Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור כבל רשת לשקע LAN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הראש של הכבל רשת שמחבר אותי לראוטר הראשי בבית הפסיק לעבוד, ומכיוון שהכבל עובר כ-30 מ' בתוך הקיר (ואין לי כח ממש להכניס לשם אחד חדש), אני רוצה להחליף את הראש. באותה הזדמנות אני רוצה לחבר במקום ראש חדש, שקע (בין היתר גם בגלל שאין לי לחצן מיוחד).

איזה שקע אני צריך לקנות? ומה תהליך העבודה פחות או יותר? נראה לי שיש כאן אנשים שמבינים בזה.

תודה,

תומר

172

פורסם

במידה ואצלך השקעים בבית הם בטוצינו אז משהו כזה

http://www.mediagalaxy.co.il/rec/855-%D7%A9%D7%A7%D7%A2-%D7%91%D7%99%D7%98%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%A0%D7%95-BTicino-%D7%A2%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-RJ45-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A-CAT5e

יש גם כזה תואם לגוויס

וגם אם אין לך את אחד מאלו אתה יכול לקנות מסגרת+מתאם לקופסא עגולה 55 שתוכלל להחליך את השקע הרגיל שיש לך שם

אם אין לך קופסא בקיר אז יש קופסא להתקנה על הקיר

פנה לחנות החשמל הקרובה ותבש שקע לכבל רשת, כבר יסיאו לך את זה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רשמת כמה מילים שאני לא מבין... בטוצינו? לגוויס?

אני מצרף תמונה שאולי תעזור.

באותו שקע יש לי גם כניסה לכבל RF של כבלים. אני מעוניין באותה הזדמנות לדאוג לכל החבילה.

יש כאלה שקעים שיתאימו לשני החיבורים האלה?

IMG_1082.jpg

172

פורסם

ההתקנה שלך דורשת שיפור.

קנה שני שקעים מסוג RJ45 וחבר את קצות החוט שבקיר לשקעים, כך תסגור את החור שבשקע.

חבר כבל רשת אחד בין הראוטר לשקע לידו ועוד כבל בצידו השני של הקו בין המחשב לשקע השני, כך זה יותקן בצורה אלגנטית ויפה.

שקעים משולבים עם יציאות RF יש ליצרנים שונים כמו "גוויס" או "לגרנד".

פורסם

לגבי ההצעה הראשונה שלך, אני באמת מעדיף לקנות שקע מוכן כבר עם RJ45 ו-RF. ככה זה יראה הכי טוב.

הבעיה היא שאני לא מוצא כאלה. כנראה שזה לא קיים ואצטרך לקמבן משהו.

172

פורסם

לגוויס יש אלמנטים של RF, RJ45, טלפון וכו' שאפשר לשלב אותם בקופסה אחת (שניים, שלושה או יותר).

לכל מי שמחווט רשת, הרשו לי להמליץ על המוצר הגאוני הבא (או מליון וראיציות שלו):

http://www.dealextreme.com/p/rj45-rj11-network-and-telephone-cable-tester-keychain-26065

מאפשר למצוא תוך שניות בעיות בחיבור שזה עתה יצרתם. ה-$4 הכי טובים שהשקעתי אי פעם.

:turn-l:
פורסם

פשוט גש לחנות חשמל ותבקש לראות אביזרי גוויס/בטצינו עם מסגרת לקופסא 55

ותבקש חיבור rf ו rj45

את הכבל רשת אתה לוחץ עם מברג דק שטוח אל המחבר שתואם בידיוק לצבעי הכבל

אין מה לדעת פה וגם לא לטעות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אפילו לא צריך מברג כדי ללחוץ.

ברוב השקעים יש גם לחצן משונן שבנוי בפנים. רק למקם את החוטים ולדחוף אותו פנימה.

596.jpg

• תוכן חדש...