Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב של ההורים נגנב, רציתי לדעת מה הדברים המוטלים עלינו בשביל שלא נחויב בדברים שיבצעו ברכב אח"כ, ושהאחריות עליו תרד מאיתנו.

כרגע מה שעשינו זה:

1. דיווח במשטרה כמובן.

2. דיווח לחברת ביטוח, שביקשה חתימה על טופס שאומר שהרכב הוא שלה אם יימצא.

האם צעדים נוספים נחוצים?

פורסם

ברגע שיתקבל הפיצוי מחברת הביטוח לגשת למשרד הרישוי ולהוריד את הרכב מהכביש סופית.

(ומקבלים החזר יחסי של האגרה)

על חברת הביטוח להעביר את התשלום תוך 37 ימים מהתביעה לפי הבנתי.

הסיבה שאני לא חושב שכדאי לעשות את זה מייד היא כי אם מחר במקרה הרכב נמצא, חברת הביטוח תרצה להחזיר לכם אותו ולא תשלם.

יש לבדוק גם בפוליסה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

דיווח לחברת ביטוח, שביקשה חתימה על טופס שאומר שהרכב הוא שלה אם יימצא.

הסיבה שאני לא חושב שכדאי לעשות את זה מייד היא כי אם מחר במקרה הרכב נמצא, חברת הביטוח תרצה להחזיר לכם אותו ולא תשלם.

אם החתימו אותו על טופס שאומר שהרכב כבר לא שלו, אז לא צריכה להיות בעיה. לפחות כך אני מבין.

לדעתי, פנה לסוכן הביטוח שלך/לחברת הביטוח ושאל אם אתה יכול להוריד את הרכב מהכביש בצורה סופית. בקש את התשובה בפקס או מייל.

אם לא, לפחות תקפיא את הרישיון.

• תוכן חדש...