Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוכל לפנות לאגודה למען החייל, ואני בטוח שהמוצרים שברשותך יעזרו לגדודים לוחמים שרוב הזמן יושבים במוצבים / לבסיסים שזקוקים לציוד הנ"ל.

אם תפנה אליהם, הם בטו ישלחו כמה חבר'ה חסונים שיורידו את המוצרים למטה, ויודו לך מקרב לב.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

רוני, נורא מוזר, נעלמה ההודעה בה בירכתי אותך לרגל המעבר...

יש עכברים בפורום?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חבר לקח מכונת כביסה, המוכר פירסם ביד 2 "ברח' X בקומה 3 יש מכונת כביסה, לבוא לקחת".

באנו, הורדנו, העמסנו על ברלינגו, והיא עובדת כמו שד.

כך שאם אתה מצליח להוציא אותם מהדירה לחדר מדרגות, הם יעלמו לבד (אם מישהו יכניס אנשים באינטרקום, אם יש).

משכנתא זה קל

פורסם

מקרר ישן יימכר תמורת יותר כסף ממה שאתה חושב.

אני מכרתי מקרר אמקור עתיק, אולי בן 20.

פרסמתי ביד-2 ובאותו יום התקשר אחד "זה בקשר למקרר" (בקול נמוך ומהיר)

ישר קלטתי שהוא סוחר.

בירר כל מיני דברים (הכל עובד? יש את כל החלקים? אין חלודות?) ותיאם לבוא לראות.

הגיע עם מוביל בדואי (!!!)

באו לראות.

ביקשו לראות שהוא עובד, חיברתי לחשמל - לא עובד.

לדעתי הם קילקלו משהו בכוונה כדי להוריד לי במחיר, אבל אין לי איך להוכיח.

בכל אופן, אחרי המון זיוני מח הם לקחו אותו והשאירו 350 ש"ח.

היה אפשר להתמקח עוד אבל לבדואי יש סבלנות של בדואי ולי היה מבחן באוניברסיטה יום למחרת :shock:

מכונת כביסה ישנה אבל עובדת - אני מנחש שגם יימצא הקונה.

מייבש על גז - זה כבר נשמע לי פריט יותר בעייתי,

סטודנטים תפרנים לא ממש קונים מייבשים, בטח לא כאלו שצריך להביא טכנאי גז כדי להפעיל אותם (אם בכלל יש חיבור גז בדירה המפוצלת שהם שוכרים)

ומשפחות שעושות 8 מכונות בשבוע וצריכות מייבש יקנו חדש ב1500 שקל ולא אלטיזאכן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

פרסם את הכל ביד2 ואל תשכח לציין שהמכשירים נמצאים בקומה X ללא מעלית.

אם יבואו לקחת הרווחת, אחרת תמיד תוכל לשלם למוביל 200 ש"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כן, אחרי שהבנתי שזה 200 שקלים בלבד אז זה כבר פחות מטריד אותי.

בכל מקרה, אני מקווה שהשרשור הזה יעיר כמה אנשים להתחיל לפנות דברים מהבית. תאמינו לי, זה עושה רק טוב. והרי אין טעם לשמור על דברים שממילא לא תשתמשו בהם לעולם...

אגב, מאוד יפתיע אותי אם מקרר ישן יימכר תמורת כסף. בטח כשהיום מקרר חדש של אלקטרה או אמקור בגודל נורמלי לזוג עולה 2000 שקלים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המקררים הישנים יעבדו עוד 5 או 10 שנים!!

החדשים אולי 4.

הרבה ציוד יעוף כל כך מהר. פרסם באתר אגורה.

אגב עם יש לך שם מערכת סטריאו ישנה או רמקולים.

אחיין שלי ישמח לקבל מתנה!

אגב תעלה לאן רשימה של הציוד שנשאר לקחת.

ומיקום ואולי אנשים מכאן ישמחו לאמץ.

אגב חבר טוב עבר דירה לפני חודש.

ב שבועיים האחרונים. הבאתי לו מאתר אגורה.

סלון !! 2+3 תנור בילט אין. + מדיח כלים. שטיח גדול. שולחן סלון. כריים גז.

קנינו מאתר יד 2 מקרר ב 250 שקל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
נ.ב. מנצל את השרשור לשאלה - איך לעזאזל נפטרים ממקרר, תנור, מכונת כביסה ומייבש כביסה - כולם גדולים מדי בשביל להכנס למעלית - מקומה רביעית? כמובן שהמטרה היא לא לשלם 1000 שקל למובילים בשביל שיורידו את זה למטה... חשבתי לדרדר אותם במדרגות אבל לא נעים לי מהשכנים :lol:

אם אתה מוסר, אז מי שבא לקחת, שישבור את הראש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מציע לתרום לאוכלוסיות חלשות. כל מוצר בביתי ששידרגתי (פינת אוכל, סלון, שולחן, מוצרי חשמל וכיוצ"ב) תרמתי דרך האתר הזה http://www.meir-panim.co.il/equipment.html.

הם קובעים איתך מועד ויקחו כל דבר שאפשר לתרום. אגב, את הספה ושולחן האוכל הם סחבו במדרגות מקומה חמישית !

פורסם

כשנכנסנו לדירה הנוכחית היא הייתה מלאה בג'אנק של הדייר הקודם. הרמתי טלפון למלב"י (קיבלתי אותו מהעיריה) והם הגיעו ופירקו הכל ולקחו.

בהמשך החיים כשקנינו מזרון חדש, פרסמתי את המזרון הישן באתר "אגורה" ולא חשבתי שמישהו בכלל ירצה אותו. (מזרון זוגי בעל גודל מיוחד, עדיין תקין ושמיש ואפילו דיי נקי).

באותו היום התקשרו אלי מכמה פעוטונים ומאחד מהם באה מישהי ולקחה אותו. לא האמנתי שזה יקרה.

בקיצור, לא מצאתי עדיין חפץ תקין פחות או יותר שלא הצלחתי למסור למישהו. (ואפילו דברים לא תקינים כמו טלוויזיה 14 אינטש ששבקה נמסרה תוך 24 שעות).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני מכיר מישהו שיקח ממך את כל המוצרים בלי לקחת כסף .

אם אתה מעוניין שלח לי פרטית .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...