יותר אופציות מאשר מה שנרשם שם.

הדוגמא הכי בסיסית ? פונטו HGT

פורסם
אני חושב שזה יעזור לך בגדול:

http://cars.walla.co.il/?w=/4714/1862786

זאת כתבה משנת 2000 או 2011? 205 ב 30K?? טיוטה סליקה???

אפשר לרכוש HGT,קליאו MK1 בכאלה מחירים.

• תוכן חדש...