Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג בקשר לתשובות שאתה מחפש.

אך תזהר שאתה מתעסק עם זה, חובה לנתק מינוס מהמצבר שעובדים על כריות אוויר.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אסור לבדוק את התנגדות החשמלית של כרית אויר מחשש לפיצוצה.

"סליל שעון" מבצע, לרוב, 2 פעולות:

1. מעביר במגעיו את זרם הפעלת כרית האויר כשהיא מופעלת בתאונה (ממחשב כריות האויר).

2. מעביר במגעיו את הפעלת הצופר מהלחצן/ים בגלגל ההגה.

יש מכוניות שבהן מעביר "סליל השעון" גם את פקודות הפעלת מתגים נוספים בגלגל ההגה כרדיו, וכו'.

בברכה - רפי לין

פורסם
אסור לבדוק את התנגדות החשמלית של כרית אויר מחשש לפיצוצה.

"סליל שעון" מבצע, לרוב, 2 פעולות:

1. מעביר במגעיו את זרם הפעלת כרית האויר כשהיא מופעלת בתאונה (ממחשב כריות האויר).

2. מעביר במגעיו את הפעלת הצופר מהלחצן/ים בגלגל ההגה.

יש מכוניות שבהן מעביר "סליל השעון" גם את פקודות הפעלת מתגים נוספים בגלגל ההגה כרדיו, וכו'.

בברכה - רפי לין

רפי שלום

קודם כל קראתי איזשהו מאמר מאוד מפורט שפירסמת בפורום אחר שמאוד עזר לי

1. ברור שניתקתי את המצבר כשפירקתי את הכרית, הכרית כרגע אצלי מפורקת

2. עכשיו אחרי שפירקתי את סליל השעון אני יודע מה הוא עושה, הוא פשוט מוליך זוג חוטים בתנועה מעגלית מההגה לכרית.

ואני יודע לבדוק אותו, בודקים אותו בקצר. אגב כל הקונקטורים והמוליכים שבדרך במערכת בנויים שכהם לא מחוברים הם מקצרים את הכרית מטעמי אבטחה.

3. אם לא בודקים כרית אויר ע"י התנגדות אז מה הבדיקה הנכונה לבדוק כרית אויר? כל האתרים באינטרנט כולל יוטיוב מראים לבדוק התנגדות, אז איך בודקים?

פורסם

לא ברור לי למה אתה רוצה לבדוק את התנגדות כרית האויר, נא פרט.

אם זה כדי לאתר תקלה ו/או לבודדה אז השיטה היא ע"י מחשב/סורק איבחון תקלות ואז מוציאים את כרית האויר ובמקומה מתקינים נגד מדמה ואם התקלה עדיין קיימת ולא ניתנת למחיקה, אז הבעייה הנה מ"סךיך השעון".

אם כן ניתן למחוק התקלה ולאחר נסיעת מבחן עם המכונית, כשהנגד המדמה מחובר, התקלה אינה חוזרת, אז הבעייה אכן הנה

מכרית האויר עצמה.

כלאמר, הבדיקות נעשות בסדר פעולות הגיוני ועם מחשבה.

בברכה - רפי לין

פורסם

בדיקת התנגדות דורשת מעבר של זרם חשמלי.

לא יודע מה הזרם שמספק מכשיר המדידה שלך ומה הזרם/מתח הדרוש לניפוח הכרית אבל עצתי שתיזהר. הכרית היא חומר נפץ בזעיר אפין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בבדיקה נמדד התנגדות של הכרית 2.8-3 אום

מחר אני יבדוק את סליל השעון ויגיע לעדכן

הגבול בין אמיץ וטיפש הוא כנראה מאוד דק. לעולם לא בודקים התנגדות של כרית אויר במגעיו, זה עלול לפעיל אותה לגרום לבודק נזק פיזי קשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...