Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי טוב וזול לא הולכים יחד. בכל אופן, הייתי מרוצה בזמנו מעבודה של מירו, במוסך מירו (צמוד למוסך ריטס).

מציע לך לעשות סיבוב אצל כל מיני פחחים בבאר שבע (אצל ארמונד למשל...).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כפי שאמרו לך אין טוב וזול.

היו מספר אנשים שממליצים על פנסו אהרון.

אני ניסתי מספר פחחים לתיקונים, היחיד שהתרשמתי מהעבודה שלו שהיא ברמה טובה הוא פחח השלום.

אישית את האוטו שלי צבעתי בנתניה וזה כלל פירוק כל הרכב לחלקים וצביעה בנפרד וזה לא זול.

אם חשוב לך מאוד סע רחוק יותר.

בפורום אספנות דובר גם על בחור מערד שמבצע עבודות ברמה גבוהה, תשאל גם שם.

פורסם

אני צבעתי את הרכב הקודם שלי לפני שלוש שנים במוסך צ'ארלי ליד מאפיית הראשונים (מכרתי תרכב ועד היום אני פוגש תבחור ורואה שהצבע תקין ונראה טוב יחסית למחיר המחיר שהוא לקח ממני היה 2500)

ולפני שנה צבעתי את הלאנטיס שלי צבע שמפניה במוסך אלכסנדר (כ20 מטר מזכוכית דרום) כולל פירוק החלקים וצביעה בנפרד לקח לי 5000 (יש לציין שזאת לא הפעם הראשונה שצבעתי אצלו רכב צבעתי אצלו בשנת 2000 דיהו שהלכה לעולמה הצבע החזיק הרבה כמו כן הוא מביא 5 שנים אחריות )

• תוכן חדש...