Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205/70/14 מי יודע?

ezl280
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הזמנתי בזמנו אצל צמיגי אנטון בחולון רביעייה אמריקאית עם פס לבן לדודג' אספן שלי.

פורסם
אני הזמנתי בזמנו אצל צמיגי אנטון בחולון רביעייה אמריקאית עם פס לבן לדודג' אספן שלי.

יש ברשותי 4 צמיגים במידה הזות תוצרת הצמיג מקסיס קוריאני עים פס לבן

לפרטים פלפון

0505521945

אהרון

אהרון מעין 050-552-1945

מס חבר 14264

פורסם

אני מחפש צמיים איכותיים כגון מישלן, קלבר, קונטיננטל, וכו'. הקופר שיש לי על האוטו כרגע (והפכו למרובעים אחרי עמידה של 4 שנים...) עשו גם הם עבודה לא רעה.

מעדיף בשלב זה להמנע ממקסיס ודומיהם, לרכב יש התנהגות כביש מאוד מענינת ואני מקווה לנצל אותה, ולכן אני מעדיף לשים צמיג איכותי. אצל אנטון ואחרים עדיין לא מצאתי כזה.

אגב, אני שוקל לרדת לחתך 65 או 60, גם זמינות יותר גבוהה וגם אחיזת כביש משופרת (וגם חדות להגה) למרות שהגובה לכאורה "לא נכון" ומן הסתם הספידומטר יזייף טיפה. המלצות מיודעי דבר?

• תוכן חדש...