Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סמירו - בעיות בבלוטוט' זה כ"כ לפני 10 שנים.

לפרוץ את האייפון בהחלט הופך אותך לפוטנציאל לפריצות - אם זה סרביסים שאין לך מושג מה הם עושים ורצים , אפליקציות שיכולות לגשת לכל הקבצים , חוסר הגנה על ניהול הזיכרון והדיסק ושימוש בAPIים שלמים שלא אמורים ליהיות חשופים.

לכבות בלוטוט' ולחשוב שעשית משהו זה כמו לשים פלסטר על רגל שכבר צריכה חוסם עורקים, או בקיצר ידידי - אתה אפילו לא מתחיל ליהיות בכיוון.

רק מזה שהמכשיר שלך דלוק ופרוץ - יש לך פוטנציאל לנזק אדיר.

אפילו לא צריך מחובר לwifi, להתקין אפליקציות או שום דבר דומה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אמרת שאתה עובד בחברה שמפתחת אפליקציות לאייפון ?

(שהאינטרס שלה הוא להילחם בפיראטיות?)

כל עוד אפל ימשיכו להגביל פונקציות אלמנטריות במכשירים וכל עוד ימכרו תוכנות במחירים מופקעים ,

אז אנשים ימשיכו לפרוץ.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני בטוח שרוב האנשים שפורצים אייפונים עושים את זה בשביל להוריד אפליקציות רפואיות שעולות 200 דולר, ולא בשביל Angry Birds שעולה פחות מחבילת מסטיקים

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מחזק את אייל ו- mystopp. וזה לא רק אפליקציות בחינם, זה מליון ואחת תוספות למכשיר. אני לא יכול לדמיין את החיים שלי בלי ACTIVATOR או SBSETTINGS.

לזכותה של אפל ייאמר שבגרסא 5.0 - הרבה דברים שהגיעו מסידיה, כבר מובנים בקושחה. אבל עדיין חסרים המון דברים שרק סידיה יכולה לספק, ופשוט אין לזה סוף.

ליביו כמובן צודק בנושא האבטחה, אבל לדעתי אפשר לחיות בשלום עם הפריצה, אם פשוט לא מעבירים מידע רגיש דרך המכשיר.

אני אישית, למשל, לא מבצע עסקאות בפייפאל דרך האייפון. אני ממתין עד שאגיע הביתה למחשב האישי, שם אני יכול להיות בטוח (למרות שגם שם זה לא מאה אחוז)

Stay Dirty

פורסם

אתה מחזק את הסרקזם שלי? לגנוב אפליקציות כמו אנגרי ברדז או דודל ג'אמפ או פרוט נינג'ה זה פתטי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני מניח שגם אתה מפתח אפליקציות.

ואם לא, אז תהיה בטוח שהמפתחים מרוויחים כסף. ג'יי פרימן, היוצר של סידיה, דיווח לאחרונה שרק 12 אחוז מבעלי האייפונים/אייפודים

פרצו את המכשיר שלהם. ולא כל אחד מה-12 אחוז האלה מתקין אינסטולוס על המכשיר.

מספיק עם הדוגמאות האלה של אנגרי בירדס. IGO עולה 70 דולר! מפת סימון השבילים של "עמוד ענן" עולה 90 דולר !

Stay Dirty

פורסם

מייסטופ - נראה לי פספסו את הסרקזם שלך.

אייל - בלי להכנס לזה יותר מדי - רוב האפליקציות שלנו הן חינמיות , השאר מבוססות מנויים (שאין לin app purchase שום פריצה) וככה או ככה - הכסף הזה לא כזה קשור - אנחנו לא חברה שמייצרת משחק ומוכרת בדולר וחייה מהכסף הזה.

מצידי - תפרוץ ותוריד מה שבא לך כולל מה שאנחנו עשינו (קצת מגוכך להוריד אפליקציה חינמית לא? :) אבל לבריאות).

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

lockinfo - מציג מידע על המסך נעילה - קיים מiOS 5.

sbsettings - דרך קצרה לשלוט בהפעלה של wifi , bluetooth gps ועוד כל מני יכולות של האייפון בלי להיכנס להגדרות.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אני כל היום מכבה ומדליק את ה BT וה WIFI בהתאם למקום בו אני נמצא,

ה SBSSETTINGS עשה לי את החיים קלים במקום המסלול המגוחך של להכנס כל פעם להגדרות ולעוד 2 תתי תפריטים.

נחכה ל IOS5 אולי יוסיפו שם דברים שבנוקיה היו אלמנטריים עוד לפני לא מעט שנים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קצת הגזמת.

הבעיה היא לא בפריצות/jailbreak/root ושאר שינויים במכשיר אלא באנשים טיפשים.

root, לכל היותר, מגדיל את פוטנציאל הנזק אצל מישהו שלא מבין מה הוא עושה. וגם זה לא בטוח.

למישהו שכן יודע מה הוא עושה זה דוקא נותן כוח ושליטה על המכשיר, ברמה שהוא יודע *בדיוק* מה רץ אצלו.

אם תיתן למישהו שיודע מה הוא עושה גישה פיזית למכשיר, זה לא באמת משנה אם יש root או לא.

חולשות ובאגים יש בכל מערכת הפעלה. גם אם לא ביצעת שום שינוי במכשיר והתקנת כל אנטיוירוס שרק אפשר, עדיין אפשר לגרום נזק. גם לא ע"י גישה פיזית.

באייפון לא פרוץ - פשוט אין שום תוכנה כזו שיכולה לעשות את זה

ואללה? ומה לגבי לעשות jailbreak ע"י סתם פתיחת לינק? נגיד ככה: http://www.simonblog.com/2010/08/05/jailbreakme-utilizes-pdf-exploit-to-jailbreak-your-iphone/ ?

אתה חושב שאי אפשר להתקין לך טרויאני במכשיר בדיוק באותה צורה?

או שאולי נדמה לך שאין פרצות נוספות שapple (או אתה) עוד לא שמעו או תיקנו (את זאת הם כן)?

אם כן, הרשה לי לזלזל בידע שלך באבטחה.

אם יש לך משהו להסתיר (ולרוב האנשים אין, מספיק משעמם לך לצוטט למספר כרטיס אשראי שלי בטלפון? שיהיה לך בכיף.. זה מבוטח.), כדאי שתחזור ל Nokia 5120. וגם שם אתה ממש לא לגמרי מוגן.

אחרת, אל תשלה את עצמך או אחרים שאי ביצוע root/jailbreak ישמור עליך.

פורסם

גם אני, כמו אסף, מחכה בסבלנות עד שאגיע הביתה על מנת לבצע עסקאות כאלה ואחרות.

לי אישית אין הרבה אפליקציות פרוצות על המכשיר.

אם יש אפליקציה שאני מוצא שהיא שימושית, אני משלם עבורה!

הסיבה העיקרית שבגללה פרצתי את המכשיר, היא כדי שאוכל להפוך אותו ליותר ידידותי עבורי. (activator ו sbsetting ו biteSMS.)

אז נכון, אני חשוף יותר ואני מודע לזה.

אם מישהו כל כך רוצה לגנוב לי את הזהות, בכבוד!

אם מישהו רוצה לשמוע את השיחות שלי, בכיף!

אם מעניין מישהו את מי יש לי באנשי הקשר, רק שיבקש.

אני לא עובד שב״ק או מוסד.

אין לי (לצערי!) מליונים בבנק שאפשר לגנוב.

כך שאין לי ממש מה להסתיר.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
קצת הגזמת.

הבעיה היא לא בפריצות/jailbreak/root ושאר שינויים במכשיר אלא באנשים טיפשים.

root, לכל היותר, מגדיל את פוטנציאל הנזק אצל מישהו שלא מבין מה הוא עושה. וגם זה לא בטוח.

למישהו שכן יודע מה הוא עושה זה דוקא נותן כוח ושליטה על המכשיר, ברמה שהוא יודע *בדיוק* מה רץ אצלו.

בלי להעליב - אתה מדבר שטויות, הדברים שאפשר לעשות בלי ג'יילברייק הם מינימאלים ביותר באייפון.

הדברים שג'יילברייק נותן הם בהחלט המון , ועם כל הכבוד אתה ממש לא קרוב ללדעת "בדיוק מה רץ אצלך" כל עוד אתה לא בshell ובודק process אחד אחרי השני.

ואללה? ומה לגבי לעשות jailbreak ע"י סתם פתיחת לינק?

פירצה שתוקנה תוך פחות משבוע.

יש פירצות נוספות (תמיד יש) - הם דורשות התעסקות הרבה יותר אקטיבית.

לגבי הידע שלי באבטחה - אני עסקתי בזה 5 ומשהו שנים כמקצוע ועוד כמה שנים כתחביב , כולל התעסקות כבדה במערכות שרתים וכל מני סביבות מהכי קטנות עד לחברות הכי גדולות בעולם.

אולי תשתף אותנו גם לגבי הידע שלך בנושא?

אם יש לך משהו להסתיר... אחרת, אל תשלה את עצמך או אחרים שאי ביצוע root/jailbreak ישמור עליך.

תקרא קצת סקרי אבטחה לגבי אייפון ואנדרויד שחברות מקצועיות עשו , 95% מהאבטחה של המכשיר לא קיימת ברגע שאתה רץ כSU.

לגבי המה להסתיר וכו - חברה - בעידן הדיגיטלי הזהות שלכם חשובה מאוד , כנ"ל לגבי הפרטיות של מידע מסוים.

אם אתם חושבים שלא ... לבריאות.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

בוא נסכם שאם יש לך מה להסתיר, ה-5% שנשאר מסכן אותך מספיק.

שלא לדבר שברגע שיש גישה פיזית למכשיר, זה 100% סיכון.

חוץ מזה, יש מספיק דרכים לצוטט/לגנוב מידע גם ללא הרצת קוד במכשיר שלך.

אם אין לך מה להסתיר, כל זה לא אמור לעניין אותך.

לגבי פירצות נוספות - אתה לא יודע מה יש. לא כל מה שיש מפורסם.

• תוכן חדש...