Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו בכותרת, אשמח לקבל מידע על קוטר צינור המים העליון של הרדיאטור בפיג'ו 306 שנת 95 מנוע 1.8.

על מנת שאוכל להזמין מתאם לשעון חום מים חיצוני, מכיוון ששעון החום בלוח מזייף ב כ 10 מעלות כלפי מעלה.

האם יש חשיבות לסוג המתאם או השעון?

איזה שעון חום חיצוני עדיף לקנות?

האם כדאי לקנות שעון חום מנוע של Autogauge דגם AU Smoked?

אשמח להמלצות על שעוני חום מדוייקים ואמינים, או על קיט שלם שמגיע כבר עם המתאם.

רותם

פורסם

מכיוון שבעלי העסקים שפניתי אליהם לא היו מוכנים לתת הצעת מחיר לתיקון + בדיקה אלא תבוא נפרק נבדוק ואז יתנו לי הצעת מחיר.

אני מסתמך על מחשב שנתן את התקלה שהלוח מזייף.

רותם

פורסם

אוקיי, עדיין אתה יכול לבדוק מה עלותו של לוח שעונים שלם מפירוק וכך תהיה לך אינדיקציה לגבי העלות המקסימלית שיכולה להיות (במקרה הגרוע יחליפו את הלוח כולו).

פורסם

מה זאת אומרת חתול בשק?

1. עלייך לבדוק את הלוח במקום.

2. אני מאמין שאם תלך לפרוקיה "אמינה" גם אם הלוח יתקלקל לאחר שבוע לא יזרקו אותך לכלבים.

פורסם

חתול בשק אומר, שאתה צריך לקחת את הלוח איתך, לחבר את הרכב שוב פעם למחשב ולהרכיב את הלוח החדש שהבאת,

לבדוק מול המחשב אם יש סטייה כלשהי.

זאת הכוונה שלי.

רותם

פורסם

אני מבין מה זה חתול בשק זאת הייתה שאלה רטורית... בכל מקרה זו דעתי בעניין, עד כמה שידוע לי לא כל מי שמתקלקל לו שעון החום, מוסיף אחד לעיתים זה גם כרוך בעוד כסף זמן וכאב ראש, בהצלחה.

פורסם

נכון מאוד אתה צודק.

אבל אם בעלי העסקים בארץ היו קצת יותר שפויים, לא הייתי מחפש שעון חיצוני.

דבר נוסף את ביצוע ההתקנה אתה יכול לבצע לבד ואני מאמין בעלות הרבה יותר נמוכה מתיקון של לוח השעונים.

רותם

• תוכן חדש...