Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

הסיפור הוא כזה

לפני שבועיים רכבי נפגע ע"י רכב אחר ,הנזק לרכבי היה פגיעות פח בחלק הימני אחורי ברכב ,

הרכב נלקח למוסך פחחות שם נבדק ולשם נקרא השמאי של חברת הביטוח ,בזמן הבדיקה היה חשש לפגיע בסרן האחורי ,

על מנת לאשר את הפגיעה נלקח הרכב למכון המתמחה בבדיקה ותיקון סרנים -ושם נאמר לי ( לאחר בדיקה ממוחשבת ) כי הרכב ספג פגיעה בסרן האחורי ויש צורך להחליפו השמאי של חברת הביטוח אישר החלפת סרן בסרן משומש מפרוק אבל לאחר בדיקה של כמה סרנים לא נמצא סרן המתאים לרכב ( הפרטים של הרכב לא נכתבו במיוחד כדי לימנוע זיהוי של המקרה ) במגרשי פרוקים

שונים ורק בחברה יש סרן כזה חדש , עקב המחיר הגבוהה של הסרן הוחלט ע"י השמאי כי הרכב יוכרז כאובדן להלכה והקבל את מחיר המחירון של הרכב חברת הביטוח של הרכב הפוגע והאשם במקרה מסרבת להכריז על הרכב כאובדן להלכה ולכן הוחלט לפנות לחברת הביטוח שלי ,גם חברת הביטוח שלי מסרבת להכיר ברכב כאובדן להלכה ומתעקשת לסדר את הרכב, עלי לציין כי השמאי שלקחתי הוא שמאי העובד ( שמאי בית ) עם חברת הביטוח שלי וגם של חברת הביטוח של הרכב הפוגע ,מכאן התחילה שרשרת של בקשות מצד חברת הביטוח שלי כי הרכב ילקח מהמוסך לתיקון סרנים למוסך היבואן ששם יבדקו את הפגיע ויעריכו את הנזק ( זאת לאחר שנאמר לי כבר ע"י סוכנת הביטוח של והשמאי שהרכב מושבת ,ולאחר שפירקתי והוצאתי את חפצי מהרכב ) ,נאמר לי גם כי אם אני מעוניין נתן עדין להשבית את הרכב אבל עלי לשאת בהשתתפות עצמית ( למעשה הכסף שהקבל יהיה נמוך ב אלפי שקלים ממחיר המחירון ) בנתיים הרכב עדיין לא נלקח למוסך היבואן והוא "זרוק " במכון בדיקה של הסרן כרגע עברו שבועיים מהתאונה אין התקדמות בכלל אני כרגע נמצא עם רכב שקבלתי מחברת הביטוח אבל אלי להחזיר אותו עוד מספר ימים וכפי שאני רואה אני הולך להתקע ללא רכב ( ואני חייב רכב ) כאשר אני לא רואה סוף.

האם חברת הביטוח יכולה להתנהג כך - כמה זמן אני צריך לחכות עד שימצאו את החלק ואם אין והם לא רוצים לשלם על חדש למה אני צריך להפסיד כסף ולקבל 15% מתחת למחיר המחירון ( לפני הורדות נוספות כמו עבר ביטוחי,הפסד פרמיה הפסד טסט )

האם ניתן בגלל הסחבת של חברת הביטוח לחייב אותם להעריך לי את תקופת הרכב החלופי.

עד מתי לפי חוק חברת הביטוח יכולה לטרטר אותי ( עברו כבר שבועיים שם דבר בסופו של דבר לא נעשה ברכב ).

• תוכן חדש...