Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת לפטופ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש לקנות לפטופ בעיקר ללימודים (מתחיל ללמוד באוקטובר), אבל לא רק.

הדרישות הן כאלה

-משקל קל (1.5 קילו +-)

-בטריה חזקה (לא רוצה להיות מכור למטען)

מסך אני מניח שעם הדרישות הנ"ל יהיה בין 12.1 ל-12.5

עדיפות למחשב בעל כונן אופטי

המחשב גם צריך להיות בעל ביצועים סבירים ומעלה (כיום אין לי לפטופ ואני רגיל למחשב נייח, אני מניח שעם הזמן אני גם אשתמש במחשב כמחשב עיקרי ולכן חשוב שלא יהיה בעל ביצועים נמוכים).

ידוע לי כי הדרישות שלי עולות כסף ולכן מוכן להקדיש לנושא עד כ-6K (יש גמישות מסויימת אם צריך)

איך ה-THINKPAD למיניהם?

EliteBook?

תודה רבה

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה רוצה thinkpad x220 חדש שנקנה בארה"ב, במחיר של ארה"ב (כלומר חצי מהארץ), צור קשר.

חוץ מכונן אופטי (שתאכלס באמת לא צריך) הוא יענה על כל הדרישות שלך - מסך 12.5", משקל 1.5 ק"ג וסוללה שמספיקה מהבוקר עד הערב, אבל באמת (9 תאים) !

על האיכות של ת'ינקפד אני חושב שמיותר להרחיב...

עריכה: בהמשך לשרשור "מה יקר יותר בארץ"

פורסם

אמנם השרשור אינו מכיל מילים כמו

מחאה, דיור, מצוקה,יקר,אייפון, גלאקסי אס 2, דלק

בכל זאת אשמח לעזרה ולהכוונה

תודה :-P

פורסם

לא הייתי מתנגד למקבוק פרו אבל זה כבר שוקל 2 ק"ג + אני לא יודע עד כמה מתאים מחשב של אפל לצרכי סטודנט (וורד וכו'), בעיות תאימות של מצגות וכדומה

פורסם

אכן המקבוק פרו לא עומד בתנאים בגלל המשקל.

התאימות יכולה להיפתר בשניה ע"י התקנת WINDOWS בBOOTCAMP (כמו דואל בוט - רק טוב יותר :) )

מה שכן - לטעמי (גם בתור סטודנט לשעבר) - המחשב המושלם לסטודנט הוא המקבוק אייר.

11" הוא פשוט מושלם.

שוקל קילו.

סוללה מחזיקה ל5 שעות.

טס בגלל הSSD.

הגודל לא צריך להפחיד אותך כי הוא רחב יותר מגבוהה (16X9 ולא 16X10 כמו רוב המסכי מחשב הרחבים) מה שנותן לו מקלדת בגודל מלא שהט'ינקפדים יכולים לחלום עליה (מניסיון של גם וגם).

השאלה היחידה היא אם אתה יכול להסתדר עם הנפח דיסק המוגבל של דגם הבסיס שהוא בעייתי אם אתה רוצה גם חלונות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא יודע עם איזה ט'ינקפדים עבדת, אבל אם צריך לבחור משהו אחד שבו יש להם יתרון ברור על פני מחשבים אחרים - המקלדת במקום הראשון.

גם בדגמים החדשים (X220 למשל) עם מסך 12.5" 9:16, וגם בדורות הקודמים (X201 למשל) עם מסכי ה 10:16 ואף בישנים ממש עם מסכי 3:4.

במיוחד הדורות הישנים עם מסכי 3:4 !

לגבי המחשב המושלם לסטודנט - תלוי מה הוא לומד.

אם צילום, עיצוב, קולנוע וכו' - אז כן.

אם הנדסה או מדעים שצריכים מעבד טוב - אז לא.

אם הומאני שצריך תאימות טובה לעברית - למה להכניס את הראש למיטה חולה? נכון, יש תרופות, אבל לא עדיף להימנע ?

פורסם

שני קילו לעומת הדרישה של 1.5 זה מחיר נמוך מאוד לעומת מה שתקבל. אין בכלל מה להשוות לpc, תשחק במערכת ההפעלה ותראה. מבחינת תאימות אני פחות אוהב את הבוטקמפ, משתמש בפרלל דסקטופ אתה פשוט מפעיל את ווינדוס על מכונה וירטואלית בתור אפליקציה.

אזהרה- ברגע שעברת למק אין דרך חזרה.

פורסם

אני אגיד לך עם איזה.

היה לי X41 פרטי , עבדתי עם X61 , X201 וקצת (משהו כמו שבועיים) עם השיקוץ שנקרא X220 - האיכות היא בסר יורד כרונולוגית (כלומר הכי ישן היה הכי נורמאלי).

בא נשאל את השאלה ההפוכה - כמה אתה עבדת עם מקים לפני שאתה שופט את התשובה שלי?

בין הPCים , אכן לIBM היתה את המקלדת הכי טובה , אבל קפוץ למקום לעבוד עם המלקדת של מק (זה לא משנה איזה - הגודל מקלדת והריווח זהים בין האייר לפרו 13" וההבדל היחידי ל15" זה הגודל של הFים כמעט)

אני הייתי סטודנט למדעי מחשב - אין קשר - אמרתי אם צריך עברית ותוכנות - אפשר להתקין עליו חלונות בצורה מושלמת (על הDOK באים אפילו דרייברים של WINDOWS של אפל).

הוא כבר בא עם I5 ככה ש"לא מספיק חזק" זה גם הפך ליהיות קישקוש (אתה לא מריץ סימולציות אטום ידידי) שגם ככה לא החזיק מים גם לדור הקודם. בגלל הSSD הלפטופים האלו עושים סלטות באוויר מעל רוב המחשבים בכל שימוש יומיומי.

אז טנגה - כמה מקים היו לך? או עם כמה עבדת יותר מ5 דקות?

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי מקבוק אייר שאני לא סובל.

עלה לי 999$ בארה"ב לפני 3 חודשים ואתה מוזמן לפטור אותי ממנו.

עם ה SSD שיעשה לך כמה סלטות שאתה רק רוצה :wink:

דרך אגב, הדבר היחיד בתגובה שלך שאני באמת שופט, זה את המשפט :

"הגודל לא צריך להפחיד אותך כי הוא רחב יותר מגבוהה (16X9 ולא 16X10 כמו רוב המסכי מחשב הרחבים) מה שנותן לו מקלדת בגודל מלא שהט'ינקפדים יכולים לחלום עליה (מניסיון של גם וגם)"

הרי שנינו מסכימים שהת'ינקפדים הישנים עם מסכי 3:4 היו בעלי המקלדת הטובה ביותר, גם בסטנדרטים של היום. ובנוסף גם הת'ינקפדים של היום בעלי מסך 16:9.

אז המשפט שלך פשוט לא מתיישב עם המציאות.

פורסם

windows על mac זה בזבוז זמן, אומנם כמו שהחברים אמרו יש תאימות מלאה אבל לך תעבוד אם כפתור שמאל של העכבר בלבד.

חוץ מזה mac os לא כזה נורא ויש גם אופיס אם זכור לי נכון, אז למה לקחת מוצר עובד ולשבור את הראש?

חוץ מזה אין לו דאבל טאפ , בשבילי אישית זו תכונה גורלית.

אני יודע שאפשר לפתור את שני הבעיות אם תוכנה מתאימה אבל זה כאב ראש, בשילוב המחיר המופרך היתי ממליץ לשכוח ממק שיריץ WIN וללכת לכיוון מק אם מק אואס או פיסי רגיל.

אודי A4

דימה.

פורסם

Liviur - מקבוק אייר לא רלבנטי אם לא ישאר מקום בדיסק כי אני מתכוון מלבד להשתמש בו ללימודים גם לצרכים אישיים, מה גם ש11 אינץ' נראה לי קצת קטן, וה13 אינץ' יקר מדי.

אני לא זקוק למחשב סופר חזק או משהו יוצא מגדר הרגיל. סך הכל סטודנט לחשבונאות.

ראיתי את ה

Elitebook 2560p

על פניו נראה מתאים לדרישות - 1.5 ק"ג, 12.5", i5, 320GB וכו'

יש עליו דעות לכאן או לכאן? מומלץ?להתרחק?

פורסם

טנגה - היה לי אייר - עברתי לפרו כי: א. האייר נגנב ב. אני מפתח עליו במשרה מלאה.

אחרת הייתי נשאר עם האייר עוד הרבה מאוד זמן.

לגבי המקלדת - המלקדת של הX מצליחה ליהיות טובה על אף הגודל שלה , המקלדת של האייר מצליחה ליהיות טובה יותר בכל פרמטר בצורה אוניברסלית. אין בזה סתירה.

Ave - כפתור ימני במק - טרקפד עם 2 אצבעות.

Double click קיים בצורה מובנית.

בכ"א אם אתה מחבר עכבר של לוג'יטק - יש לך את כל הפונקציונליות של כל הכפתורים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

סמסונג סדרה 9 החדש מאוד הרשים אותי.

קצת מעל התקציב שלך ברשת באג - אך אני בטוח שניתן למצוא יותר בזול.

ד"א מניסיוני כסטודנט (הרב מאוד- יש לומר).

בהתחלה היה לי מחשב 15.6 שלקחתי אותו גם ללימודים וגם היה מחשב מרכזי לבית.

זה גדול. מסורבל. לא נוח. זולל סוללה. מהר מאוד ירדתי מזה.

מכרתי אותו וקניתי נטבוק 10" ששוקל מעט מאוד ובבית יש לי מחשב נייח.

לטעמי זהו השילוב האולטימטיבי.

ד"א - כל החברה אצלנו שהיה להם בשנה א' לפ-טופ של HP הוחלף מהר מאוד ללפ-טופ של חברה אחרת בהמשך התואר.

הם פשוט זוועה באמינות. ראה הוזהרת.

מניסיוני - טושיבה - כל הסדרות, סוני - VAIO , דל - לא כולל סדרת הפתיחה שלהם, לנובו (בסדרות מסויימות - העיסקית בעיקר) הם המומלצים יותר.

ניסיון עם סמסונג q330 + R540/530 - גם כן חיובי.

פורסם

עזוב, הוא מחפש מחשב עבודה לסטודנט

לא מחשב פלצני עם מערכת סגורה שדורש מלא טוויקים כדי להריץ עליו את התוכנות הנפוצות בשוק ועם עלות תועלת נמוכה ביותר.

אמנם אתה מנסה בכל מחיר לדחוף את אפל, אבל ברור שזה לא מתאים כאן.

אני ממליץ ללכת על מחשב חזק ואיכותי עם מעבד i5 ולפחות 4 גיגה זכרון של אחת החברות המובילות.

100 אחוז מהתוכנות שיידרשו במהלך התואר ולא משנה איזה תואר ,יהיו מבוססות WINDOWS, אז למה לאנוס MAC למשהו שהוא לא מיועד לו.

אני אישית משתמש במחשב הבא בלימודים ובכלל : (שוקל 1.97)

http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4156&catid=4169&CatalogName=SAMSUNG

סמסונג סדרה 9 מאוד מרשים אבל יש לו דיסק SSD עם גודל מוגבל .

אותי דווקא הרשים הVOSTRO V130 במידה ואתה מוכן להתפשר על זמן סוללה.

מחשב דק וקל שלא חסר בו כלום, החסרון שלו - סוללה מובנית שלא ניתנת להחלפה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...