Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

CIVIC DX שנת 91 ידנית יד ראשונה שהייתה אצל בן אדם מבוגר על הזמן הזה, פחות משנה נמצאת אצל הנכד של הבן אדם (בן 18) והוא מבטיח שהוא לא קרע אותה (כמה כבר אפשר לקרוע אוטו כזה?)

בקיצור - הוא מבטיח שבכל ה20 שנה האלו לא היו תקלות והאוטו עבר 212 אלף שזה לא הרבה בשביל 20 שנה לפי מה שהבנתי..

יש לי תקציב של 8000 אלף ש"ח ואולי קצת עזרה מאבא אם זה ידרוש (ביטוח יישור קו וכו')

אני יכול להביא אותה ב6 אלף, זה רכב ראשון ואני בן 17, האם זה כדאי? יש לו מחלות? הגיוני ש20 שנה בלי תקלות?

זה פשוט מציאה לפי מה שאני רואה, אני אוהב הונדות למרות שלא מת על העיצוב הישן אבל זה אחלה בשבילי.

הרכב ידני ואין בו כריות אוויר - מסוכן מאוד? ייקר את הביטוח משמעותית?

וכמה עולה בדיקה?

פורסם

ראיתי את הרכב במודעה ניראה לי בקרספורום,תיראה יד 1 וק"מ באמת נמוכים,אך אני בספק לגבי זמינות חלקים,הרכב ישן ולכן אולי תצטרך לקנות חלפים מחברה,מה שמייקר את האחזקה.

20 שנה בלי תקלות עם כול הכבוד,אולי אם הרכב היה רק עומד 20 שנה.

אם יש לך 8K,בתוספת של כ 3K תוכל לקנות למשל ספייס מודל 2001,מדובר על הבדל של 10 שנים,ואין בעיית חלפים,לכן האחזקה שלה היא יחסית זולה.מה כן שיש לך ABS וכריות אוויר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מדובר ברכב ישן מאוד על סף אספנות. מתישהו תצטרף להעביר את הרכב טסט פעמיים בשנה.

תשמור כסף בצד לבעיות שעלולות לצוץ.

פורסם

רכב אמין ברמות יפניות של פעם

מתלים חלשים אחרי 100K קמ.

גיר צעקני באוטומט ומנוע מדהים יחסית לאז וגם היום יעשה פרצוף שמח.

קח אותו עם הכל טוב, תהנה המון זה בטוח במחיר סופשבוע משפחתי באילת בקושי.

$ נ.ב היה לי כזו לפני שנים רבות עם 200K קמ..., אוטמטית ממוצע 1-16 לפני דור הממירים. תענוג

להפגת מתחים: husberg 250f 2014

לי ולילדים: פגארו Q 2800 ארוך. 2000 אוטומט יד2

לי: PX200 88 + side car פיאגו סי 1991 בשיפוץ, Vespa 50 N 1973

לאשה רנו גרנד סניק דיזל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מה ההגיון לקנות רכב בן 20 שנה?

מה ההיגיון לקנות בכלל רכב? :lol:

מדובר ברכב ישן מאוד על סף אספנות. מתישהו תצטרף להעביר את הרכב טסט פעמיים בשנה.

תשמור כסף בצד לבעיות שעלולות לצוץ.

יש לו עוד 10 שנים עד שיחשב כרכב אספנות.

לדעתי האישית-

ללכת לבדיקה לא כדאי לך, כי יוציאו לך שם טופס מפוצץ תקלות שלא יתנו לך שום מושג על המצב האמיתי שלו.

במקום זה, כדאי ללכת למוסך שאתה סומך עליו שיסתכל ויתן חוות דעת על המצב המכאני והבלאי שעבר הרכב. שיגיד לך אם יש בעיות מיוחדות לעבור טסט בין היתר.

לרכב יש טסט? לכמה זמן?

כדאי מאד לנהוג על הרכב, גם בכבישים מהירים ולראות שהגיר לא שורק וההילוכים נכנסים יפה.

אם הכל בסדר ואין נזילות ואיבוד מים, הרכב באמת שמור ומטופל ולא חסכו עליו יותר מדי למרות שהוא ישן, אני לא רואה סיבה לא להוציא 6000 ש"ח ולקנות לעצמך רכב תקין בן 20 שנה, אם נהגת בו ואהבת אותו.

בעניין הביטוח תבדוק. כמו כן תשאיר לך כסף לטיפולים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תנסה להוריד את המחיר לסביבות 5000 ש"ח.

במידה ותיתקל בתקלה יקרה מאוד לתיקון, תמיד שמורה לך האופצייה לגשת למגרש גריטה ולקבל מחיר של 3000 ש"ח על הרכב, ככה שאת ההפסד המקסימלי על האוטו אתה כבר יודע.

בדוק שהמזגן עובד ושאין תקלות רציניות בהונדה וקח בחשבון שבעוד 3K אתה אכן קונה פונטו ספייס מהדגמים הראשונים וזה כמובן רכב מודרני בהרבה עם אבזור בטיחותי וחיסכון משמעותי בדלק.

• תוכן חדש...