Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב - ספייס 03 ELX ידנית.

שלום חברים,

יש לי רעש מזרוע ההגה הימנית (תקתוקים בעיקר כשעולים על במפרים/בורות או בסיבובים)

במוסך קבעו שזה חופש קל בזרוע הימנית, אבל לוקח להם מיליון שנה להזמין לי חלק.

רציתי לדעת אם אני אוכל מחר ללכת לטסט, או שהרעש הנ"ל ימנע ממני לעבור אותו? הטסט עד ה 24 לחודש, ואני יכול לגשת רק בימי שישי מבלי להפסיד עבודה

בנוסף, האם למישהו יש נסיון עם מוסך פיאט בכרמיאל? הבעלים הקודמים של הרכב היו מרוצים מהמוסך, אבל אני לא כל-כך.. אני כבר שבועיים רודף אחריהם שיזמינו לי חלקים לטיפול הנ"ל והם כל פעם מספרים לי סיפורים שיגיע מחר...

על הדרך, מה עוד כדאי לי לוודא לפני שאני נכנס לטסט?

תודה מראש!

אריאל

פורסם

אתה לא תעבור טסט

אחת הבדיקות בטסט היא בדיקת מערכת ההיגוי - אתה תתבקש להזיז את ההגה מצד ימין לצד שמאל לסירוגין ובמהירויות משתנות - כל רשרוש כל באותו רגע ישמע באזניים של הבוחן שיסתובב לך מתחת לרכב ויבדוק את כל נושא ההיגוי, בלימה, מתלים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...