Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי מטלית כמו שברמונדו אמר המטליות של סנו מעולות,קניתי 2 כאלה כשעשיתי ווקס,אך למנוע אפשר גם מטלית רגילה לא צריך מיקופייבר,וגם אני ניקיתי את מנוע עם חומר לדש,עושה עבודה טובה ומחזיק לאורך זמן.

לגבי הסדקים,אם תשים איזה מטלית לא יגידו כלום.

הסדקים נוצרו אצלך או ככה קנית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

shaielzam123- מאוד יפה המכונית שלך. אגב, האגזוז זה מקורי? כי זה נראה מאוד דומה לשלי ואני חושד ששלי לא מקורי ככה מהחברה.

yulianx- הסדקים כנראה היו לפני, אבל כנראה שהם היו מאוד קטנים. ואני, כשרציתי לראות מה הנזק, משכתי קצת יותר מדי את הפלסטיק והבאתי את הסדקים לגודל רציני. שכחתי לצלם היום. אני ארשום לעצמי לצלם מחר.

מלחיץ אותי אבל יותר מהבחינה של פגיעה בתקינות כרית האוויר.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

זה יכול להיות גם מהשמש,אם הייתה בעיה הייתה אמור להילדק נורית,אלא אם ביטלו פה אותה.האם בבדיקה גילו תאונות?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה אחי..

ולא זה לא מקורי זה תוספת ששמתי וזה גם לא אגזוז שלם קניתי רק סופית והלחמתי אותה לאגזוז המקורי אני לא אוהב את כל האגזוזים עם הרעש של הבדואים עם ההונדות

פורסם

טוב אז קצת שכחתי לצלם את הדשבורד עד היום בבוקר.

אז הנה קצת תמונות של הדשבורד מעל כרית האוויר, מה שמתפרק לי.

ועוד חלק בקונסולה המרכזית בדש שיוצא ממקומו מאוד בקלות, נראה שהפינים שלו שבורים ואי אפשר לחבר בחזרה.

מה המשמעות הבטיחותית של הסדקים האלה מעל כרית האוויר? וכמה בערך יעלה לי לתקן אותם?

מה אני יכול לעשות עם החלק המתפרק שם במרכז הדש? כמה יעלה חדש כזה?

ועדיין לא קיבלתי תשובה לגבי הגומיות- איך מוציאים? איך מחזירים? כמה יעלה לי לחדש את כללללל הגומיות ברכב?

אורן

IMG_3289.jpg

IMG_3290.jpg

IMG_3291.jpg

IMG_3292.jpg

IMG_3293.jpg

hagggg55 כתב:

פורסם

אין תמונות.

פורסם

שניה. לא סיימתי להעלות.. :)

עכשיו יש

hagggg55 כתב:

פורסם

סדקים רצינים יש פה,הכרית צריכה להיפתח אבל יכול להיות שהסדק יעשה קרע בכרית,כיוון שהפלסטיק ישבר.

פורסם

אבל הפלסטיק הרי אמור להישבר בין כה וכה בזמן פיצוץ הכרית. לא נראה לי שזו הבעיה פה. אני מפחד שהפיצוצים האלה בדש מעידים או על שימוש בכרית האוויר או נזק לכרית או לא יודע מה.

עזרת המומחים נדרשת פה.

hagggg55 כתב:

פורסם

תתחיל לחפש בפירוקיות את החלק השלם הזה שמכסה את כל המנגנון של כרית אוויר.

אם אני לא טועה, זה הפלסטיק השלם שמתחיל מכיתוב airbag ועד לתריס של המזגן.

לגבי הקונסולה המרכזית, גם אצלי זה מתרומם ויוצא בקלות כשמושכים אותה. לדעתי כל עוד היא לא זזה משם בעצמה ולא עושה רעשים תוך כדי נסיעה - אין מה לגעת בה.

פורסם

איך בדיוק הם יעשו לי משהו???

hagggg55 כתב:

פורסם

תתחדש!

למרות שהיא לא חדשה,206 במיוחד קופה עדיין לדעתי מאוד מרשימה.

1+

לגבי הרוורס, בעיה מוכרת, כמו שמישהו זרק, הבעיה טמונה בסנכרון של ההילוך האחורי.

יש רק בעיה אחת: גלגל השיניים של הרוורס הוא מסוג "דוג", ולכן כאשר נוסעים לאחור יש גם את הצליל האופייני שבוקע מהגיר. להילוך האחורי אין סינכרון, כדי שלא תוכל לשלב אותו בטעות בזמן שאתה נוסע קדימה. התופעה הזאת קיימת בכל רכב בעל תיבה ידנית, היא תקינה לחלוטין, והדרך הטובה ביותר להתמודד איתה היא באמת לשלב לרביעי לפני השילוב לרוורס.

אגב, מאיפה קונים מטלית מיקרופייבר בזול יחסית? כמה הן אמורות לעלות?

אתה מוזמן להגיע לכאן ולקבל אחת בחינם.

נ.ב.: לפני הכל, תעיף את האליאנסים המחורבנים האלה. אתה עושה עוול לרכב כל זמן שהם מותקנים עליו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה אלעד.

אתה רחוק לי מדי. רק הדלק יעלה יותר יותר :)

אעיף בהזדמנות הראשונה. בינתיים יוצא שכל חודש אני מבזבז אחוז ניכר מהמשכורת על הרכב. נחכה לחודש בלי טיפולים גדולים...

hagggg55 כתב:

• תוכן חדש...