Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זריקת נעורים למזדה 323F

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי קוראים לי עומר אני חדש בפורום מקווה לקצת עזרה אם אפשר

קניתי רכב Mazda 323F 1993 הרכב עשה 161אלף ק"מ ,יד 2 , צבע דהוי לגמרי[אפור מטאלי] , הרכב הוא גיר ידני ,מנוע סבבה לגמרי מגיב טוב , מפרפר בראשון אין ספק שהמצב המכני שלו טוב , לגבי המזגן עושה רוח אבל לא מקרר אמרו לי שזה הגז ...

רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לרכב ולהתייעצויות אשמח לעזרה אז ככה :

1) כמה עולה צבע לאוטו ואם תוכלו להמליץ על מקומות זולים ..[ לאוטו צבע , שמעתי שזה יותר זול ] או לצבע שחור ..

2) עלות גז מזגן ?

3)איזה שיפורים אני יכול להשים לרכב ? שלא יראה כמו של ערבים הכי חשוב..

4) הדאש בורד סדוק לגמרי יש איזה פאנ'צ שאפשר לסדר את זה? חומר ? משהו ? בנתיים יש עליו מין כיסוי כזה אבל תאמת לא אהבתי אותו ..

תודה לעוזרים ..

פורסם

צודק אחי, אם הוא מפרפר בראשון בדוק הוא במצב פ33ה!

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
הייי קוראים לי עומר אני חדש בפורום מקווה לקצת עזרה אם אפשר

קניתי רכב Mazda 323F 1993 הרכב עשה 161אלף ק"מ ,יד 2 , צבע דהוי לגמרי[אפור מטאלי] , הרכב הוא גיר ידני ,מנוע סבבה לגמרי מגיב טוב , מפרפר בראשון אין ספק שהמצב המכני שלו טוב , לגבי המזגן עושה רוח אבל לא מקרר אמרו לי שזה הגז ...

רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לרכב ולהתייעצויות אשמח לעזרה אז ככה :

1) כמה עולה צבע לאוטו ואם תוכלו להמליץ על מקומות זולים ..[ לאוטו צבע , שמעתי שזה יותר זול ] או לצבע שחור ..

רכב במצב פצצה עם צביעה?

2) עלות גז מזגן ?

בדוק קודם אם יש דליפה לפני שאתה מוציא כסף על גז.

3)איזה שיפורים אני יכול להשים לרכב ? שלא יראה כמו של ערבים הכי חשוב..

צמיגים טובים, ג'אנטים, בדיקה של צינורות בתא המנוע לראות שאין דליפות, יישור קו על פי הספר.

4) הדאש בורד סדוק לגמרי יש איזה פאנ'צ שאפשר לסדר את זה? חומר ? משהו ? בנתיים יש עליו מין כיסוי כזה אבל תאמת לא אהבתי אותו ..

אין פאנצ', קשה למצוא דשבורד במצב טוב, נסה בפירוקייה.

תודה לעוזרים ..

12345

פורסם

תתחדש.

לשאלותיך :

1. עלות צבע כללי - חאפר זול עבודה ירודה - 1,500 ש"ח. עבודה סבירה 2-3 אלף. עבודה יפה ואיכותית - 4 וצפונה.

תגיד מאיפה אתה בארץ ותקבל המלצות ועלויות יותר ספציפית. ציין מה אתה רוצה להשיג, מה מצב הפחחות , ריקבונות , מכות.

2. עלות גז - אפשר ב - 100 ש"ח במקומות זולים . כמעט בוודאות אם זה כל הסיפור הבעל הקודם היה כבר עם מיזוג עובד.

אם אין גז הוא כנראה דולף . מה העלות תלוי במזל. אם הבעייה בצינור/חיבור עלות קטנה יחסית .אם בבעייה במאייד/מעבה/מדחס

פגומים - תתכונן להוצאה שעלולה לכאוב.

3. השיפור הכי טוב - צמיגים טריים וטובים מפירמה ידועה , אפשר להשקיע בחישוקים קלים.

4. תשיג חיפוי יפה וטוב , זה הכי פשוט.

פורסם

הנתונים היבשים של האוטו נשמעים ממש טוב.

צבע ופחחות לרכב יעלו לך באיזור ה3 אלף ש"ח. איך אתה רוצה המלצות למקומות אם לא כתבת מאיפה אתה בארץ...

להחליף צבע זה סיפור, אתה צריך לאשר את זה, וגם זה יותר יקר (אם תרצה שיצבעו גם את תא המנוע ושאר חלקי פנים) אז זה כבר לא משתלם. צבע לאותו הצבע.

לפני שאתה חושב על שיפורים תעשה יישור קו כמו שצריך, רענון כל השמנים, תבדוק מצב טיימינג, צמיגים וברקסים.

כשתטפל בכל אלה, אתה מוזמן לקנות ג'אנטים, זה ישפר את המראה החיצוני של הרכב בכמה רמות.

Honda civic EJ6

פורסם

אני מאזור חדרה אם תוכלו להמליץ על מקומות באזור ולהשאיר פאלפון יותר טוב , לגבי פחחות טמבון , ליד מכסה דלק , לגבי הגג דהוי לגמרי , וקצת מכות בצדדים לא מי יודע מה , אני רוצה קודם כול לעשות לרכב פחחות וצבע ולאחר מכן להשקיע על גאנטים וצמיגים חדשים

שאלה נוספת , מישהו אמר לי שהיום יש טסות שנראות כמו גאנטים אשמח לתמונות והמלצות ...

פורסם

לרכב כזה שיפורים? קודם כמו שיעצו לך תיישר קו, כוללים צמיגים טובים ודביקים כי כל קשר בין הרכב הזה לכביש הוא מקרי בהחלט! לפי מה שאתה מתאר, פחחות וצבע תעלה לך יותר מהרכב אז חבל. זה שיוצא אוויר מפתחי המזגן לא אומר כלום, כנראה מדובר בבעית במדחס אחרת כבר היו שמים גז. סדקים בדשבורד זה מחלה אין מה לעשות - אפשר לכסות שלא יציק בעין עם משטח נגד החלקה... היה לי אוטו כזה(לא הF) והוא היה מאוד מאוד אמין וסה"כ הייתי מאוד מרוצה מהוצאות האחזקה שלו שמלבד טיפולים לא ראה מוסך. תתחדש!

• תוכן חדש...