Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הרכב הוא טויוטה פוראנר 3.0L V6, בסל"ד נמוך(סרק וקצת יותר) המזגן פשוט לא מקרר, בסל"ד גבוה יותר הוא מקרר טוב מאוד, אבל עדיין מרגישים שהוא לא "בשיא" שלו.(לפני שהתחילה הבעיה הזאת, הרכב יכל לתפקד כמקרר בשעת חירום :wink: )

מישהו יודע מה הבעיה? האם זה מחסור בגז?

יש לכם המלצה למקום שמטפל במערכות קירור לרכב?

אריאל

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אומנם קצת באיחור אבל תודה על התשובה!

יש מישהו מומלץ באיזור המרכז? או שלהיכנס לכל אחד והוא יידע לעשות את זה?

מה נחשב מחיר סביר?

פורסם

היה ברחוב הירדן בבני ברק עסק למזגנים שקראו לו "אשר מזגנים". חוץ מזה שהוא בעל מקצוע טוב והומלץ עליו כמה פעמים בפורום לאשר בעצמו היה פור-ראנר :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ראיתי שהוא עבר לקרית אריה בפ"ת שזה מאוד קרוב אליי.

אני אדבר איתו מחר, ואקפוץ אליו בשישי.

מה הסדר גודל של המחירים למילוי גז?

תודה רבה:-)

פורסם

לפני שאתה מוציא כסף על מילוי גז (שייתכן שלא חסר), זה נשמע בדיוק כמו בעיה שהיתה אצלי בפוקוס. הבעיה היתה איזשהו שסתום במדחס שלא תפקד. החלפה שלו פתרה את הבעיה. ההגיון אומר גם שאם לא היה גז אז לא משנה באיזה סל"ד, הוא לא היה מקרר..

פורסם

מכמה ניסיונות עם מזגניסטים שונים (כולל את אשר ), הגעתי למסקנה, שבכל נושא המזגן אני ניגש לעמוס מזגנים :

http://www.d.co.il/4184750/28280/

למה? כי ראיתי שאצלו ישר ניגשים למקור הבעיה (כנראה ניסיון רב).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שאתה מוציא כסף על מילוי גז (שייתכן שלא חסר), זה נשמע בדיוק כמו בעיה שהיתה אצלי בפוקוס. הבעיה היתה איזשהו שסתום במדחס שלא תפקד. החלפה שלו פתרה את הבעיה. ההגיון אומר גם שאם לא היה גז אז לא משנה באיזה סל"ד, הוא לא היה מקרר..

+1

גם אצלי בגולף הייתה אותה בעיה כשהרכב עומד אין כלום, מתחיל נסיעה או מרים טורים מקרר כמעט כרגיל.

שיפוץ השסתום המדובר פותר את הבעיה וגם עניין ההיגיון שאם לא היה גז לא היה מקרר גם בסל״ד גבוהה.

בכל מקרה אבחון של מערכת הקירור לא עולה כסף (לפחות איפה שאני הייתי) והמקום שיעשה זאת גם יוכל לומר לך מה הבעיה בדיוק.

• תוכן חדש...